HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. július 2., kedd 0:28
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 2., kedd 0:12
Hát róla is lemaradtunk. Szerintem hatalmas lehetőség van benne, fiatal, box to box és olyan távoli lövései vannak h pjí... és ahhoz képest sok gólt is szerez. Majd egy-két év múlva mehet megint a vágyakozás, a sírás meg a 30+ milliókkal dobálózás érte, mint most Vidalnál, hogy ez az egyre unszimpatikusabb Villas-Boas - Levy -Tottenham in general trió elengedje.. Jól igazolt a Tottenham.A Corinthians sportigazgatója megerősítette, hogy Paulinho, akit a Real Madriddal is többször szóba hoztak, jövő évben a Tottenham csapatában folytatja. Az angol csapat megközelítőleg 20 millió euróért igazolja le a brazil középpályást.
Vidal, Pogba, Paulinho kilove ... egyertelmuen Kondogbia lesz a befuto szerintem ...
Verratti off, Gündogan meg szerintem csak rosszat hall a Madridról Dortmundban. Meg el is p*csztak minket a BL-ben, kb. azt gondolhatja, mint Hummels, "minek a váltás, amikor itt is nagyon jó."de egy iranyito jellegu KP (Gundogan, Verratti) még mindig kellene ... Xabi Alonso egymaga arra a posztra kevés lesz 3 fronton ...
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. július 1., hétfő 23:51
Ezt is a valahavoltviláglegjobbja edzőnek köszönhetjük. Nem kellett, mert volt egy istencsászárt Khediránk.torjack írta:
Egyébként röhej, hogy egy Vidalt is hozni lehetett volna csont nélkül tizenpár milláért 2 éve ( a Juve asszem 12M körül fizetett) de akkor nem kellett. Most meg már késő bánat.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 1., hétfő 23:30
De mivel lenne jobb, ha eladnánk 20 millióért és 12-ért vennénk helyette egy gyengébb játékost?h3x0r írta:Pont az a baj vele, hogy CSAK balhatvedkent bevetheto. A vedelem kozepen nem tud jatszani, jobb oldalt sem, tamadasban keves, szoval bal tamadokent se, max 4-3-3-ba a kozepso harmas bal oldalan, de oda remelem hozunk masokat. Eleg nagy luxus egy 20 millios jatekost a padon tartani, foleg ugy, hogy csak egy poszton bevetheto..Cobra11 írta:Én nem engedném el Coentrao-t, most is jól jött mikor Marcelo sérült volt és az megtörténhet bármikor.
Ráadásul nem csak balhátvédként bevethető (legalábbis szerintem).
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 1., hétfő 23:13
Pont az a baj vele, hogy CSAK balhatvedkent bevetheto. A vedelem kozepen nem tud jatszani, jobb oldalt sem, tamadasban keves, szoval bal tamadokent se, max 4-3-3-ba a kozepso harmas bal oldalan, de oda remelem hozunk masokat. Eleg nagy luxus egy 20 millios jatekost a padon tartani, foleg ugy, hogy csak egy poszton bevetheto..Cobra11 írta:Én nem engedném el Coentrao-t, most is jól jött mikor Marcelo sérült volt és az megtörténhet bármikor.
Ráadásul nem csak balhátvédként bevethető (legalábbis szerintem).
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 1., hétfő 23:06
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. július 1., hétfő 23:05
Üdv a Real Madridnálmér van olyan érzésem h most a tottenham visz el egy egész jó középpályást..apróért.. akit nem akarunk mert 'szart' se ér éééés majd aztán jövőre mindenki őt akarja itt látni? persze tudom ezt sokan nem így érzik..(még)
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. július 1., hétfő 22:42
Én láttam a Barca ellen és pár bajnokin. Nekem tetszett, amit produkált.Kerlon írta:Szerintem még nem, u21ben se volt nagy szám. Maradjon ő még csak a PSG-ben és fejlődjön fokozatosan, mert itt könnyen megéghetne még.R.M.C.F írta:Biztos jó ez a verratti,meg minden,de azért látta valaki már focizni valami komolyabb banda ellen? Én egy mecsen láttam,akkor is utolsó emberként elpasszolt egy sima átadást az ellenfél centerének,aki köszönte szépen és........nem rúgta be. De mondjuk tényleg ügyes.......de elég lehet ide?
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 1., hétfő 22:29
bennem is dolgozik egy kis félelem..mér van olyan érzésem h most a tottenham visz el egy egész jó középpályást..apróért.. akit nem akarunk mert 'szart' se ér éééés majd aztán jövőre mindenki őt akarja itt látni?persze tudom ezt sokan nem így érzik..(még)
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. július 1., hétfő 22:25
mér van olyan érzésem h most a tottenham visz el egy egész jó középpályást..apróért.. akit nem akarunk mert 'szart' se ér éééés majd aztán jövőre mindenki őt akarja itt látni?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 1., hétfő 22:23
Szerintem még nem, u21ben se volt nagy szám. Maradjon ő még csak a PSG-ben és fejlődjön fokozatosan, mert itt könnyen megéghetne még.R.M.C.F írta:Biztos jó ez a verratti,meg minden,de azért látta valaki már focizni valami komolyabb banda ellen? Én egy mecsen láttam,akkor is utolsó emberként elpasszolt egy sima átadást az ellenfél centerének,aki köszönte szépen és........nem rúgta be. De mondjuk tényleg ügyes.......de elég lehet ide?
HozzászólásSzerző: Gábe » 2013. július 1., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 1., hétfő 21:54
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 1., hétfő 21:07
A francia PSG labdarúgócsapatától megszerzett új madridi vezetőedző, az olasz Carlo Ancelotti fiatal honfitársát, Marco Verrattit vinné magával új állomáshelyére, a Realhoz. A mundodeportivo.com már azt is tudni véli, hogy a madridiak Xabi Alonso személyében vezéráldozatra is hajlandóak lennének.
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 1., hétfő 19:59
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 1., hétfő 19:36
Te lattad Arbeolat tegnap, na azt a teljesitmenyt osszad el 5-el és megkapjuk Arbeola balhatved teljesitmenyet. Nacho sem jobb baloldalt. Kell oda vki Marcelo moge.Jim írta:felesleges balhátvédet venni
Nacho (Arbeloa) megfelelő cserének
úgysem fognak sokat játszani
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. július 1., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: Rasta » 2013. július 1., hétfő 19:16
Csak én nem fedeztem fel a logikát benne, hogy megállapítja Carlo, hogy más poszton játszanak, azzal miért ismerne el bármit is?"Nehéz összehasonlítani Pirlót és Modricot, mivel két teljesen különböző játékosról van szó. Modric sokkal dinamikusabb, szinte már nem is számít középpályásnak, míg Pirlo a pálya közepén tud a legjobban játszani." - fogalmazott Ancelotti, aki ezekkel a szavaival gyakorlatilag elismerte a Juve huszonegyese iránt tanúsított érdeklődését.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. július 1., hétfő 19:13
schranzer írta: Sajnos en nem kovetek ilyen olyan spanyol ujsagos weboldalakat, ugyhogy csak Facebookon dobta ki a "Friss Foci Hírek" oldal ...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. július 1., hétfő 19:08
Sajnos en nem kovetek ilyen olyan spanyol ujsagos weboldalakat, ugyhogy csak Facebookon dobta ki a "Friss Foci Hírek" oldal ...Realista24 írta:Forrás?Ancelotti: "Higuaín távozott, Benzemáért és Di Máríáért több klub is érdeklődik.Én komolyan figyelek 1-2 játékost.Balenak külön örülnék."
Jelenlévő fórumozók: 39 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem