felkeszul klopp

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:57
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:55
Szerintem is ez az elsőszámú gond továbbra is, nem a taktika.Lehet, hogy nem volt a legjobb a felállás, meg Benítez sem jól cserélt és még lehetne folytatnia sort, de megint nem lett volna semmi gond, ha nem lötyögni mennek ki az első félidőre.
A 75. percben kb. észhez tért a csapat, de mikor lesz már olyan, hogy az elejétől fogva koncentrálunk?![]()
Ez egyébként a bajnokságra is igaz.
Jöhet ide bármelyik edző, ez valahogy bele van kódolva a csapatba.
HozzászólásSzerző: deaux » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:52
Dettó. Abszolút nem vagyok mérges, nem vártam semmit Beniteztől. Eddig még azért csak elmélkedtem arról hogy van-e esély arra hogy távozik év közben, de a mai után erősen meglepne ha az újévet itt ünnepelné. Nem szoktam egy meccsből kiindulni, higgadtnak tartom magam, de ennyi gyermeteg hibát... egyszerűen nem tudom mit hitt ez a húsosarcú.en is ezt vallom mint kerlon
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:51
Bale semmivel sem volt gyengébb mint a többi.dzsi91 írta:Imádtam ahogy a dagi puffogott a padon
Temetni korai, de látható,hogy az egész koncepció szar. Könnyen taccsra lehet vágni Ancelotti és Mourinho munkáját is pár hónap apatt.benítez jó úton halad.De szurkolok hogy ne. A jó hír,hogy ha ő bukik,bukik vele Perez és Bale is.
Na de remélem nem totál vak a pali, hajrá benitez mutasd meg a károgóknak.
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:51
Az már sajnos jó ideje létező probléma, hogy ha CR szar formában van, akkor jellemzően egyszerűen nem tudunk akciógólokat lőni (Bale az előző szezonban tudjukmilyen formában volt, Benzema teljesítménye is borzalmasan hektikus tud lenni). A Sporting kapusát is naggyá tettük, minden a kezébe ment, egyetlen egyszer láttam, hogy fel kellett nyúlnia a feje fölé. Azt mondom, amit már rengetegszer mondtam: be kell b*szkodni a helyzeteket, mert anélkül nem fog menni. (Hogy ennek mi van a hátterében, hogy ennyire rossz a helyzetkihasználás több edzőnél is, az már jó kérdés)Kerlon írta: Az meg vicc, hogy a felkészülési meccsekkel együtt kb már ez volt a 6. rúgott gól nélküli meccsünk, amikor elég jók a támadóink és még a védelmünk is az egyik legeredményesebb.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:50
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Fenomen » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:44
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:44
Az elmult 20 tetmeccsen max. 3 golt rugott! Hadd ne dicserjem mar ezertChampions20 írta:Egy olyan játékos aki 17 gólt és 12 gólpasszt hoz össze egy szezonban azt egy jó játékosnak lehet mondani.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:42
Szerinted ha az elmúlt 1 hónapban nem változtatott, akkor pont most fog, ebben a pár napban?Szóval all in all, nincs nagy baj, HA Benitez kielemzi ezt a meccset, és változtat. Most még nem késő, sőt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:41
Navas már az utolsó meccseken is jó volt.Realista24 írta:Danilo és Navas tetszett. Utóbbit sokat fikáztam, ma viszont sugározta azt a magabiztosságot, amit eddig nem mutatott.
Modric volt még jó nálam, a többiek nagyon szót sem érdemelnek. Mondjuk még talán Varane-t is ki tudom emelni.
HozzászólásSzerző: Champions20 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:41
Kicsit gusztustalannak tartom azt h olyan elvárásaid vannak a klub és a játékos irányába amik nem reálisak de te azt gondolod h igen is azok. Egy olyan játékos aki 17 gólt és 12 gólpasszt hoz össze egy szezonban azt egy jó játékosnak lehet mondani.Gondolom azt várnád el h Bale is olyan eredményeket érjen el mint CR.kiserik írta:Érdemes megnézni a 90 millás évének a termését. 31 gól. Több, mint a fele a 16-oson kívülről és csak 5 amit az egyéni villanása/megindulása eredményezett. Sehol erőszakosság, hajtás, stb ami az erényei közé van sorolva. Sajnos túl lett fújva, de nagyon. Az átlag fölötti bal lába és a labda nélküli gyorsasága emelte a többi játékos fölé a PL-ben (vakok közt a félszemű..), de rengeteg egyéb dologban hiányosságokkal küzd. Egy erős közép csapatban ismét nagy király tudna lenni. Nem figyelnének rá annyira, nem lépnének ki rá a védők úgy, mint a Real Madrid sztárjára. Ott felérhetne a saját kis csúcsára ismét. Itt soha nem fog véleményem szerint. De azt kívánom bár ne lenne igazam, ugyan is 1-2 évig még alap kezdő lesz nálunk
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:38
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:33
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem