Divat
Re: Divat
Jól van, akkor viselés előtt azért be ne durrantsd magad.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Postával vagy anélkül vagy hol lehetne átvenni? Erősen gondolkozom rajta.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ezt aliról rendelted, Seraf?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ha valakit érdekel, a Boráros téren, a Duna Házban található Adidas outletben a tavalyi rózsaszín mezünk 12 ezer magyar forintért megvásárolható.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.nemzetisport.hu/sportszelep/ ... ze-2434507
A csíkosak nem tűnnek valami nagy számnak, de a 80-as angol, a 84-es francia tényleg nagyon jó, a győztes német mez tényleg a legemlékezetesebb, hihetetlenül jól eltalálták.
A csíkosak nem tűnnek valami nagy számnak, de a 80-as angol, a 84-es francia tényleg nagyon jó, a győztes német mez tényleg a legemlékezetesebb, hihetetlenül jól eltalálták.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én tavaly nyár végén vettem a Bershkában hasítottbőrkabit kb 30ról 12-3 ra volt letolva
Annyi, hogy M-es szóval pulcsival feszülős
Annyi, hogy M-es szóval pulcsival feszülős
ZIDANE
Szóval akkor vkinek bármi infója (ha egyaltalan lehet ilyenrol tudni) h mikor lesz leárazas? BershkaKAG írta:Mostanában lesz újra leárazás, várd ki.Toti írta:https://instagram.com/p/6xn6nGg5th/
ilyen, vmint ehhez nagyon nagyon hasonlo dzsekit hol lehet kapni értelmes áron. Bershka pl 23ezer na ennel olcsobban.
Én is ott veszem a kabikat általában.
Van kettő ilyenem, egy fekete meg egy kék.
Mind2ő 25-28 ról volt letolva 10-12 re
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na, szürke James meg is érkezett
Tényleg rohadt jó ez a szürke mez.
Az viszont, hogy lehet, hogy haverom mezét ugyanakkor adták fel, ugyanúgy 20-án reggel hagyta el a kínai postát és az övé még mindig nincs Bp-n? Pedig James lassabb, mint Isco

Az viszont, hogy lehet, hogy haverom mezét ugyanakkor adták fel, ugyanúgy 20-án reggel hagyta el a kínai postát és az övé még mindig nincs Bp-n? Pedig James lassabb, mint Isco

Mikorra várható a leárazás?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mostanában lesz újra leárazás, várd ki.Toti írta:https://instagram.com/p/6xn6nGg5th/
ilyen, vmint ehhez nagyon nagyon hasonlo dzsekit hol lehet kapni értelmes áron. Bershka pl 23ezer na ennel olcsobban.
Én is ott veszem a kabikat általában.
Van kettő ilyenem, egy fekete meg egy kék.
Mind2ő 25-28 ról volt letolva 10-12 re

ZIDANE
https://instagram.com/p/6xn6nGg5th/
Talán már előbb is.
K
K
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Most néztem a FB oldalon, hogy megérkezett a csapat Gijónba, gyönyörű ez a fehér póló! :3 
Árban, hogy mozog, kapható?

Árban, hogy mozog, kapható?

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!