Legközelebb rakj rá több sajtot.ziro4vr írta:
Btw múltkor megpróbálkoztam egy steakkel, elvileg úgy csináltam ahogy kell, mediumra, semmi sallang ugye a hús a lényeg, de szerintem maga a hús minősége volt gyengébb, pedig nem volt olcsó ez se. Legközelebb bepácolom egy nappal korábban szerintem.

Konyhafőnök
Re: Konyhafőnök
- ziro4vr
- Hozzászólások: 25349
- Csatlakozott: 2013. május 26., vasárnap 20:46
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Konyhafőnök
Realista24 írta:Megfogtad a topic lényegétlordgabi írta:Lángos + utána bolognai spagetti mindkettõ sok sajttal, buli elõtt...végre egy este, amikor 2-3 óra elteltével nem kínoz az éhség.



Btw múltkor megpróbálkoztam egy steakkel, elvileg úgy csináltam ahogy kell, mediumra, semmi sallang ugye a hús a lényeg, de szerintem maga a hús minősége volt gyengébb, pedig nem volt olcsó ez se. Legközelebb bepácolom egy nappal korábban szerintem.
Nem illik.
- Norbii
- Hozzászólások: 1502
- Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 17:49
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Konyhafőnök
Én is csinálgattam pár meglepően jó kaját mostanság. Hétvégére pl tepsis krumplit.
újkrumpliból csináltam héjával együtt, szépen szeletekre vágtam majd beleöntöttem forralt vízbe és hagytam főni 15 percig. Közben pedig főztem tojást is. Amíg tűzön volt a krumpli és a tojás addig elkezdtem elkészíteni a "szószt" v akárminek is nevezik. Egy tálba beleöntöttem 4 kisdobozni tejfölt , aztán pirítottam egy kis hagymát és fél kiló kolbászt majd beleöntöttem a tejfölös tálba. Megfűszereztem egy fűszerkeverékkel, meg még raktam bele szeletekre vágott bacon és főtt tojás darabokat és a végén összekevertem az egészet. A főtt krumplit szépen elhelyeztem a serpenyőre rá a szósz, majd még egy adag krumpli és megint csak a végén a szósz. így nézett ki: http://oi59.tinypic.com/20ua8h1.jpg
Aztán ment is a sütőbe 50percre. Életemben nem ettem még ilyen jó rakott krumplit szóval megérte, sokáig is bírta és nem drága. Igaz a zöldségek a kertből voltak, a kolbász meg házi.;D
Ja meg tescoban találtam curry szószt, kipróbáltam tejfölös spagettihez és hát..durván függő lettem tőle. 2hétig minimum ezt ettem.
újkrumpliból csináltam héjával együtt, szépen szeletekre vágtam majd beleöntöttem forralt vízbe és hagytam főni 15 percig. Közben pedig főztem tojást is. Amíg tűzön volt a krumpli és a tojás addig elkezdtem elkészíteni a "szószt" v akárminek is nevezik. Egy tálba beleöntöttem 4 kisdobozni tejfölt , aztán pirítottam egy kis hagymát és fél kiló kolbászt majd beleöntöttem a tejfölös tálba. Megfűszereztem egy fűszerkeverékkel, meg még raktam bele szeletekre vágott bacon és főtt tojás darabokat és a végén összekevertem az egészet. A főtt krumplit szépen elhelyeztem a serpenyőre rá a szósz, majd még egy adag krumpli és megint csak a végén a szósz. így nézett ki: http://oi59.tinypic.com/20ua8h1.jpg
Aztán ment is a sütőbe 50percre. Életemben nem ettem még ilyen jó rakott krumplit szóval megérte, sokáig is bírta és nem drága. Igaz a zöldségek a kertből voltak, a kolbász meg házi.;D
Ja meg tescoban találtam curry szószt, kipróbáltam tejfölös spagettihez és hát..durván függő lettem tőle. 2hétig minimum ezt ettem.

Re: Konyhafőnök


"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Hozzászólások: 68329
- Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 0:50
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Konyhafőnök
Megfogtad a topic lényegétlordgabi írta:Lángos + utána bolognai spagetti mindkettõ sok sajttal, buli elõtt...végre egy este, amikor 2-3 óra elteltével nem kínoz az éhség.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Hozzászólások: 6777
- Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 0:56
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Tartózkodási hely: Kárpátalja/Budapest
Re: Konyhafőnök
Lángos + utána bolognai spagetti mindkettõ sok sajttal, buli elõtt...végre egy este, amikor 2-3 óra elteltével nem kínoz az éhség.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!


-
- Hozzászólások: 9085
- Csatlakozott: 2013. április 21., vasárnap 20:45
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Konyhafőnök
Akinek jó a szíve és a koleszterin nem probléma:
Reggeli:
Spagetti tészta nem kell sok előre főzve.
Serpenyőre , forró kókuszolaj és :
létszámtól függően annyi tojás,mellé virsli bevágva kissé több irányba , 2db póréhagyma 1cm es darabokra vágva,bacon szalonna csíkok 2-3 db,ha megsült és már minden ehető akkor rádobjuk a tésztát és kicsit még sütjük......majd egyben tálaljuk.
Csodálatos étel......ha hiszitek ha nem.
Reggeli:
Spagetti tészta nem kell sok előre főzve.
Serpenyőre , forró kókuszolaj és :
létszámtól függően annyi tojás,mellé virsli bevágva kissé több irányba , 2db póréhagyma 1cm es darabokra vágva,bacon szalonna csíkok 2-3 db,ha megsült és már minden ehető akkor rádobjuk a tésztát és kicsit még sütjük......majd egyben tálaljuk.
Csodálatos étel......ha hiszitek ha nem.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Hozzászólások: 10633
- Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
- Tartózkodási hely: mikorhol
Re: Konyhafőnök
Egy kis grill tipp
(ahogy èn csinálom
)
Faszènen sült mèzes,currys pulykanyárs
-50dkg pulykamell
-50ml ètolaj
-3db californiai paprika (sárga,zold,piros)
-1db cukkini
-1db voros,1db lila hagyma
-3gerezd fokhagyma
1 teás kanál currypor
-1kávès kanál fekete bors
1teás kanál so
Kenomártás
-1evokanál virágm3mèz
-50ml sorhab
-1/2 citrom leve
-kevès füszerpaprika
A pulykamellet nagy kockákra, kb. 1,5 × 1,5 cm-es darabokra vágjuk. Keverőtálba helyezzük, majd összekeverjük a napraforgó étolajjal, a curryporral, sóval, őrölt fekete borssal és a zúzott fokhagymával.
A kenőmártáshoz a virágmézet, a fűszerpaprikát, a sörhabot, a citromlevet egy külön kis tálkában összekeverjük, majd félrerakjuk.
A színes kaliforniai paprikákat, a cukkinit, a vöröshagymát kb. a hússal megegyező nagyságúra vágjuk, sóval megszórjuk, majd hagyjuk állni 10 percet. Ezután összeállítjuk a nyársat. Az alapanyagokat egymás után, változatosan húzzuk fel a nyársra - például: pulyka, paprika, pulyka, cukkini, pulyka, paprika. Érdemes a hurkapálca/bambusznyársakat előtte vízbe áztatni, így biztos, hogy sütés közben nem fognak elégni. A nyársakat izzó faszén fölé tesszük, és minden oldalról süssük szép pirosra. A sütés utolsó perceiben kenjük meg a mézes-sörös lével, és ezzel is forgassuk át a faszén felett.
Az ételt grillező funkcióval ellátott sütőben is grillezhetjük. Ebben az esetben grill funkción, 220 °C-on, középső tepsiszinten 15 percig grillezzük. Ne felejtsük el félidőben megfordítani a nyársakat, mert csak így lesz minden oldalról ropogós az étel. Köretként kevert salátákat, vagy grillezett barackot kínáljunk mellé.


Faszènen sült mèzes,currys pulykanyárs
-50dkg pulykamell
-50ml ètolaj
-3db californiai paprika (sárga,zold,piros)
-1db cukkini
-1db voros,1db lila hagyma
-3gerezd fokhagyma
1 teás kanál currypor
-1kávès kanál fekete bors
1teás kanál so
Kenomártás
-1evokanál virágm3mèz
-50ml sorhab
-1/2 citrom leve
-kevès füszerpaprika
A pulykamellet nagy kockákra, kb. 1,5 × 1,5 cm-es darabokra vágjuk. Keverőtálba helyezzük, majd összekeverjük a napraforgó étolajjal, a curryporral, sóval, őrölt fekete borssal és a zúzott fokhagymával.
A kenőmártáshoz a virágmézet, a fűszerpaprikát, a sörhabot, a citromlevet egy külön kis tálkában összekeverjük, majd félrerakjuk.
A színes kaliforniai paprikákat, a cukkinit, a vöröshagymát kb. a hússal megegyező nagyságúra vágjuk, sóval megszórjuk, majd hagyjuk állni 10 percet. Ezután összeállítjuk a nyársat. Az alapanyagokat egymás után, változatosan húzzuk fel a nyársra - például: pulyka, paprika, pulyka, cukkini, pulyka, paprika. Érdemes a hurkapálca/bambusznyársakat előtte vízbe áztatni, így biztos, hogy sütés közben nem fognak elégni. A nyársakat izzó faszén fölé tesszük, és minden oldalról süssük szép pirosra. A sütés utolsó perceiben kenjük meg a mézes-sörös lével, és ezzel is forgassuk át a faszén felett.
Az ételt grillező funkcióval ellátott sütőben is grillezhetjük. Ebben az esetben grill funkción, 220 °C-on, középső tepsiszinten 15 percig grillezzük. Ne felejtsük el félidőben megfordítani a nyársakat, mert csak így lesz minden oldalról ropogós az étel. Köretként kevert salátákat, vagy grillezett barackot kínáljunk mellé.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- peti_madrid
- Hozzászólások: 1255
- Csatlakozott: 2013. április 23., kedd 7:28
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Konyhafőnök
Esetleg kis cayenne-bors a panírba, hogy csípős legyen, mint a kfc-s csirkemellcsík.tubatibi írta:Haló!
Valami fasza KFC-s ropogós csirkecici receptet tudnátok dobni? Mellé valami jó kis fokhagymás sűrű mártogatóst, esetleg jöhet valami salsa szerű mártogató is.
Köszi előre is!
Salsához paradicsomot kockázz fel, mehet hozzá kis lilahagyma, fokhagyma, bazsalikom, olívaolaj, meg esetleg egy kis avokádó. Só, bors, aztán szevasz tavasz

- KAG
- Hozzászólások: 10229
- Csatlakozott: 2014. március 18., kedd 20:53
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Konyhafőnök
tubatibi írta:Haló!
Valami fasza KFC-s ropogós csirkecici receptet tudnátok dobni? Mellé valami jó kis fokhagymás sűrű mártogatóst, esetleg jöhet valami salsa szerű mártogató is.
Köszi előre is!
Szoktam csinálni hasonlót, elég egyszerű.
Natúr Cornflakes-t összezúzod egy zacsiban apróra, de azért ne porrá! Hozzákeversz fokhagyma granulátumot,sót,borsot, olyan zöldfűszereket amiket szeretsz.
Összekevered az egészet, majd a csirkét beleforgatod lisztbe és tojásfehérjébe utána bele az előzőleg elkészített törmelékedbe és kisütöd olajban.
Fokhagymás szósz nálam annyi, hogy natúr yoghurt + fokhagyma (ide frisset rakok, nem granulátumot) meg egy pici majonéz.
ZIDANE
Re: Konyhafőnök
Haló!
Valami fasza KFC-s ropogós csirkecici receptet tudnátok dobni? Mellé valami jó kis fokhagymás sűrű mártogatóst, esetleg jöhet valami salsa szerű mártogató is.
Köszi előre is!
Valami fasza KFC-s ropogós csirkecici receptet tudnátok dobni? Mellé valami jó kis fokhagymás sűrű mártogatóst, esetleg jöhet valami salsa szerű mártogató is.
Köszi előre is!

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Re: Konyhafőnök
https://www.youtube.com/watch?v=s1ooDh2zSmkistimester írta:És utána szívesen üdvözölnek a szív és érrendszeri osztályon
de legalább barna kenyérből csinálta

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Hozzászólások: 3626
- Csatlakozott: 2013. április 13., szombat 13:22
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- Tartózkodási hely: Felvidék
Re: Konyhafőnök
És utána szívesen üdvözölnek a szív és érrendszeri osztályon

- morientes
- Hozzászólások: 10633
- Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
- Tartózkodási hely: mikorhol
Re: Konyhafőnök
Harcsapaprikás
40 dkg harcsafilé (4 szelet)
só
bors
pirospaprika
liszt az elősütéshez és a habaráshoz
1 paprika
1 paradicsom
1 fej vöröshagyma
5 dl tejföl
1 gerezd fokhagyma
25 dkg csuszatészta vagy fodros nagykocka
20 dkg füstölt szalonna
50 dkg túró
Elkészítés:
1. Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. 2. A tésztát főzzük meg al dente (nem főzzük szét, hanem fogroppanósra, általában 20 percig főzik a tésztát a háziasszonyok, de ezt 5-10 perces műveletre redukáljuk le folyamatos kóstolással, ez tésztától függ). 3. A füstölt szalonnakockákat pörcösre sütjük, majd leszűrjük. 4. A halat besózzuk, majd lisztbe forgatás után hirtelen megsütjük a visszamaradt szalonnazsírban minden oldalán. 5. A halat kivesszük, és egy kis zsír hozzáadásával pörköltalapot készítünk. Amint elkészült a pörköltalap, ebbe visszahelyezzük a harcsaszeleteket. Rázogatva vagy óvatosan meg-megforgatva pároljuk (20-25 perc). 6. Amikor kész a tészta, egy kevés tejföllel összekeverjük, tetejére szórjuk a túrót és a szalonna kisült pörcét. 7. A halszeleteket kiemeljük óvatosan a pörköltszaftból, majd tejfölösen behabarjuk, és a halat visszahelyezve készre forraljuk (5 perc). 8. Ízlésesen tálaljuk. Forrón, azonnal.
40 dkg harcsafilé (4 szelet)
só
bors
pirospaprika
liszt az elősütéshez és a habaráshoz
1 paprika
1 paradicsom
1 fej vöröshagyma
5 dl tejföl
1 gerezd fokhagyma
25 dkg csuszatészta vagy fodros nagykocka
20 dkg füstölt szalonna
50 dkg túró
Elkészítés:
1. Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. 2. A tésztát főzzük meg al dente (nem főzzük szét, hanem fogroppanósra, általában 20 percig főzik a tésztát a háziasszonyok, de ezt 5-10 perces műveletre redukáljuk le folyamatos kóstolással, ez tésztától függ). 3. A füstölt szalonnakockákat pörcösre sütjük, majd leszűrjük. 4. A halat besózzuk, majd lisztbe forgatás után hirtelen megsütjük a visszamaradt szalonnazsírban minden oldalán. 5. A halat kivesszük, és egy kis zsír hozzáadásával pörköltalapot készítünk. Amint elkészült a pörköltalap, ebbe visszahelyezzük a harcsaszeleteket. Rázogatva vagy óvatosan meg-megforgatva pároljuk (20-25 perc). 6. Amikor kész a tészta, egy kevés tejföllel összekeverjük, tetejére szórjuk a túrót és a szalonna kisült pörcét. 7. A halszeleteket kiemeljük óvatosan a pörköltszaftból, majd tejfölösen behabarjuk, és a halat visszahelyezve készre forraljuk (5 perc). 8. Ízlésesen tálaljuk. Forrón, azonnal.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- h3x0r
- Hozzászólások: 9803
- Csatlakozott: 2013. április 22., hétfő 11:24
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Tartózkodási hely: Nagyvárad
Re: Konyhafőnök
Tegnap jott hozzank par vendeg hetvegere es ilyesmit csinaltunk mi is.Norbii írta:na végül megcsináltam a csilis szószt. Annyi gond volt vele hogy valamiért nem lett kellően sűrű, viszont hála pont annyira lett csipős amennyire kell, illetve finom is volt, de még mennyire. azóta megcsináltam mai nap is burritóhoz.
meló közben gondolkodtam hogy miféle kaját kéne csinálnom hosszú hétvégére és a burritó nyert. Hát nem tudom hogy, de sokkal de sokkal jobb lett mint amit pesten veszek;d Az egyikhez a chilis szósz lett másikhoz meg a fokhagymás ami valamiért olyan lett mint a carbonaras spagetti szósz.mondjuk úgy nem tudtam megfogni hogy ne potyogjanak ki belőle pár belevaló. ez továbbra is varázslat.
köszönöm.

Ha alufoliaval jol korbetekered, akkor nem potyog ki a belseje.
- morientes
- Hozzászólások: 10633
- Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
- Tartózkodási hely: mikorhol
Re: Konyhafőnök
Egèszsègedre Norbi

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Norbii
- Hozzászólások: 1502
- Csatlakozott: 2013. április 24., szerda 17:49
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Konyhafőnök
na végül megcsináltam a csilis szószt. Annyi gond volt vele hogy valamiért nem lett kellően sűrű, viszont hála pont annyira lett csipős amennyire kell, illetve finom is volt, de még mennyire. azóta megcsináltam mai nap is burritóhoz.
meló közben gondolkodtam hogy miféle kaját kéne csinálnom hosszú hétvégére és a burritó nyert. Hát nem tudom hogy, de sokkal de sokkal jobb lett mint amit pesten veszek;d Az egyikhez a chilis szósz lett másikhoz meg a fokhagymás ami valamiért olyan lett mint a carbonaras spagetti szósz.
mondjuk úgy nem tudtam megfogni hogy ne potyogjanak ki belőle pár belevaló. ez továbbra is varázslat.
köszönöm.
meló közben gondolkodtam hogy miféle kaját kéne csinálnom hosszú hétvégére és a burritó nyert. Hát nem tudom hogy, de sokkal de sokkal jobb lett mint amit pesten veszek;d Az egyikhez a chilis szósz lett másikhoz meg a fokhagymás ami valamiért olyan lett mint a carbonaras spagetti szósz.

köszönöm.
- morientes
- Hozzászólások: 10633
- Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
- Tartózkodási hely: mikorhol
Re: Konyhafőnök
3db chilipaprika (kimagozva)chiliszosz
3 gerezd fokhagyma
0,7dl fehèr borecet
20dkg cukor (lehet barna)
2dl viz
1 ek so
1 ek ètekezèsi keminyito
fokhagyma gerezdeket pucoljuk meg. A chili paprikáról vágjuk le a szárát, majd magozzuk ki. Ezt mindenki kísérletezze ki az ízlésének megfelelően. Minél több mag marad benne, annál erősebb lesz. Nekem mag nélkül is megfelelő.
A fokhagymát, a paprikát, a cukrot, borecetet és a vizet, valamint a sót aprító gépben aprítsuk fel, kicsit pürésítsük.
Az így kapott pürét öntsük egy kis lábosba és forraljuk fel. Ha felforrt, vegyük közepesre a lángot alatta, és főzzük egy kicsit, hogy a fokhagyma és a paprika kicsit puhulni tudjon. Ez kb. 5 percig tart.
A keményítőt és a vizet keverjük el alaposan, majd adjuk a lábosban lévő szószhoz. Főzzük további pár percig, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, tegyük üvegbe, és a hűtőben tároljuk.
A keményítő segít besűríteni a szószt. Látni fogjuk, hogy a korábban a szósz tetején úszkáló paprika és fokhagyma darabok szépen elrendeződnek a sűrűsödés során és egyenletesen eloszlanak a szószban. Ne nagyon sűrű szószt várjunk végeredménynek, ez egy kellemesen laza, de nem túl folyós állagú finomság lesz. Ha nem akarunk keményítőt használni, főzhetjük az egészet addig, míg a nekünk tetsző sűrűséget el nem éri.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- morientes
- Hozzászólások: 10633
- Csatlakozott: 2013. április 14., vasárnap 13:47
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
- Tartózkodási hely: mikorhol
Re: Konyhafőnök
Oke,akkor reggel felpotyogom.morientes:sutve
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ki van itt
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég