Miért?
Szerintem Benitezt egyedül csak Perez akarta. Én szerintem, ha Perez kitenné Benitez szűrét ilyen hamar azzal elismerné, hogy hiba volt a kinevezése, és Ancelotti menesztése. Darabokra szednék. Ha Benitez bukik, akkor rántja magával Perezt is és az örvény még elkapja Bale-t is. De lehet csak én látom így.

Mindenesetre én úgy gondolom, hogy Pereztől búcsút kell vennünk, mert ez így nem jó hogy az árcédula dönt nem pedig a teljesítmény. Illetve Ancelottit visszaraknám egyébként sincs csapata jelenleg és Madridban is marad(legalábbis valami ilyesmit olvastam) Vagy ha nem Ancelotti akkor is inkább Zidane, mint Benitez. Ancelotti segédje volt a csapatnál tudja, hogy melyik rendszerben megy jól igazán a játék és hogy kit hol kell játszatni. Valamint a játékosok is szeretik és tisztelik kb tűzbe mennének érte és szerintem ez sem elhanyagolható szempont. Hiszem azt, hogy nagyon sokat jelentett anno, amikor Zidane ugrált a kispad mellett és buzdította a pályán lévőket. Rohadt jó csapatunk lehetne, de valahogy mindig van egy fék a csapatban(Khedira, Bale). Most meg még Bale mellé ide került Benitez is. Nincs játékunk, semmi elképzelés. Ki adjuk a szélre és valaki majd beíveli. A Modric, Kroos kp kevés, illetve Bale már szinte minden posztra odatúrja magát. Már ő irányít már ő megy a szélre már szinte mindenhol ott van és 2 percenként variálódik a csapat miatta. Láthattuk Ancelottinál, hogy milyen játékot toltunk Bale nélkül. Na azt élmény volt nézni. Na én azt szeretném újra látni, de ehhez az kell, hogy Perez, Bale és Benitez ne legyen itt és hogy amikor már 3 meg 4 nullákra vezetünk akkor rotáljon az edző. Többször is hangoztattam nem vagyok valami nagy szakértője a focinak, de egyszerű mezei szurkolói szemmel így látom a dolgokat.