Egyébként,ha télen menesztik Rafát, akkor én Palit hoznám a Herthából.

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. augusztus 24., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 11:52
Igy van.Valamint èrt a játèkosok nyelvèn,ami egy nem egykori sztárfocistánál elony.Kerlon írta:Ismeri a spanyol focit és jártas Európában valamilyen szinten.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 24., hétfő 11:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 11:48
Akár.Hasonlo kaliber a ketto.Tudnak szarbol várat èpiteniÉn meg Emery-t.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 11:43
Én meg Emery-t.morientes írta:Ha Rafa továbbra is eredmènytelen lesz,(_de kivárnám azèrt a szezont),akkor igy láttatlanban kèt meccs után,Thomas Tuchelt.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Normális edző már nem nagyon ülne le a padunkra és kb. már minden topedző volt már nálunk, aki mozdítható.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 11:41
Ha Rafa továbbra is eredmènytelen lesz,(_de kivárnám azèrt a szezont),akkor igy láttatlanban kèt meccs után,Thomas Tuchelt.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Normális edző már nem nagyon ülne le a padunkra és kb. már minden topedző volt már nálunk, aki mozdítható.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 24., hétfő 11:33
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:18
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 24., hétfő 7:54
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:39
Szerintem Benitezt egyedül csak Perez akarta. Én szerintem, ha Perez kitenné Benitez szűrét ilyen hamar azzal elismerné, hogy hiba volt a kinevezése, és Ancelotti menesztése. Darabokra szednék. Ha Benitez bukik, akkor rántja magával Perezt is és az örvény még elkapja Bale-t is. De lehet csak én látom így.Miért?
HozzászólásSzerző: kodo » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:30
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:23
Egy esetben tudnám csak elképzelni. Carlo bellibben csörgős sapiban, vigyorogva, Perez a sajtótájékoztatón beismeri bűneit és kolostorba vonul a régi-új edző meg aláírja történelmi 120 millió eurós fizetéssel járó szerződését. Majd spanyolul "hülyék mindenhol vannak" köszöntéssel kimenne és másnap bejelentené, hogy fél évre szabin van.Ancelotti egészséges lehet, aztán ültetném is vissza. Ismeri a csapatot, van pár új arc és mindenki, MINDENKI szereti.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:01
Hülye ötletnek tartom, Zidane-nak egy erős keretet, csapatot kéne átadni, nem egy romhalmazt, amibe tapasztalat nélkül ő is belebukna szerintem.Realista24 írta:Hónapok óta csak azt olvasni, hogy Zidane-nak készítik elő a terepet.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:58
Hónapok óta csak azt olvasni, hogy Zidane-nak készítik elő a terepet.Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:50
Én ilyenkor nem az edzőt meg a játékost szidom....senki sem tudott volna 1 hónap alatt csodát tenni.......itt egy folyamatosan változó koncepció nélküli kép van....ez a vezetőség hibája.Toti írta:Jol bemutatkoztal te szerencsetlen. Kar volt visszadugnod a pofadat a spanyol ligaba. Komolyan mondom basszameg h ezt az embert meg az ellenfelek kispadjara sem kivantam volna, most meg egyutt kell elnem a tudattal, h ez a tudatlan iranyitja a real madridot.
Leszarom h elso fordulo volt. Majd akik ezzel jonnek azok nezzek vissza a mai meccset meg azt az otlettel es kreativitassal teli csapatjatekot amit sikerult 2 (3?) honap alatt kialakitania. Ja meg nezzek vissza az eloszezonos meccseket is.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem