Azért nem feltételezném, hogy egy 38 fordulós sorozatot egy meccs alapján határoznának meg a döntnökök. Ezért szavaztam a katalánokra.Lehet szavazni most, hogy ilyen jó a hangulat.

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 24., hétfő 9:04
Azért nem feltételezném, hogy egy 38 fordulós sorozatot egy meccs alapján határoznának meg a döntnökök. Ezért szavaztam a katalánokra.Lehet szavazni most, hogy ilyen jó a hangulat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 24., hétfő 8:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 23., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 23., vasárnap 15:22
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 23., vasárnap 12:24
A legnagyobb fűmániás (Xavi) nincs már ott, szóval a többiek talán kibírják, hogy az ellenfélnek is ugyan olyan a gyep.rojiblanco írta:„Ne szépítsük, borzasztó állapotban van a gyep. Legközelebb, a harmadik fordulóban már a Barcelona látogat hozzánk, de jó, ha tudják, nem miattuk tettük tönkre a gyepet!" – mondta mosolyogva a sajtótájékoztatón Simeone.
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 23., vasárnap 12:16
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:43
nem feltétlenRemy írta:Csak megerősítettem, nehogy elfelejtse valaki.Kerlon írta:Ezt akkor is tudjuk, ha nem írod le.![]()
Kicsit sajnálom, hogy a Bilbao csütörtökön is játszott. Esélytelen, hogy heti 3 meccset kibírjanak. Már csütörtökön is 0-2-ről kaptak ki 3-2-re. Ergo, ma legalább kettő lesz közte, a Barca javára.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:42
Csak megerősítettem, nehogy elfelejtse valaki.Kerlon írta:Ezt akkor is tudjuk, ha nem írod le.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:34
Én néztem kb. 60 percet az Espanyol-Getafe meccsből. Én ennyi hibát, mint amit ez a két csapat csinált egy meccsen még nem láttam profi szinten. Az Espanyol védelme folyamatosan eladta a labdát, de a Getafe nem tudott élni velük. Asensio se állt be, szóval nagyon megérte megnézni.rojiblanco írta: Ráadásul mindkettő szabadrúgás. Ennyire defenzívek lennének a kisebb csapatok?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:13
+1, de én hozzáteszem, hogy elé kell egy csatár is, úgy a tuti.palesz77 írta:Szerintem nem kéne megint szélre száműzni, még ha sokszor ki is mozog oda. Ez a majdhogynem középcsatár poszt jobban fekszik neki - nekem legalábbis úgy tűnt -, ilyen Benzema, Suárez féle, "mindenhol ott van" támadót játszik, nekem nagyon átjön..alexoxladjackoxi írta: de a franciát nagyon eltudnám képzelni a Chelsea-ben. Hazard a balon, ő a jobboson... ott azért lenne zsuga.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 23., vasárnap 11:12
Szerintem nem kéne megint szélre száműzni, még ha sokszor ki is mozog oda. Ez a majdhogynem középcsatár poszt jobban fekszik neki - nekem legalábbis úgy tűnt -, ilyen Benzema, Suárez féle, "mindenhol ott van" támadót játszik, nekem nagyon átjön..alexoxladjackoxi írta: de a franciát nagyon eltudnám képzelni a Chelsea-ben. Hazard a balon, ő a jobboson... ott azért lenne zsuga.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 23., vasárnap 10:48
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 23., vasárnap 9:04
Ha lehet hinni a híreknek, eléggé rá is van izgulva Mourinho. Most viszont már 80 M € a kivásárlási ára, ezt nem tudom ki tenné le érte, mert ennyit szvsz nem ér.alexoxladjackoxi írta:Picit OFF, de a franciát nagyon eltudnám képzelni a Chelsea-ben. Hazard a balon, ő a jobboson... ott azért lenne zsuga.
Ráadásul mindkettő szabadrúgás. Ennyire defenzívek lennének a kisebb csapatok?András93 írta:Az egész spanyol bajnokság jól bekezdett, 5 meccs 2 gól.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. augusztus 23., vasárnap 0:45
Az egész spanyol bajnokság jól bekezdett, 5 meccs 2 gól.ziro4vr írta:Atma jól bekezdett egy 1-0ás izomkombóval.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 22., szombat 23:30
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 22., szombat 23:27
Koke nekem tetszett, no meg persze Griezmann. Martinez meg majd belejön, picit több támogatás kéne neki. Picit OFF, de a franciát nagyon eltudnám képzelni a Chelsea-ben. Hazard a balon, ő a jobboson... ott azért lenne zsuga.rojiblanco írta:Hát, ez egy eléggé álmoskás produkció volt. Jackson még idegen test, Torresnek továbbra is alapvető technikai hiányosságai vannak, Koke úgy gondolta, hogy a 150. bajnokiján megteheti, hogy lazázik. Furcsa, de most a rögzített helyzeteknél is nagyon gyenge volt a csapat, a Las Palmas szinte összes szögletéből kapura tudott fejelni és a támadó szögletek is veszélytelenek voltak. Correa beállása lendített egy kicsit a csapaton, de túl sokat ő sem tudott hozzátenni. "Megszereztük a 3 pontot és ez nagyon nagy lényeg."
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 22., szombat 22:49
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem