Egyébként röhej, hogy egy Vidalt is hozni lehetett volna csont nélkül tizenpár milláért 2 éve ( a Juve asszem 12M körül fizetett) de akkor nem kellett. Most meg már késő bánat. Lehetne említeni Yaya Tourét 2007-ből, vagy Essient 2005-ből...
Értem én, hogy a szomszédé mindig jobb, mindig zöldebb, DE ami néha itt megy az valami brutális.
Paulinhoról tegnap estig szerintem maximum 1-2 ember beszélt elismerően, rossz véleményt viszont rengeteget olvashattam róla, most meg a világ lúzerei lettünk, amiért nem igazoltuk le, és esetleg beérjük egy "nulla" Kondogbiával?
Történik nem tudom hány száz vagy ezer igazolás, még a topcsapatok szintjén is jelentős mennyiség, naná, hogy jó pár nagyon bejön, könnyű utólag kiválasztani azokat. De szerintem tudnék mondani én is néhány olyat, amire azt lehet mondani, hogy hú de jó, hogy nem ide jött...
Ezzel szépen mellélőttél! Sandro idén klasszis teljesítményt hozott le Spursben
Ha tavasszal nem sérül le, meglett volna nekik a BL hely is
Ez így van. Nagyot szívtak a sérülésével, az egyik legjobbuk volt addig.
Illarremendi...Amikor láttam, nekem erősen lassúnak tűnt, és a fizikai felépítése sem olyan, hogy ezt ellensúlyozni tudja. Gondolom labdabiztos, meg jól elpasszolgat, de 24 éves lesz, és van vagy 50 elsőosztályú meccse...Azért ez nekem kevés, hiába vannak későn érő emberek.