Pont erre utaltam, hogyha érdeklődünk egy játékos után, és felmerül az ára, vagy épp van kivásárlási ára, egyből jöttök, hogy ez sok, mert a transfermarketon csak fele annyit ér. Hát pont, hogy nem az az oldal határozza meg egy játékos árát. Ha a Real hajlandó kifizetni 30 milliót érte, akkor annyit ér, ha nem ér annyit, úgysem fizetik ki. A Ferrari és a Škoda is autó, és az előbbi a technikai paraméterek mellett azért is 50x drágább, mert van nem kevés olyan ember, aki ezt az összeget hajlandó kifizetni. Az, hogy Illaramendi jó üzlet volt-e, az majd úgy is hónapok, évek múlva fog kiderülni. Ettől függetlenül kétlem, hogy 30 milliót adnánk érte, ha valós az érdeklődésünk.Gerr90 írta:Ráadásul nem is ez volt a hsz lényege, hanem, hogy messze van az értéke a kivásárlási árától, a játéka pedig attól, amit én a Real Madridban szeretnék végre már látni.

Kommentáld a híreket
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Merci Zizou!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Brillírozott? Mert én főleg a sárga lapjaira emlékszemGerr90 írta:Az aktuális piaci viszonyokat nézve a 20 még akár reális lehet, csak szomorú. Én 15-nél többet semmiképpen nem adnék érte. Épp nézegettem a transfermarkton, ott is csak a torna után dobták meg az árát. Nem is értem miért?
Nem egy világbajnokságon brillírozott, hanem az u21-ben.

Mondjuk a hőn áhítptt Verratti sem valami fényes: 0 assist, legtöbb (3) sárga lap, top3 szabálytalankodó (11).
Persze nem lehet túl nagy következtetéseket levonni a dologból.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Senki nem mondta, hogy CSAK ott néztem, és csak onnan ismerem. Persze, ha egy-egy félmondatot ragadunk ki a kontextusból, úgy ferdül a kép. Ráadásul az ott található adatokat is lehet úgy értelmezni, hogy hasznosak legyenek. Nem azt mondom, hogy ha ott x összeget ír, akkor az kőbe van vésve. Nem!ericco írta:Mikor fogjátok már fel, hogy az az oldal egyáltalán nem mérvadó? Egy játékos árát nem a statisztikák határozzák meg, hanem a kereslet-kínálat görbe. Minden játékos annyit ér, amennyi hajlandó érte kifizetni az érdeklődő.Épp nézegettem a transfermarkton
Viszont a tendenciákat érdemes figyelni, azok teljességgel reálisak.
Ha átfogó elemzést akarsz végezni egy játékosról úgyis a meccseit kell megnézned.
Ráadásul nem is ez volt a hsz lényege, hanem, hogy messze van az értéke a kivásárlási árától, a játéka pedig attól, amit én a Real Madridban szeretnék végre már látni.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
25 évesen még a brazil bajnokságban futkorászni szerintem nem akkora ajánlólevél, hogy hasra kelljen esni, meg amúgy is; a góljai ellenére a Konföderációs Kupán sem voltam tőle elájulva (játékban)!Hát róla is lemaradtunk. Szerintem hatalmas lehetőség van benne, fiatal, box to box és olyan távoli lövései vannak h pjí... és ahhoz képest sok gólt is szerez.

Vidal, Pogba, Paulinho kilove ... egyertelmuen Kondogbia lesz a befuto szerintem ... de egy iranyito jellegu KP (Gundogan, Verratti) még mindig kellene ... Xabi Alonso egymaga arra a posztra kevés lesz 3 fronton ...
Ahogy mohaola kolléga is írja; jelenleg (Marca, Punto Pelota) úgy néz ki, hogy idén Illarra és Kondogbia; jövőre pedig Gündogan érkezik!A Marca címlapján Illarramendi szerepel, akinek a leigazolását jóváhagyta Ancelotti, kivásárlási ára 30 millió euró, nem feledkeztünk meg Kondogbia-ról és Gündogan-ról sem.

bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Higu értéke 10 nap alatt ugrott 5 milliótMikor fogjátok már fel, hogy az az oldal egyáltalán nem mérvadó? Egy játékos árát nem a statisztikák határozzák meg, hanem a kereslet-kínálat görbe. Minden játékos annyit ér, amennyi hajlandó érte kifizetni az érdeklődő

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Mikor fogjátok már fel, hogy az az oldal egyáltalán nem mérvadó? Egy játékos árát nem a statisztikák határozzák meg, hanem a kereslet-kínálat görbe. Minden játékos annyit ér, amennyi hajlandó érte kifizetni az érdeklődő.Épp nézegettem a transfermarkton
Merci Zizou!
-
Az aktuális piaci viszonyokat nézve a 20 még akár reális lehet, csak szomorú. Én 15-nél többet semmiképpen nem adnék érte. Épp nézegettem a transfermarkton, ott is csak a torna után dobták meg az árát. Nem is értem miért?Gaborone1 írta:Illarramender: Valaki aki tényleg ismeri a gyerek játékát, legyen olyan kedves és mondja el, hogy milyen ez a srác ennyi pénzért. 30 millio ejró így ismeretlenül sok érte sztem is, de mondjuk innen indul az alkudozás, MI mondjuk 15-öt és akkor 20-22-ért a mienk. Az reális lehet??
Nem egy világbajnokságon brillírozott, hanem az u21-ben.
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Szerintem nem nagy szám a gyerek, sokkal többet érnénk egy Gündogannal vagy egy Thiagoval.Gaborone1 írta:Illarramender: Valaki aki tényleg ismeri a gyerek játékát, legyen olyan kedves és mondja el, hogy milyen ez a srác ennyi pénzért. 30 millio ejró így ismeretlenül sok érte sztem is, de mondjuk innen indul az alkudozás, MI mondjuk 15-öt és akkor 20-22-ért a mienk. Az reális lehet??
És ezt a 30 milkát biztos nem fizetjük ki érte.
Egyébként röhej, hogy egy Vidalt is hozni lehetett volna csont nélkül tizenpár milláért 2 éve ( a Juve asszem 12M körül fizetett) de akkor nem kellett. Most meg már késő bánat. Lehetne említeni Yaya Tourét 2007-ből, vagy Essient 2005-ből...
Történik nem tudom hány száz vagy ezer igazolás, még a topcsapatok szintjén is jelentős mennyiség, naná, hogy jó pár nagyon bejön, könnyű utólag kiválasztani azokat. De szerintem tudnék mondani én is néhány olyat, amire azt lehet mondani, hogy hú de jó, hogy nem ide jött...Értem én, hogy a szomszédé mindig jobb, mindig zöldebb, DE ami néha itt megy az valami brutális.
Paulinhoról tegnap estig szerintem maximum 1-2 ember beszélt elismerően, rossz véleményt viszont rengeteget olvashattam róla, most meg a világ lúzerei lettünk, amiért nem igazoltuk le, és esetleg beérjük egy "nulla" Kondogbiával?
Ez így van. Nagyot szívtak a sérülésével, az egyik legjobbuk volt addig.Ezzel szépen mellélőttél! Sandro idén klasszis teljesítményt hozott le Spursben
Ha tavasszal nem sérül le, meglett volna nekik a BL hely is
Illarremendi...Amikor láttam, nekem erősen lassúnak tűnt, és a fizikai felépítése sem olyan, hogy ezt ellensúlyozni tudja. Gondolom labdabiztos, meg jól elpasszolgat, de 24 éves lesz, és van vagy 50 elsőosztályú meccse...Azért ez nekem kevés, hiába vannak későn érő emberek.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
30 nagyon sok érte. Szerintem 15-20M körül hozható lenne. Én hoznám. Tökéletes megoldás Alonso mellé, akitől szép lassan átveheti a stafétát.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
Illarramender: Valaki aki tényleg ismeri a gyerek játékát, legyen olyan kedves és mondja el, hogy milyen ez a srác ennyi pénzért. 30 millio ejró így ismeretlenül sok érte sztem is, de mondjuk innen indul az alkudozás, MI mondjuk 15-öt és akkor 20-22-ért a mienk. Az reális lehet??
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Figyelj, most ment el Götze, így a helye szerintem biztos lenne, mert csak előrébb lenne a sorban, mint Großkreutz... Ráadásul jövőre is BL indulók lesznek, jó a csapat, szép a foci és szalad is a szekér. Szerintem egy csapásra megoldódna a Gündogan-üzlet is és játéklehetőséget is kapna az argentin. Remélem sikerül Perezéknek elintézni és akkor a kecske is jól lakik és a káposzta is megmarad. (Ráadásul szerintem mehetne 1-1-ben az üzlet, nem is kéne fizetni rá egyik félnek sem, vagy akkor max a Dortmundnak 5 gurigát)Gerr90 írta:Nekem nincs annyi gondom vele, mint másoknak, de ha így megszerezhető lenne Gündogan, örülnék a transzfernek. Kérdés, hogy mennyi a valóságalapja, illetve, hogy DM hajlandó lenne-e a Dortmundba igazolni, ahol valszeg semmit nem fog tudni nyerni. Csúnya Bayern hegemóniát érzek a jövőben, legalábbis belföldön.Német lapinformációk szerint a Dortmund keresi a megfelelő játékosokat, hogy megerősítsék keretüket céljaik eléréséhez. A legújabb kiszemeltjük pedig nem más, mint a Real Madrid argentin szélsője, Di María. A Királyi Gárda játékosára a hírek szerint nem alapozna hosszútávon Ancelotti, így nem gördítenének akadályt a távozása elé.

-
Nekem nincs annyi gondom vele, mint másoknak, de ha így megszerezhető lenne Gündogan, örülnék a transzfernek. Kérdés, hogy mennyi a valóságalapja, illetve, hogy DM hajlandó lenne-e a Dortmundba igazolni, ahol valszeg semmit nem fog tudni nyerni. Csúnya Bayern hegemóniát érzek a jövőben, legalábbis belföldön.Német lapinformációk szerint a Dortmund keresi a megfelelő játékosokat, hogy megerősítsék keretüket céljaik eléréséhez. A legújabb kiszemeltjük pedig nem más, mint a Real Madrid argentin szélsője, Di María. A Királyi Gárda játékosára a hírek szerint nem alapozna hosszútávon Ancelotti, így nem gördítenének akadályt a távozása elé.
Én nem érezném nagy erősítésnek. Sőt, még erősítésnek sem biztos. 30 millió a kivásárlási ára, kb a harmada, maximum a fele lenne reális összeg érte.A Marca szerint Carlo Ancelotti áldását adta Illarramendire. Az olasz szakember és a Real Madrid vezetősége továbbra is a középpálya megerősítésén dolgozik, és úgy gondolják, hogy a fiatal spanyol játékos ideális a csapat számára.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
így már mindjárt másGábe írta:rosszat másoltammégis melyik kapu előtt?szerkesztve.

- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
rosszat másoltammégis melyik kapu előtt?

kapusok: Casillas, López, Jesús
védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Pepe, Ramos, Albiol, Marcelo, Nacho
középpályások: Xabi Alonso, Illarramendi, Khedira, Casemiro, Modric, Özil, Isco
támadók: Ronaldo, Benzema, Jesé, Morata
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
mégis melyik kapu előtt?Gábe írta:Megoldódnának a gondjaink a kapu előtt. Furcsa lenne Real mezben látni, de posztján a világ legjobbja..A Marca szerint Carlo Ancelotti áldását adta Illarramendire. Az olasz szakember és a Real Madrid vezetősége továbbra is a középpálya megerősítésén dolgozik, és úgy gondolják, hogy a fiatal spanyol játékos ideális a csapat számára

- Gábe
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Zinedine Zidane
Megoldódnának a gondjaink a kapu előtt. Furcsa lenne Real mezben látni, de posztján a világ legjobbja..A Punto Pelota szerint Zlatan Ibrahimovic beszélt az ügynökével, Mino Rinolával, akinek azt mondta, hogy vegye fel a kapcsolatot Ancelottival, mert a Real Madridban szeretne játszani. A svéd csatár jelenleg 14 millió eurót keres, azonban hajlandó lenne kevesebbel is beérni a váltás érdekében, állítja Alfredo Duro.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gábe 2013. július 2., kedd 9:08-kor.
kapusok: Casillas, López, Jesús
Ezzel szépen mellélőttél! Sandro idén klasszis teljesítményt hozott le Spursbennumberone1 írta:Ez a Paulinho lehet egy jo vkp is, de akar egy "Sandro" is lehet belole. Ot is annak idejen nagyon felkaptak, aztan nem lett belole semmi(igaz a serulesek is hatraltattak).
Ha tavasszal nem sérül le, meglett volna nekik a BL hely is
Ennyit számít egy 3-0ás győzelemPaulinhoról tegnap estig szerintem maximum 1-2 ember beszélt elismerően, rossz véleményt viszont rengeteget olvashattam róla, most meg a világ lúzerei lettünk, amiért nem igazoltuk le, és esetleg beérjük egy "nulla" Kondogbiával?
-
Értem én, hogy a szomszédé mindig jobb, mindig zöldebb, DE ami néha itt megy az valami brutális.
Paulinhoról tegnap estig szerintem maximum 1-2 ember beszélt elismerően, rossz véleményt viszont rengeteget olvashattam róla, most meg a világ lúzerei lettünk, amiért nem igazoltuk le, és esetleg beérjük egy "nulla" Kondogbiával?
Engem semmivel nem győzött meg jobban, mint a francia, aki ráadásul olcsóbb, meg van szokva a bajnoksággal és fiatalabb is. Szóval ha közülük lehet csak választani, a számomra ideálisabb jelölt még mindig hozható.
Engem semmivel nem győzött meg jobban, mint a francia, aki ráadásul olcsóbb, meg van szokva a bajnoksággal és fiatalabb is. Szóval ha közülük lehet csak választani, a számomra ideálisabb jelölt még mindig hozható.
-
A Marca címlapján Illarramendi szerepel, akinek a leigazolását jóváhagyta Ancelotti, kivásárlási ára 30 millió euró, nem feledkeztünk meg Kondogbia-ról és Gündogan-ról sem.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.