Fasza. Mindig kiszabott nehéz volt ellenük játszani, és valóban úgy tűnik,hogy a fele katalán a Gijoni szurkolóknak. Mindegy, valahogy győzelemmel kell kezdeni.
Közben kezdő is van, Danilo ismét. Taps. Kivan adva,hogy nem kezdhet Carvajal.

HozzászólásSzerző: chronic » 2015. augusztus 23., vasárnap 19:40
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. augusztus 23., vasárnap 19:35
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. augusztus 23., vasárnap 13:59
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 22., szombat 18:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 22., szombat 18:17
Az emberrablók is azért mutatják meg a túszokat, hogy a gazdag érdekeltek gyorsan fizessenek értük...BBeno írta:jobb lenne penzt csinalbi belole de sajnos a bernabeu kupan ott volt a bemutatason igy sanszos hogy marad
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 22., szombat 15:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 22., szombat 15:15
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 22., szombat 13:13
Kíváncsi vagyok,mi lesz ebből...
Elvileg a Marca hozta le...
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 22., szombat 13:10
Teljesen felesleges vétel lenne. Csatár megoldásra abszolút jó nekünk a Benzema-Jesé páros. A gólokat úgy is CR lövi. Levegőben Benzema, CR, Bale sem gyenge. Amúgy is, én inkább azt szeretném ha ezeket a világi szerencsétlen beívelgetéseket elfelejtenénk, mert rohadtul idegesítő hogy 20 próbálkozásból 5-be fejel bele a mi játékosunk és talán 1-ből gól is lesz.Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
Ha az edző két egy ********* kilencest, akkor miért nem lehet leigazolni egyet? Nem hiszem, hogy Llorente olyan hatalmas összegért jött volna és baccottul megnőtt volna a taktikai repertoárunk, simán jó lett volna. Arra a palira mindent rálehet ívelni, életveszély a levegőben.
Ha 30 akkor egy nulla játékost kérhetnek csak, egy Navas, Coentrao már azért jócskán levenne az árból. Álmaim üzlete lenne Bale <----> DDG+70millióElvileg a Marca hozta le...
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2015. augusztus 22., szombat 13:06
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 22., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 22., szombat 12:29
Ha nem volt szerződésében egy olyan záradék, hogy megfelelő ajánlat esetén el kell engedni, lehetett volna neki nemet is mondani.BBeno írta:tavaly xabi sajnos nagyon kicseszett a klubbal hogy egy hettel a zaras elott jelentette be hogy o akkor dobbantana. igaz rapidba hozhatott volna valakit perez mint ahogy volt szo guarinrol de semmi erdemi nem tortent.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 22., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. augusztus 22., szombat 12:00
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. augusztus 22., szombat 11:57
tubatibi írta:Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
Ha az edző két egy ********* kilencest, akkor miért nem lehet leigazolni egyet? Nem hiszem, hogy Llorente olyan hatalmas összegért jött volna és baccottul megnőtt volna a taktikai repertoárunk, simán jó lett volna. Arra a palira mindent rálehet ívelni, életveszély a levegőben.
Bale-ről nem is beszélek, egy világ látja, hogy világi balfasz, akkor miért??? MIÉRT????? Hogy lehet ekkora szerencsétlen önfejű az elnökünk? Hihetetlen, ő lesz az, aki miatt nem nyerünk kupákat, aki miatt minden héten gyomoridegünk lesz....szerencsétlen.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 22., szombat 11:48
Ujabb atigazolasi szezon, amikor azt erzem, hogy amilyen lendulettel elore lepunk, ugyanazzal hatra is.tubatibi írta:Hogy lehetne ekkora retardáltak a vezetőségbe?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 22., szombat 11:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 22., szombat 11:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 22., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 22., szombat 11:02
Csak Di Maria megmutatta, fél év alatt és a VB-n, hogy ő legalább focizni tud ha igazán akar (Értsd több pénz kell neki). Szerintem a 2 játékos összevetésének nem sok alapja van.sander írta:Hát nem tudom.... Egyrészt azért Bale-nek nem kis marketingje van (ha már más nincs). És szerintem nem lenne rossz helye a Mu-ban. És elég csak DM-re gondolni, ha őt képesek voltak leigazolni akkor szerintem Bale-t is.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem