A Corinthians sportigazgatója megerősítette, hogy Paulinho, akit a Real Madriddal is többször szóba hoztak, jövő évben a Tottenham csapatában folytatja. Az angol csapat megközelítőleg 20 millió euróért igazolja le a brazil középpályást.
Hát róla is lemaradtunk. Szerintem hatalmas lehetőség van benne, fiatal, box to box és olyan távoli lövései vannak h pjí... és ahhoz képest sok gólt is szerez. Majd egy-két év múlva mehet megint a vágyakozás, a sírás meg a 30+ milliókkal dobálózás érte, mint most Vidalnál, hogy ez az egyre unszimpatikusabb Villas-Boas - Levy -Tottenham in general trió elengedje.. Jól igazolt a Tottenham.
Vidal, Pogba, Paulinho kilove ... egyertelmuen Kondogbia lesz a befuto szerintem ...

remek lesz majd Kondogbia... nulla.
de egy iranyito jellegu KP (Gundogan, Verratti) még mindig kellene ... Xabi Alonso egymaga arra a posztra kevés lesz 3 fronton ...
Verratti off, Gündogan meg szerintem csak rosszat hall a Madridról Dortmundban. Meg el is p*csztak minket a BL-ben, kb. azt gondolhatja, mint Hummels, "minek a váltás, amikor itt is nagyon jó."