Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
@Sonny
Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. augusztus 24., hétfő 11:56

Egyelőre túl sok okunk nincs az örömre azt meg kell hagyni, de azért még kivárnék Benítez temetésével, ha megjön az esze és elfelejti ezt a felállást, akkor még jók lehetünk,de amit most játszat az nem hiszem,hogy működni fog. 4-4-2 vagy 4-3-3 kellene.

Egyébként,ha télen menesztik Rafát, akkor én Palit hoznám a Herthából. :mrgreen:

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 11:52

Kerlon írta:Ismeri a spanyol focit és jártas Európában valamilyen szinten.
Igy van.Valamint èrt a játèkosok nyelvèn,ami egy nem egykori sztárfocistánál elony.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 24., hétfő 11:52

Kérdés Emery e vállalni azt a kihívást ami a Madriddal járna.

:mrgreen:
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 11:49

Ismeri a spanyol focit és jártas Európában valamilyen szinten.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 11:48

Én meg Emery-t.
Akár.Hasonlo kaliber a ketto.Tudnak szarbol várat èpiteni :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 24., hétfő 11:43

morientes írta:
Fenomen írta:Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?
Normális edző már nem nagyon ülne le a padunkra és kb. már minden topedző volt már nálunk, aki mozdítható.
Ha Rafa továbbra is eredmènytelen lesz,(_de kivárnám azèrt a szezont),akkor igy láttatlanban kèt meccs után,Thomas Tuchelt.
Én meg Emery-t.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 24., hétfő 11:41

Normális edző már nem nagyon ülne le a padunkra és kb. már minden topedző volt már nálunk, aki mozdítható.
Ha Rafa továbbra is eredmènytelen lesz,(_de kivárnám azèrt a szezont),akkor igy láttatlanban kèt meccs után,Thomas Tuchelt.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 24., hétfő 11:33

Továbbra sem találok semmilyen értelmes, elfogadható érvet arra, hogy ez a kókler leülhetett a Real Madrid kispadjára. Az Inter elzavarta pár hónap után, a Chelseanél annyira utálták a szurkolók, hogy azt nem is lehet leírni. Ha legalább a Napolival legyőzte volna a Juvet és megnyeri a Calciot, akkor azt mondom ez esetleg egy érv lehet, de persze ott is semmi.

Én nem hiszem, hogy megéri a januárt a kispadon, főleg ha behúznak minket egy érdekesebb BL csoportba.

Az elvárásaimat eddig szépen hozza: 000

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 24., hétfő 10:18

Az a nagy baja, hogy a csak 4231-ben gondolkodik. Igazából mást nem tud. Az első évei általában jók szoktak lenni, lásd Napoli, de utána kuka az egész. Ezzel a csapattal nem lehet azt játszatni amit ő akar.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 24., hétfő 7:54

istenem ez a benítez, nem elég, h 10 éves lemaradása van a futball világában, és, h egy forduló után sikerült ponthátrányba kerülni, még ilyennel is égeti magát, h tavaly sem lett meg az első foduló..

gyönyörű szezon elé nézünk..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:52

"Szerintem Benitezt egyedül csak Perez akarta."

Tévedés. Rafa barátunk José Ángel Sánchez, az általános igazgató embere.

Abszolút Carlo párti vagyok, ennek ellenére az első 5 forduló végégig még várnék Benítez komolyabb értékelésével.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:39

Miért?
Szerintem Benitezt egyedül csak Perez akarta. Én szerintem, ha Perez kitenné Benitez szűrét ilyen hamar azzal elismerné, hogy hiba volt a kinevezése, és Ancelotti menesztése. Darabokra szednék. Ha Benitez bukik, akkor rántja magával Perezt is és az örvény még elkapja Bale-t is. De lehet csak én látom így. :) Mindenesetre én úgy gondolom, hogy Pereztől búcsút kell vennünk, mert ez így nem jó hogy az árcédula dönt nem pedig a teljesítmény. Illetve Ancelottit visszaraknám egyébként sincs csapata jelenleg és Madridban is marad(legalábbis valami ilyesmit olvastam) Vagy ha nem Ancelotti akkor is inkább Zidane, mint Benitez. Ancelotti segédje volt a csapatnál tudja, hogy melyik rendszerben megy jól igazán a játék és hogy kit hol kell játszatni. Valamint a játékosok is szeretik és tisztelik kb tűzbe mennének érte és szerintem ez sem elhanyagolható szempont. Hiszem azt, hogy nagyon sokat jelentett anno, amikor Zidane ugrált a kispad mellett és buzdította a pályán lévőket. Rohadt jó csapatunk lehetne, de valahogy mindig van egy fék a csapatban(Khedira, Bale). Most meg még Bale mellé ide került Benitez is. Nincs játékunk, semmi elképzelés. Ki adjuk a szélre és valaki majd beíveli. A Modric, Kroos kp kevés, illetve Bale már szinte minden posztra odatúrja magát. Már ő irányít már ő megy a szélre már szinte mindenhol ott van és 2 percenként variálódik a csapat miatta. Láthattuk Ancelottinál, hogy milyen játékot toltunk Bale nélkül. Na azt élmény volt nézni. Na én azt szeretném újra látni, de ehhez az kell, hogy Perez, Bale és Benitez ne legyen itt és hogy amikor már 3 meg 4 nullákra vezetünk akkor rotáljon az edző. Többször is hangoztattam nem vagyok valami nagy szakértője a focinak, de egyszerű mezei szurkolói szemmel így látom a dolgokat. :)

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:30

szerintem Ancelottit nem igen fogjuk látni mostanában a Real padján.
nem egy fordulóra lett idehozva Benítez, de még csak nem is fél évre. ha valóban nem jön bele a csapat, és nem mutatja a várt játékot idővel, akkor sem hiszem hogy Perez egyből megválna tőle. az felvetne néhány kérdést, és nem hiszem hogy tavaszra egy új edző-elnök kombóval kéne fordulnunk. :roll:
de ez nem is opció számomra én bízok benne, hogy Rafa nem lesz gyámoltalan és tudja mit csinál. a keret jó, a felfogáson és a koncepción még van mit csiszolni, de azt mondják minden kezdet nehéz, meg hogy tavaszra kell a csúcson lenni.
ebben bízom, vamos.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:23

Ancelotti egészséges lehet, aztán ültetném is vissza. Ismeri a csapatot, van pár új arc és mindenki, MINDENKI szereti.
Egy esetben tudnám csak elképzelni. Carlo bellibben csörgős sapiban, vigyorogva, Perez a sajtótájékoztatón beismeri bűneit és kolostorba vonul a régi-új edző meg aláírja történelmi 120 millió eurós fizetéssel járó szerződését. Majd spanyolul "hülyék mindenhol vannak" köszöntéssel kimenne és másnap bejelentené, hogy fél évre szabin van.

Életszerűtlen lenne, hogy 1 év kimaradással visszajönne, de Perez alatt kizárt!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:02

Ancelotti egészséges lehet, aztán ültetném is vissza. Ismeri a csapatot, van pár új arc és mindenki, MINDENKI szereti. Illetve szabad kezet adni neki. Bale-t meg még most eladni míg van rá lehetőség-.
K

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2015. augusztus 23., vasárnap 23:01

Realista24 írta:
Hónapok óta csak azt olvasni, hogy Zidane-nak készítik elő a terepet.
Hülye ötletnek tartom, Zidane-nak egy erős keretet, csapatot kéne átadni, nem egy romhalmazt, amibe tapasztalat nélkül ő is belebukna szerintem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:58

Hónapok óta csak azt olvasni, hogy Zidane-nak készítik elő a terepet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fenomen

HozzászólásSzerző: Fenomen » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:56

Tegyük fel, hogy elmegy Benítez. Ki jönne helyette?

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:50

Meglepő lenne, ha Benítez távozásával Perez is maradna, mert hatalmas baklövés lesz ez az idei edző csere és ez nagyjából az ő sara.

Tetőzik majd az, hogy Bale is egy nagy szar, bár majd kimagyarázzák, hogy Benítez mit akart vele játszatni és az neki nem megy, ő más szerepre jó, aztán megint itt marad. Pedig amilyen kurva nagy klasszisnak hiszi magát... bár hol klasszis teljesítmény helyett, mindenhol egy nagy szar volt eddig.
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:50

Toti írta:Jol bemutatkoztal te szerencsetlen. Kar volt visszadugnod a pofadat a spanyol ligaba. Komolyan mondom basszameg h ezt az embert meg az ellenfelek kispadjara sem kivantam volna, most meg egyutt kell elnem a tudattal, h ez a tudatlan iranyitja a real madridot.

Leszarom h elso fordulo volt. Majd akik ezzel jonnek azok nezzek vissza a mai meccset meg azt az otlettel es kreativitassal teli csapatjatekot amit sikerult 2 (3?) honap alatt kialakitania. Ja meg nezzek vissza az eloszezonos meccseket is.
Én ilyenkor nem az edzőt meg a játékost szidom....senki sem tudott volna 1 hónap alatt csodát tenni.......itt egy folyamatosan változó koncepció nélküli kép van....ez a vezetőség hibája.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: