Isco mit keresett végig jobb oldalon? Hatalmas baklövés, nem is értem, egyszer ment át egész meccsen bal oldalra, rögtön kihozta három ember közt és helyzet is lett belőle. Bár így is volt pár tiszta lövőhelyzete, szóval bejöhetett volna, de őt vétek eltékozolni. Marceloval baloldalon mindig életveszélyek, Benitez remélem nem folytatja ezt a hülyeséget. Valszeg nem, és Isco lekerül a padra

Bale önmagához képest nem is volt rossz, csak hát ha nála ez a jó… egy újonc csapat ellen. Mi lesz egy ki-ki rangadón? amikor nüanszok döntenek és a 10-estől várná a csapat hogy villan egyet és ad egy váratlan kiugratást. Na ezt tőle majd várhatjuk…áh agyrém. Bárhogy ragozzuk, bármely felállást választjuk, mindig ugyanoda lyukadunk ki, hogy Bale miatt senki nem a posztján játszik meg hogy wales csodagyereke mindenhol szar.
Ami pozitivum, hogy a védelmünk stabilabbnak tűnik, a labdákat is hamar visszaszereztük, ebben érezhető javulás, meg talán valami korrekt letámadásos rendszer is kialakulni látszik. Aztán lehet hogy jön az első komolyabb csapat és dőlünk mint a kártyavár. Navas viszont magabiztos, kapusposzton javultunk, és azért ez hosszú távon kifog jönni.
Modric kicsit öregurasan mozgott, remélem ez csak idény eleji forma nála. Bale miatt meg Benitez formabontó elképzelései miatt lesznek még itt érdekes felállások.
Alapvetően nem is a 4-2-3-1-el van a baj, hanem hogy Bale van középen benne. Egy Modric-Kroos, Isco-Benzema-James, CR, úgy, hogy Bale helyén Karim van középen az nagyon működne. Ezzel a kerettel művészet lesz bukni.
Nem is tudom már miben reménykedjek, 15 éve minden Real meccset láttam, a legnagyobb szarok közepette is bizakodva ültem le, mikor Pablo Garciák meg Heinzék balfaszkodtak királyi mezben, ahhoz képest most itt van nekünk a világ legjobb kerete és... áh, igy is leülök megnézni, de hogy Madridban mindig van valami rákfene ami miatt nem jöhet ki a csapatból a 100% az hihetetlen.