HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:50
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:49
Nincs is sok kreativitás meg elképzelés támadásépítésben.Remy írta:Fabregas szerintem túlságosan is hátul játszik. Teljesen megölték a játékát.
Matic mellé kéne egy VKP. előtte meg mehetne a Hazard - Fabre - Pedro hármas.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:19
Na vagy pl Ramires,ebben igazad van.Remy írta:
Jogos. De a lényeg az akart lenni, hogy Fabre teljesen felesleges annyira hátul. Ramires mehetne helyette. Az ilyen Oscar meg Willian féléket meg el kell felejteni. Mondjuk nekem aztán mindegy. Csak, ha Chelsea drukker lennék, akkor ezt favorizálnám.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:15
Jogos. De a lényeg az akart lenni, hogy Fabre teljesen felesleges annyira hátul. Ramires mehetne helyette. Az ilyen Oscar meg Willian féléket meg el kell felejteni. Mondjuk nekem aztán mindegy. Csak, ha Chelsea drukker lennék, akkor ezt favorizálnám.miro írta:Matic mellé még egy VKP?Remy írta:Fabregas szerintem túlságosan is hátul játszik. Teljesen megölték a játékát.
Pont te írtad hogy csapatszinten kell megoldani a védekezést,oda meg akarnál még egyet?
Ha már Fabre menne följebb akkor Inkább egy mélységi irányító+Matic.
Kroos,Verratti,de akár egy Modric is passzolna oda..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:12
Matic mellé még egy VKP?Remy írta:Fabregas szerintem túlságosan is hátul játszik. Teljesen megölték a játékát.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 23., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 23., vasárnap 13:53
Van aki még keretbe sem került...ziro4vr írta:Na a Wolfsburg pl egy jó hely lehetne neki, ha még akar valami komolyabbat a futballtól. Mondjuk a válogatott kapcsán egy kína is elég lenne.![]()
Pedro azonnal kezd is, Mou elég kétségbeesett lehet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 23., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 23., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 22., szombat 19:12
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 22., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 22., szombat 18:38
Eddig csak a másik irányba volt divat torzítani az árat bizonyos helyeken.ziro4vr írta: Mondjuk az a komoly hogy a vezetőségük egy jó tízest rákamuzott az árára, hogy a szurkolók könnyebben elfogadják.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 22., szombat 18:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 22., szombat 18:11
Mondjuk az a komoly hogy a vezetőségük egy jó tízest rákamuzott az árára, hogy a szurkolók könnyebben elfogadják.cart írta:Nem véletlenül vált meg tőle olyan könnyen a Bayern. A sok sérülés eléggé betett neki. Messze van már a 2-3 ével ezelőtti önmagától, főleg a fizikumát tekintve.numberone1 írta:Van egy olyan erzesem, h Swejni nem sok vizet fog zavarni a PL-ben.
HozzászólásSzerző: cart » 2015. augusztus 22., szombat 16:27
Nem véletlenül vált meg tőle olyan könnyen a Bayern. A sok sérülés eléggé betett neki. Messze van már a 2-3 ével ezelőtti önmagától, főleg a fizikumát tekintve.numberone1 írta:Van egy olyan erzesem, h Swejni nem sok vizet fog zavarni a PL-ben.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem