Akkor lezárom a zseni klasszis világklasszis vitátokat...
Zseni (az én értelmezésemben azt jelenti hogy egyedi ,valami újat mutatott, valamit amit előtte utána még senki):
Zidane
Ronaldo (R9)
Ronaldinho
szerintem az utóbbi 20 évben ez a 3 figura az akik teljesen egyediek és utánozhatatlanok,habár dinho pályafutása viszonylag rövidnek mondható, abban a 2-3 évben amit leművelt, az a mozgás kúltúra stb...Zidane és a fenomén pedig posztjaik valaha volt legjobbjai ezt szerintem max azok vitatják akik nem látták őket focizni.
Világklasszisok (akik elképesztően nagy focisták voltak meg volt bennük a "klasszis" de azért e 3 figura nyomába nem érhettek):
Raúl
Figo
del piero
Totti
Henry
stb (ez a lista rohadt hosszú szóval nem fogom felsorolni mindet, de szerintem értitek melyik vonulatra gondolok)
és akkor vannak a klasszisok akik mind remek futballisták de valami mégis hiányzik belőlük, valami plusz :
Rooney
Shevchenko
david villa
stb (ezekből meg annyi van manapság ,hogy ha akarnám se tudnám felsorolni mindet, a gond az hogy kihalt a felettük lévő 2 faj)
És SZÁMOMRA létrejött egy teljesen új faj ami a világklasszis és a zseni között van valahol, nemis tudom hogy nevezzem meg

talán Cyborgoknak

:D :
Messi
CR
Eggyértelműen a világklasszis szintet felülmúlják, de valahol kevésnek érzem őket a zsenihez, mert én a zseni szót nagyon szigorúan veszem, nekem messi semmi újat élvezeteset nem nyújt azon kívül hogy fossa a gólokat, CRtől láttam rengeteg zseniális gólt de ő inkább a brutál fizikumából él mint a istenadta tehetségéből.inkább úfy nevezném őket hogy a tökéletes 21.századi focista, semmi extra fölösleges szépség csak a statisztikák(amik atom brutálisak).
Tudom az én táblázatom szigorú van akinek egy özil is zseni, de képtelen lennék egy özilt egy kalapba helyezni egy zidane-al.
A védők/kapusok egy különfaj nekik majd egy külön táblázatot kell létrehozni