Én egy verziót tudok elképzelni. DDG-t megkapjuk jóárasítva, 15-25 között, Bale-ért meg letesznek úgy 120-150 milliót. Ennek a verziónak, hogy létezik, adok 80% esélyt, de arra, hogy megvalósul, úgy kb. 30-at.
Reusszal meg az a baj, hogy már nincs kivásárlási ára, mert úgy csak a játékoson múlna, így nem.
Valószínű van ilyen is, igen. Ramost is nagyon be akarták vonni, Bale-ért pedig már a Tottenhames időkben is többet adtak volna, mint mi. Perez miatt viszont sajnos én 30%-ot sem adnék neki. Pénzszűkében nincs a klub, az biztos, valamilyen szinten elismerné, hogy Bale nem volt a legjobb húzás (annak ellenére, hogy ezen bőven lehetne tompítania azzal, hogy haszonnal adunk túl rajta, fontos részt vállalt több kupa elnyerésében, de sajnos nem tudott beilleszkedni, menni akart, puszi). Viszont ami további gátló tényező, hogy ez esetben Perez szerintem hozni akarna egy újabb galaktikust, ami már eleve nehéz feladat, főleg ilyen rövid idő alatt. DDG szerintem számára nem az.
Reus meg szerintem jönne abban az esetben, ha nem lenne itt a walesi. A Dortmunddal pedig elvileg nem rossz a viszony, a hosszabbítás ellenére is dűlőre lehetne vinni a dolgot szerintem, viszonylag vállalható áron (feltéve, hogy tudják pótolni...).
A kölcsönbe pedig remélem nem mennek bele Illara kapcsán, ha ennyi idő alatt nem tudott szintet lépni, akkor már nagyon kevés eséllyel fog, és valami bevétel azért nem ártana.
Egy cikkben írták is, hogy persze Kovacic érkezésével nem a Real alkupozíciója erősödött, de azért 15-20 millió eurót nem lenne baj legombolni valakiről.