Adriano és Bacca is jobb nála, szóval tényleg nem. Értelmetlen igazolás.R.M.C.F írta:dannen írta:balo közben hivatalos, kölcsön-> milan
Abba a szar milánba se fér majd be.

Serie A
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Serie A
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
dannen írta:balo közben hivatalos, kölcsön-> milan
Abba a szar milánba se fér majd be.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Istenem ez a Balotelli mekkora bohóc.
A hülye Milan meg képes volt megint alkalmazni.

- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Az de szép lenne, ha Bale-t kölcsönadnánk a Milánnak, 5 millió €-s vásárlási opcióval, amit 10 évig törlesztenénekBabinho írta:Bazkdi hogy bale-t olvastam.dannen írta:balo közben hivatalos, kölcsön-> milan
pasztmekpasztmekpasztmekpasztmek ez nem volt szép![]()

Merci Zizou!
Bazkdi hogy bale-t olvastam.dannen írta:balo közben hivatalos, kölcsön-> milan
pasztmekpasztmekpasztmekpasztmek ez nem volt szép

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na de hány részletben, ez itt a kérdés...TéOeM írta:A Milan 30 millió eurót adna Witselért.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
A Milan 30 millió eurót adna Witselért.
lavezzi az interhez tart.
a végére felpörögnek az események.
a végére felpörögnek az események.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- András93
Ja, Balotelli jó, Bale meg szar.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hungarokatalán írta:Ott volt utoljára jó. Szerintem olasz bajnokságban van a legjobb helye. Ott igazi sztárnak számít.ziro4vr írta:A bombát mostanra tartogatták, Balotelli megy vissza kölcsönbe.
Van pár Milanos haverom, első félévet megdurrantotta 12v3 meccsen 13 gól.
Új szezon első felére Ő lett a vezérebika, csapatösszhangott bomlasztotta, pofa hatalmas lett.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk ott is a góljai jó részét tizikből szerezte. Szerintem elbassza ezt is, aztán mehet valami amerikai csapatba jobb esetben, vagy Kínába.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Ott volt utoljára jó. Szerintem olasz bajnokságban van a legjobb helye. Ott igazi sztárnak számít.ziro4vr írta:A bombát mostanra tartogatták, Balotelli megy vissza kölcsönbe.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
hivatalos?ziro4vr írta:A bombát mostanra tartogatták, Balotelli megy vissza kölcsönbe.
esküszöm, h jó is lesz ott.
multkor olvastam vmi cikket, h olyan cipoje van amin rajta van a haja. normális ?

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Folyamatosan sérült...Norbii írta:teljesen kiégett már. Régen elég jól osztogatott de mára már egy nagy 0.Ferencváros írta:
Középpályával egyetértek. Pedig ott van a padon egy Montolivo
mondjuk a mostani milanban én se játszanék szívesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
teljesen kiégett már. Régen elég jól osztogatott de mára már egy nagy 0.Ferencváros írta:
Középpályával egyetértek. Pedig ott van a padon egy Montolivo
mondjuk a mostani milanban én se játszanék szívesen.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Én is hallottam Romagnoliról, hogy új Nesta meg mi egyéb, de azért 25 egy picit meredek érte. Montolivot a Milan drukkerek 90%-a kitenné a csapatból. Ez azért sokat elmond róla. Mihajlovic ma is inkább behozta Nocerinot, mint a kapitány Montit. Poli nálam a közép középszerű játékos megtestesítője. A 13 és feles szorzó meg jó dolog, főleg, ha keveset tettél rájuk.Ferencváros írta:Mondjuk Romagnoli az egyik legígéretesebb olasz védő.alexoxladjackoxi írta:A Milan elvert idén egy rakás pénzt, aztán semmit nem erősödött a keret. Bertolacci 20, Romagnoli 25...Vereség a Fior ellen a nyitófordulóban, de őszintén mit vártak? Oké, hogy emberhátrányban voltak, de ennyi pénzből csak előre kellett volna lépni. Állítólag most megy vissza Balotelli, de könyörgöm hiába lesz csatár, ha a középpályájuk így néz ki: Bertolacci De Jong Bonaventura. Védelemről ne is beszéljünk... Vicc, ami ott megy.
![]()
Középpályával egyetértek. Pedig ott van a padon egy Poli, egy Montolivo, akik simán verik ezt a Bertolacci gyereket. Én azért múlthéten behúztam 13.50-es szorzóval, hogy megnyerik a bajnokságot

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Mondjuk Romagnoli az egyik legígéretesebb olasz védő.alexoxladjackoxi írta:A Milan elvert idén egy rakás pénzt, aztán semmit nem erősödött a keret. Bertolacci 20, Romagnoli 25...Vereség a Fior ellen a nyitófordulóban, de őszintén mit vártak? Oké, hogy emberhátrányban voltak, de ennyi pénzből csak előre kellett volna lépni. Állítólag most megy vissza Balotelli, de könyörgöm hiába lesz csatár, ha a középpályájuk így néz ki: Bertolacci De Jong Bonaventura. Védelemről ne is beszéljünk... Vicc, ami ott megy.

Középpályával egyetértek. Pedig ott van a padon egy Poli, egy Montolivo, akik simán verik ezt a Bertolacci gyereket. Én azért múlthéten behúztam 13.50-es szorzóval, hogy megnyerik a bajnokságot

- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Milan elvert idén egy rakás pénzt, aztán semmit nem erősödött a keret. Bertolacci 20, Romagnoli 25...
Vereség a Fior ellen a nyitófordulóban, de őszintén mit vártak? Oké, hogy emberhátrányban voltak, de ennyi pénzből csak előre kellett volna lépni. Állítólag most megy vissza Balotelli, de könyörgöm hiába lesz csatár, ha a középpályájuk így néz ki: Bertolacci De Jong Bonaventura. Védelemről ne is beszéljünk... Vicc, ami ott megy.

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ez a bunda hozott annyit,hogy megtartsanak egy "sztárt".....
És nem azért mert fogadtam rájuk de ez nem kis pénz..
És nem azért mert fogadtam rájuk de ez nem kis pénz..