Én lassan így vagyok a fórum 90%-val csak nem a komolytalanság az indok.R.M.C.F írta:na én innentől kezdve veled nem tárgyalok.
komolytalan vagy.![]()
ez jó volt.
Mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=i2Gd26zfSV8

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 2., kedd 11:30
Én lassan így vagyok a fórum 90%-val csak nem a komolytalanság az indok.R.M.C.F írta:na én innentől kezdve veled nem tárgyalok.
komolytalan vagy.![]()
ez jó volt.
Mint ez:
http://www.youtube.com/watch?v=i2Gd26zfSV8
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 2., kedd 10:44
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 2., kedd 10:42
az már részletkérdés, hogy nem jött a gól, csak a végén, de még a 83. percben, amikor sikerült az elsőt berúgni, akkor is felrobbant a stadinon és a játékosokon is látszott az akarás, az más kérdés, hogy nem volt elég.Úszómester írta:igen csak míg mi a dortmund ellen balfaszkodtunk és az üres kaput nem találtuk el addig a spanyoloknak helyzetük se nagyon volt
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. július 2., kedd 10:36
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 2., kedd 10:25
A Dortmund ellen nekünk lökést adott az első gól, mert mi akartuk azt, és hajtottunk érte, de vasárnap a spanyolok, mint szinte minden meccsen csak lézengtek, ha nyernek jó, ha nem az is jó.Wertz írta:Sose lehet tudni lehet, hogy akkora lökést adott volna nekik a gyors szépítő gól, hogy visszajöttek volna vele a meccsbe...de lehet nem értek volna vele semmit
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. július 2., kedd 8:49
Sose lehet tudni lehet, hogy akkora lökést adott volna nekik a gyors szépítő gól, hogy visszajöttek volna vele a meccsbe...de lehet nem értek volna vele semmitDavieS írta:amúgy meg ha bemegy és 3-1, akkor is sincs semmi, aki mást mond, és elhiszi, hogy a tegnapi spanyol vállogatot egyenlített volna, az nem látta a meccset...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 2., kedd 8:10
Igen, ez pont ilyen szitu.ennyi erővel akkor mondhatták volna ramosnak, hogy figyelj, gurítsd a kapus kezébe, hiába rúgnád be, úgysincs esélyetek egyenlíteni, semmi értelme.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 1., hétfő 21:52
na én innentől kezdve veled nem tárgyalok.
komolytalan vagy.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 1., hétfő 21:44
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. július 1., hétfő 21:30
DavieS írta:amúgy meg ha bemegy és 3-1, akkor is sincs semmi, aki mást mond, és elhiszi, hogy a tegnapi spanyol vállogatot egyenlített volna, az nem látta a meccset...
HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. július 1., hétfő 21:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 1., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 1., hétfő 20:51
ja. nem így értettem.Kerlon írta:mert nálunk aztán nem egy ember lövi csak
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 1., hétfő 20:16
mert nálunk aztán nem egy ember lövi csakGalacticos írta: pedig ez közel sem egy vb.
és azért ramos rúgta, MERT NEM VOLT XABI ALONSO. az eb-n is ő rúgta amikor volt. gondolom torres lőtte volna mint tahiti ellen, de ő meg ott sült be. a barcások meg nem rúgnak tizenegyest sosem, hala messi. szóval ennyi
HozzászólásSzerző: Nas » 2013. július 1., hétfő 20:06
Ezeket nagyon osztom. Mindig is spanyol drukker voltam, de ez a vereség kurvára kijárt. A kényelmes lötyögést már nem bírom nézni. Hehének igaza volt abban, hogy keményen oda kell lépni a Spanyoloknak, és ki kell használni a fizikai fölényt. Az első félidőben olyan agresszívan nyomták a Brazilok, hogy teljesen megszeppentek a Spanyolok. És nem csupán daráltak ,hanem jobban játszottak. Vicces volt, ahogy Alba küzd Hulkal, haha.amúgy a barcások legalább annyira égnek ma mint a realosok...pique vicc a védelemben, az iniesta-xavi kettős meg semmi....súlytalanok, rengeteg pontatlan passz még a tiki taka sem megy nekik, hiányzik xabi alonso...mondjuk VDB is komolyat hibázott...a barca leszerepelt Európában, erre az ő taktikájukra és gerincére épít tovább, semmiféle taktikai változtatás nélkül...sőt azzal, hogy kiállt egy bousqetsel, gyakorlatilag kinyírta magát....úgy mennek át rajtuk mint kés a vajon.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 1., hétfő 13:43
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. július 1., hétfő 13:27
Ha jól értelmezem ez egy 4-2-3-1-es formáció lenne. Én Alonsot semmiképen nem erőltetném egy ilyen hadrendben. Kijött ez a Real-nál is, hogy Alonso középen Khedriával párban nagyon súlytalanok. Persze, Martinez más kaliber, jobb játékos, mint Sami, de én más vonalon gondolkodnék.. Martinez mellé egy dolgosabb, de jól osztogató embert tartanék jó megoldásnak. Más kérdés, hogy ilyen ember nem jut eszembe most.. Talán Busquets megérne egy próbát nekik..J.Martinez-Alonso, Iniesta-Fabregas-Navas, Torres.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 1., hétfő 12:42
+1Amúgy a spanyoloknak pont jókor jött a pofon. Ha megnyerték volna ezt a döntőt akkor a VBt is ezzel az alibi csapattal játszottak volna végig. Így VdBnek megjöhet az esze és a nem kezdőbe való játékosoktól megszabadulhat
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 1., hétfő 12:34
na én innentől kezdve veled nem tárgyalok.El Unico írta:Nocsak,mekkorát változott a világ délután óta,Galacticos..
pedig ez közel sem egy vb., hogy hát ez csak egy KK kupa nem is számított annyira a spanyoloknak nekik már úgy is minden zsebben volt.
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 1., hétfő 12:17
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem