Akkor sorry.Nem rád, hanem arra, aki azt mondja, hogy a pályán sem volt![]()

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:23
Akkor sorry.Nem rád, hanem arra, aki azt mondja, hogy a pályán sem volt![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 24., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:20
Nem rád, hanem arra, aki azt mondja, hogy a pályán sem voltcsabi87 írta:Ezt gondolom rám értetted csak én azt írtam,hogy elég sok labdát visszaszerzett ahogy láttam mert külön figyeltem,de a kommentátor nem mondta mindig a nevét.Kovacic: nagyon bíztató, jól szállt be, persze 2 nap együtt edzéssel nem kell csodát várni, kevéssé bíztak még benne, főleg Kroos, de jó lesz. Aki meg abból indul ki, hogy hányszor említette a nevét a kommentátor, az nézze inkább Vágási Ferit a Dunán.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:14
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:12
Ezt gondolom rám értetted csak én azt írtam,hogy elég sok labdát visszaszerzett ahogy láttam mert külön figyeltem,de a kommentátor nem mondta mindig a nevét.Kovacic: nagyon bíztató, jól szállt be, persze 2 nap együtt edzéssel nem kell csodát várni, kevéssé bíztak még benne, főleg Kroos, de jó lesz. Aki meg abból indul ki, hogy hányszor említette a nevét a kommentátor, az nézze inkább Vágási Ferit a Dunán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:11
Ezt "fújom", mert így láttam. Meggyőzni nem akarok én senkit. Nézd meg a meccset, de igazából fölösleges, mert neked Cé nem volt rossz, Bale meg igen.kiserik írta:Na erre légyszives írjál már példát is, mert ezt fújod tegnap óta, csak más ezt nem látta. Bújkálás, alibi visszapasszok, lötyögés. Ennyi volt a nagy irányítónk.Realista24 írta: Tegnap pont Bale volt aki akart, mondjuk semmire nem mentünk vele. Plusz volt pár olyan flegma megmozdulása, hogy kopaszra vágatnám a haját.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:09
Na erre légyszives írjál már példát is, mert ezt fújod tegnap óta, csak más ezt nem látta. Bújkálás, alibi visszapasszok, lötyögés. Ennyi volt a nagy irányítónk.Realista24 írta: Tegnap pont Bale volt aki akart, mondjuk semmire nem mentünk vele. Plusz volt pár olyan flegma megmozdulása, hogy kopaszra vágatnám a haját.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 10:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:05
Szerintem kipróbálta több helyen is, jobboson, baloson és középen is. Vagy csak haluzok?kit nem próbált ki több pozícióban? Bale-t.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:04
Nekem pont az ellenkezője jött le. Pályán sem volt szerintem szinte. De nem is vártam tőle, félreértés ne essék. Pláne beesni egy ilyen rendszertelen valamibe.Kovacic: nagyon bíztató, jól szállt be,
Nem meglepő módon ezzel sem értek egyet.CR: sokan szidják, szerintem nem volt vele különösebb probléma.
Az első félidőben mintha pályán sem lett volna, aztán jött a másodikban a két ziccer rontás, majd a lövök mindenhonnan koncepció.Ha szélen van, akkor túl messze kerül a kaputól, ha középen, akkor meg nincs aki kiszolgálja.
Igen, feltolták a kapu elé, ez neki kényelmes. Erről írtam tavaly szezon vége felé vagy a nyáron, hogy ez neki ideális lesz/lehet. Feltolják középre, aztán várja, hogy más kikaparja a gesztenyét, de a gól majd hozzá íródik. Lásd Juventus meccs. Ennél sokkal több kell a világ egyik legjobbjától.Sokan azt mondják, akkor kezdett el kaparni, mikor már égett a ház, én ezt úgy láttam, hogy a formáció válltással közelebb került a kapuhoz, így veszélyesebb is volt rá.
Tegnap pont Bale volt aki akart, mondjuk semmire nem mentünk vele. Plusz volt pár olyan flegma megmozdulása, hogy kopaszra vágatnám a haját.Tőle nem félek, hogy nem fog akarni. Ő nem olyan mentalitású, mint Bale.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 10:01
Semmi, okoskodik, mint mindig. Gondolom megint azt hiszi, hogy ő jól játszott. Közben meg frusztrálóbb az ő jelenléte, mint a végeredmény.Remy írta:Számos pozitívum? Bale ide vagy oda... de tényleg. Mi lehetett az a számos pozitívum? Rém gyenge, ötlettelen játékot produkáltunk. Még anno Mou-nál játszottunk ennyire idegesítően szarul.Gareth Bale: "Frusztráló eredmény, számos pozitívummal. Most szegjük le a fejünket és összpontosítsunk, hogy jobban csináljuk a jövő héten."
Továbbá ez a hatalmas probléma. És van egy olyan érzésem, hogy nem is akar és nem is fog. Tavaly Ancelotti sem akart és nem is változtatott, gondolom azért mert az ő szemüket nem szúrja ki, hogy egy olyan játékost kell beerőltetni a csapatba, aki sehol sem bír teljesíteni, de valamiért még is fix helye van.ziro4vr írta:Igen, itt a gond, alapból szar a felállás és a struktúra, ehhez jönnek még a gyenge egyéni formák, nagyjából mindenkié.Toti írta:sztem meglennénk elől bőven, értsd: támadó harmad. nincs a létszámmal és az emberek minőségével gond (bár egy csatárt még elbírna a keret na) a baj az, h nem elég, h egy nagy összevisszaság ami ott elől megy, még egyénileg is annyira formán kívül van mindenki, h borzasztó.
karim visszatérése dobhat az egészen.
Lement egy rakat meccs, nem lövünk gólokat, Benitez meg egyelőre? látszólag? nem változtat semmit.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 24., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 24., hétfő 9:49
Számos pozitívum? Bale ide vagy oda... de tényleg. Mi lehetett az a számos pozitívum? Rém gyenge, ötlettelen játékot produkáltunk. Még anno Mou-nál játszottunk ennyire idegesítően szarul.Gareth Bale: "Frusztráló eredmény, számos pozitívummal. Most szegjük le a fejünket és összpontosítsunk, hogy jobban csináljuk a jövő héten."
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. augusztus 24., hétfő 9:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 9:35
Van már ilyen játékosunk, akiben szinte mindenki vakon bízik és 50 gól felett jósolnak neki idén is.szilagyisaca írta:Ez mind igaz.
Egy gólerős csatárra viszont nagyon nagy szükség lenne.
HozzászólásSzerző: szilagyisaca » 2015. augusztus 24., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 24., hétfő 9:21
Igen, itt a gond, alapból szar a felállás és a struktúra, ehhez jönnek még a gyenge egyéni formák, nagyjából mindenkié.Toti írta:sztem meglennénk elől bőven, értsd: támadó harmad. nincs a létszámmal és az emberek minőségével gond (bár egy csatárt még elbírna a keret na) a baj az, h nem elég, h egy nagy összevisszaság ami ott elől megy, még egyénileg is annyira formán kívül van mindenki, h borzasztó.
karim visszatérése dobhat az egészen.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 24., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 9:08
Ha nem lenne Danilo, akkor azért menne majd a sírás, hogy Arbeloa már semmire nem jó.szilagyisaca írta:Na ez az:-(
Van két csatár. Az egyik harmat gyenge, a másik sérült. Ennek ellenére szerencsére sikerült jobb hátvédet, védekező középpályást és kapusokat igazolni.
HozzászólásSzerző: szilagyisaca » 2015. augusztus 24., hétfő 9:05
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem