R.M.C.F írta:Én sem vagyok migráns párti,de ezek emberek. Nem ellenségek.
de, ellenségek.
Na nem egyenként (bár akad olyan is), hanem tömegesen. Itt milliókról van szó. Idejönnek egy teljesen más kultúrába, CIVILIZÁCIÓBA, és nem fognak tudni beilleszkedni, és ez sok konfliktust szülhet. Az európai népesség vegyes lesz, eltűnik a nemzet tudat is, mégkönnyebben manipulálhatók lesznek a tömegek. Mert ugye ezek az emberek átlagban intelligenciában is elmaradnak az európaiaktól. Az meg még rátesz egy lapáttal, hogy olyan helyekről jönnek ahol a lopás, ölés, nők bántalmazása, erőszak, kb mindennapos, és ha még nem is erény, de mondhatni elfogadott. Hát mi lesz itt ha milliók idejönnek? Nem évi 50-100 családról van szó. Ezt kéne megérteni.
real_funghi írta:Az is érdekes, hogy miért nincs egy NATO-tagország határán rendes határőrizet.
mert akik az egészet intézik, azoké a NATO is
Kim Dzsongun háborúra készül....tudom hogy sokan egy majomnak nézik,és tényleg az,meg tényleg egy lófaxjóska....de nagyon nagy a baj miatta,ha ez a marha kirobbant bármit is,akkor itt a 3. világháború...
az már rég készülőben van, és nem ő tervezi
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane