Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Mikor idejött nem a padra ült be, hanem a sírba fektettük, azóta Bale 10-es poszton való szerepeltetése miatt kapott egy lapát földet, az 5 gól nélküli meccsért még egyet. Év végére el is temetjük.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Egyelőre túl sok okunk nincs az örömre azt meg kell hagyni, de azért még kivárnék Benítez temetésével, ha megjön az esze és elfelejti ezt a felállást, akkor még jók lehetünk,de amit most játszat az nem hiszem,hogy működni fog. 4-4-2 vagy 4-3-3 kellene.
Egyébként,ha télen menesztik Rafát, akkor én Palit hoznám a Herthából.
Egyébként,ha télen menesztik Rafát, akkor én Palit hoznám a Herthából.

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Igy van.Valamint èrt a játèkosok nyelvèn,ami egy nem egykori sztárfocistánál elony.Kerlon írta:Ismeri a spanyol focit és jártas Európában valamilyen szinten.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Ismeri a spanyol focit és jártas Európában valamilyen szinten.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
Akár.Hasonlo kaliber a ketto.Tudnak szarbol várat èpiteniÉn meg Emery-t.

LEGIO PATRIA NOSTRA

Én meg Emery-t.morientes írta:Ha Rafa továbbra is eredmènytelen lesz,(_de kivárnám azèrt a szezont),akkor igy láttatlanban kèt meccs után,Thomas Tuchelt.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Normális edző már nem nagyon ülne le a padunkra és kb. már minden topedző volt már nálunk, aki mozdítható.
K
K
- morientes
Ha Rafa továbbra is eredmènytelen lesz,(_de kivárnám azèrt a szezont),akkor igy láttatlanban kèt meccs után,Thomas Tuchelt.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Normális edző már nem nagyon ülne le a padunkra és kb. már minden topedző volt már nálunk, aki mozdítható.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Továbbra sem találok semmilyen értelmes, elfogadható érvet arra, hogy ez a kókler leülhetett a Real Madrid kispadjára. Az Inter elzavarta pár hónap után, a Chelseanél annyira utálták a szurkolók, hogy azt nem is lehet leírni. Ha legalább a Napolival legyőzte volna a Juvet és megnyeri a Calciot, akkor azt mondom ez esetleg egy érv lehet, de persze ott is semmi.
Én nem hiszem, hogy megéri a januárt a kispadon, főleg ha behúznak minket egy érdekesebb BL csoportba.
Az elvárásaimat eddig szépen hozza: 000
Én nem hiszem, hogy megéri a januárt a kispadon, főleg ha behúznak minket egy érdekesebb BL csoportba.
Az elvárásaimat eddig szépen hozza: 000
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az a nagy baja, hogy a csak 4231-ben gondolkodik. Igazából mást nem tud. Az első évei általában jók szoktak lenni, lásd Napoli, de utána kuka az egész. Ezzel a csapattal nem lehet azt játszatni amit ő akar.
istenem ez a benítez, nem elég, h 10 éves lemaradása van a futball világában, és, h egy forduló után sikerült ponthátrányba kerülni, még ilyennel is égeti magát, h tavaly sem lett meg az első foduló..
gyönyörű szezon elé nézünk..
gyönyörű szezon elé nézünk..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
"Szerintem Benitezt egyedül csak Perez akarta."
Tévedés. Rafa barátunk José Ángel Sánchez, az általános igazgató embere.
Abszolút Carlo párti vagyok, ennek ellenére az első 5 forduló végégig még várnék Benítez komolyabb értékelésével.
Tévedés. Rafa barátunk José Ángel Sánchez, az általános igazgató embere.
Abszolút Carlo párti vagyok, ennek ellenére az első 5 forduló végégig még várnék Benítez komolyabb értékelésével.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Szerintem Benitezt egyedül csak Perez akarta. Én szerintem, ha Perez kitenné Benitez szűrét ilyen hamar azzal elismerné, hogy hiba volt a kinevezése, és Ancelotti menesztése. Darabokra szednék. Ha Benitez bukik, akkor rántja magával Perezt is és az örvény még elkapja Bale-t is. De lehet csak én látom így.Miért?

szerintem Ancelottit nem igen fogjuk látni mostanában a Real padján.
nem egy fordulóra lett idehozva Benítez, de még csak nem is fél évre. ha valóban nem jön bele a csapat, és nem mutatja a várt játékot idővel, akkor sem hiszem hogy Perez egyből megválna tőle. az felvetne néhány kérdést, és nem hiszem hogy tavaszra egy új edző-elnök kombóval kéne fordulnunk.
de ez nem is opció számomra én bízok benne, hogy Rafa nem lesz gyámoltalan és tudja mit csinál. a keret jó, a felfogáson és a koncepción még van mit csiszolni, de azt mondják minden kezdet nehéz, meg hogy tavaszra kell a csúcson lenni.
ebben bízom, vamos.
nem egy fordulóra lett idehozva Benítez, de még csak nem is fél évre. ha valóban nem jön bele a csapat, és nem mutatja a várt játékot idővel, akkor sem hiszem hogy Perez egyből megválna tőle. az felvetne néhány kérdést, és nem hiszem hogy tavaszra egy új edző-elnök kombóval kéne fordulnunk.

de ez nem is opció számomra én bízok benne, hogy Rafa nem lesz gyámoltalan és tudja mit csinál. a keret jó, a felfogáson és a koncepción még van mit csiszolni, de azt mondják minden kezdet nehéz, meg hogy tavaszra kell a csúcson lenni.
ebben bízom, vamos.
-
Egy esetben tudnám csak elképzelni. Carlo bellibben csörgős sapiban, vigyorogva, Perez a sajtótájékoztatón beismeri bűneit és kolostorba vonul a régi-új edző meg aláírja történelmi 120 millió eurós fizetéssel járó szerződését. Majd spanyolul "hülyék mindenhol vannak" köszöntéssel kimenne és másnap bejelentené, hogy fél évre szabin van.Ancelotti egészséges lehet, aztán ültetném is vissza. Ismeri a csapatot, van pár új arc és mindenki, MINDENKI szereti.
Életszerűtlen lenne, hogy 1 év kimaradással visszajönne, de Perez alatt kizárt!
Ancelotti egészséges lehet, aztán ültetném is vissza. Ismeri a csapatot, van pár új arc és mindenki, MINDENKI szereti. Illetve szabad kezet adni neki. Bale-t meg még most eladni míg van rá lehetőség-.
K
K
Hülye ötletnek tartom, Zidane-nak egy erős keretet, csapatot kéne átadni, nem egy romhalmazt, amibe tapasztalat nélkül ő is belebukna szerintem.Realista24 írta:Hónapok óta csak azt olvasni, hogy Zidane-nak készítik elő a terepet.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hónapok óta csak azt olvasni, hogy Zidane-nak készítik elő a terepet.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Meglepő lenne, ha Benítez távozásával Perez is maradna, mert hatalmas baklövés lesz ez az idei edző csere és ez nagyjából az ő sara.
Tetőzik majd az, hogy Bale is egy nagy szar, bár majd kimagyarázzák, hogy Benítez mit akart vele játszatni és az neki nem megy, ő más szerepre jó, aztán megint itt marad. Pedig amilyen kurva nagy klasszisnak hiszi magát... bár hol klasszis teljesítmény helyett, mindenhol egy nagy szar volt eddig.
Tetőzik majd az, hogy Bale is egy nagy szar, bár majd kimagyarázzák, hogy Benítez mit akart vele játszatni és az neki nem megy, ő más szerepre jó, aztán megint itt marad. Pedig amilyen kurva nagy klasszisnak hiszi magát... bár hol klasszis teljesítmény helyett, mindenhol egy nagy szar volt eddig.
K
K