Köszönöm tényleg nektek!

Ha esetleg még valaki tud konkrétumot azt hallgatom.

HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 24., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 24., hétfő 19:25
Anno az oktatómmal beszéltünk erről. Azt mondta, hogy hát megéri... nyilván nem leszel tőle milliomos. A kocsid ugyebár szét lesz hajtva, tehát arra megy el sok pénz. Hiába tűnik jónak mondjuk a 2200ft-os órabér. Illetve maga a helyzet, hogy fejben nagyon ott kell lenni, hiszen kezdőket oktatsz. Mentálisan nagyon megterhelő.miro írta: Hogy működik ez,megéri-e megcsinálni,van e buktatója stb..![]()
Előre is![]()
![]()
!
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. augusztus 24., hétfő 19:25
http://totalcar.hu/magazin/kozelet/2015 ... ositvanya/miro írta:Srácok,egyik ismerősöm Pécsen gondolkozik hogy autóvezetést oktatónak (vagymi)szeretne tanulni.
Érettségije van,23 éves,szóval ezek nem akadályok.
Viszont,valaki tud erről valamit,tőlem kérdezett,de én passzoltam,gondolta beírom ide,hátha valaki..
Hogy működik ez,megéri-e megcsinálni,van e buktatója stb..![]()
Előre is![]()
![]()
!
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 24., hétfő 19:20
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 12:03
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 24., hétfő 11:17
Ezek a dolgok tökélétesen, na jó nem tökéletesen, de olajozottan működnek a hétköznapokon. Én megértem hogy nehéz közös evezőre jutni és rengeteg hátráltató tényező van. A hétköznapokon el is fogadom, hogy vontatottan működnek a dolgok, mert sok szereplő szempontjából kell alaposan meg vizsgálni egy-egy kérdést.VanillaSky írta:
Te magad válaszoltad meg a saját kérdésedet. Az irodában mi is beszélgettünk róla, de egyszerűen nincs megoldás. Az EU-s jogelveket be kell tartani, az eddigi jogszabályok meghaladottá váltak, de amilyen lassú a döntési folyamat - sőt egyszerűen nincs is miről dönteni, mert öten hatfélét akarnak - a jelenlegi status quot kell tartani.
Jönnek a hírek a btk szigorításáról, az illegális határátlépés letöltendő szabadságvesztéssel való büntethetőségéről, ami ismét csak pr fogás. Semmi gyakorlati haszna nem lesz. A bevándorlási hivatal veszi fel az embereket - a képzésük valamiféle gyorstalpalós megoldás - a hivataloknak, rendvédelmi szerveknek, bíróságoknak meg mindnek megvannak a szervezeti szabályzataik, jogszabályi kereteik ahogy eljárhatnak és el kell járniuk. Aki ebben nincs benne, egyszerűen könnyen dobálózik a szavakkal, hogy döntsenek 1-2 nap alatt, papíron lehet a valóságban nem!
A probléma addig nem lesz megoldva amíg valamiféle egységes álláspont nem alakul ki, de ismerve az EU működését ez több éves folyamat, mire odaérnek, hogy fellépnek ellene már rég késő lesz.
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 24., hétfő 10:56
Te magad válaszoltad meg a saját kérdésedet. Az irodában mi is beszélgettünk róla, de egyszerűen nincs megoldás. Az EU-s jogelveket be kell tartani, az eddigi jogszabályok meghaladottá váltak, de amilyen lassú a döntési folyamat - sőt egyszerűen nincs is miről dönteni, mert öten hatfélét akarnak - a jelenlegi status quot kell tartani.Nagyon remélem hogy itthon felkékszülnek majd azoknak az érkezésére, mert lesznek bajok, 2 hét és itt is lesznek. Nekem meg ne mondja senki hogy nem volt idő felkészülni, meg nem számítottak erre, mert az élő példa a szemünk előtt zajlik, tőlünk délre párszáz kilométerre.
És hol van még a vége... Európa még mindig csak csodálkozik meg vitatkozik hogy mit kéne csinálni, mire megoldást találnak a határokon a védelemre addigra a bevándorlókérdés már rég a belügy problémája lesz. Már lassan 4 hónap telt el.
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 24., hétfő 10:38
istimester írta:A sok mérnök és agysebész
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 24., hétfő 10:16
Bámulatos...istimester írta:A sok mérnök és agysebész
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:36
Aki olyan elvakultan védi őket az szerintem még nem tartózkodott a közelükben 10 percnél többet. Lehet itt akárhogy babusgatni őket,de ők itt Európában sehol nem fognak tudni beilleszkedni, civilizálatlan, kulturálatlan honfoglalók nem többek.istimester írta:A sok mérnök és agysebész
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:34
Menjetek, fogadjátok be őket. Akinek nem inge...istimester írta:A sok mérnök és agysebész
HozzászólásSzerző: istimester » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. augusztus 23., vasárnap 21:15
HozzászólásSzerző: Seraf » 2015. augusztus 23., vasárnap 20:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. augusztus 23., vasárnap 19:54
A "nevezzen meg 3 Nobel díjast" nagyon jó kérdés!mocsok írta:ha már úgyis ez volt a téma:
http://www.comedycentral.hu/photos/legh ... asinterjun
Ez meg nagyon igaz. Alapnak kellene lennie mindenkinél!Realista24 írta:Mondjuk akkor meg is érdemli, az a minimum, hogy utánanézel, hogy hova jelentkezel.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. augusztus 23., vasárnap 19:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 23., vasárnap 19:47
Mondjuk akkor meg is érdemli, az a minimum, hogy utánanézel, hogy hova jelentkezel.*Gasba volt ugyan Ő,megkérdezték hogy mit tud a cég történelméről,megmondta hogy semmit,Ő dolgozni szeretne.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2015. augusztus 23., vasárnap 19:28
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 23., vasárnap 18:41
Nem kukacoskodni akarok, de nem is az igaz adáson van a hangsúly. Inkább azon, hogy 1 példa miatt még nem szabad általánosítani.miro írta:Én elhiszem,lehet hogy rossz volt eddig az elképzelésem erről.tucsoki írta:
Saját tapasztalatból nem tudok beszélni, nem voltam még állásinterjúk tömkelegén, szerencsére nem volt rá szükség, de rengeteg ismerősömmel beszélgettünk már erről a témáról; cégek, gyárak, stb. állásinterjúiról, és inkább pozitív dolgokkal szembesültek mint negatívval.
Igazat adok ebben,ha így van ahogy írod..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 18:36
Én elhiszem,lehet hogy rossz volt eddig az elképzelésem erről.tucsoki írta:
Saját tapasztalatból nem tudok beszélni, nem voltam még állásinterjúk tömkelegén, szerencsére nem volt rá szükség, de rengeteg ismerősömmel beszélgettünk már erről a témáról; cégek, gyárak, stb. állásinterjúiról, és inkább pozitív dolgokkal szembesültek mint negatívval.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem