Nem tudom, lehet én vagyok túlságosan pozitív, meg csak az vakít el, hogy végre tétmeccs volt, de... Nekem alap hangon tetszett a meccs. Nem éreztem azt, hogy nem érdekelné őket. Ilyen pörgős Real meccset nem is tudom, hogy mikor láttam utoljára. Igazából az első 3mastól kellett volna több (Jesé, CR, Bale). De így is kis szerencsével ez nem 0-0, hanem vagy 5-0 ide. Tudom, hogy nincs ha, de "kapus mellett eltolom" helyzete nem sokon múlott, ha az ott bemegy, akkor annyi is lett volna a Sporting lelkesedésének. Meg az a kapus... Többen írtátok, hogy mi tettük naggyá, de CR-nek volt 2 olyan lövése (egy a bal szélről a rövid alsóra, a másik a jobb szélről a hosszú felsőbe) amik normális esetben gólok. Mindegy, a lényeg, hogy ha jött volna az a kis plusz szerencse, akkor most arról menne a diskurzus, hogy mekkora király, egy gálával kezdtünk.
Viszont ez a 4-2-3-1 beigazolódott, hogy nem működik. Tegnap még vállalható volt, de komolyabb csapatok ellen ez totális csőd lesz. Meg ha Ramos kifog majd 1-1 gyengébb meccset, mert ha tegnap nem ekkora császár és segíti ki Kroos-t meg Modric-ot, akkor a vereség is simán benne lehetett volna. Hatalmasat játszott!
Isco-t is védeném. Róla is többen írtátok, hogy sokat vállal feleslegesen és sok labdát veszít. Ez félig meddig igaz, de ezek szerint csak én figyeltem, hogy általában azért van, mert elől nem mozog senki, csak totyog. Ugye CR meg Bale sem mozog labda felé, inkább beindulnak. De tegnap valahogy ehhez sem volt kedvük. Benzema nélkül kib*szott nehéz dolga van Isco-nak. Kis túlzással 2 választása van... Vagy vissza passz (ami miatt megint fikázva lenne, hogy alibizik) vagy bevállalja a szólókat és akkor talán már kialakul a passzhelyzet.
Én semmiképp nem venném elő.
Ellenben a 2 jómadárral.... Már írtam korábban CR topicjába, hogy ha nem kapják össze magukat, akkor nekünk annyi. Lehet akármilyen k.pálya mögöttük.
Végül Benzema remélem top formába kerül minél hamarabb, mert úgy hiányzik, mint egy falat kenyér!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero