ziro4vr írta:Messi esete más, ott a testét rendbe tudta tenni komolyabb étrenddel meg fizikális javulással.

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 21., péntek 12:22
ziro4vr írta:Messi esete más, ott a testét rendbe tudta tenni komolyabb étrenddel meg fizikális javulással.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. augusztus 21., péntek 12:22
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 21., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 21., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 11:54
Nem láttam.Újra megkérdem: Láttad őt tavasszal?
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 21., péntek 11:49
Újra megkérdem: Láttad őt tavasszal? Arra a Ronaldora inkább illik ez a két dolog, mint nem. Persze Balenek még ezt is sikerült alulmúlnia. És ezt már a csapat nem bírta el + Modric sérülése. Nem csodálkozom, hogy már Kroos is alibizett a vége felé.R.M.C.F írta:Kolonc meg a bújkál.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 11:44
Kolonc meg a bújkál.ericco írta:Nézted tavasszal a mozgását, a testbeszédét? Ha ez lesz idén egész évben, plusz Bale is hozza a formáját, és mindkettő tovább lesz nyomatva ennek ellenére, akkor idén sem kecsegtet sok jóval a szezon. És az a 100 millió sem jönne rosszul, na meg a felszabadult fizetése sem, ami majdnem bruttó 40 millió €.R.M.C.F írta:Uuuuuu...nagyon erös túlzások
Szóval elmondanád miben túloztam olyan nagyon erősen?
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 21., péntek 11:39
Nézted tavasszal a mozgását, a testbeszédét? Ha ez lesz idén egész évben, plusz Bale is hozza a formáját, és mindkettő tovább lesz nyomatva ennek ellenére, akkor idén sem kecsegtet sok jóval a szezon. És az a 100 millió sem jönne rosszul, na meg a felszabadult fizetése sem, ami majdnem bruttó 40 millió €.R.M.C.F írta:Uuuuuu...nagyon erös túlzások
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 21., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 21., péntek 11:26
Szerintem már gondoltunk a post-Ronaldo korszakra. Először is Bale, másodszor a keretben Isco és James is felléphet a támadósorban, akiknek a helyére már szépen lassan, de ott lesz Asensio és majd Odegaard is.ericco írta:Ráadásul az ex is "beilleszkedett" Hollywoodba
Amúgy szerintem is lassan el kell kezdeni gondolkodni a post-Ronaldo időszakon, mert ha idén nem vesz 180 fokos fordulatot, inkább kolonc lesz. Ha a kiscsapatokat megszórja, de a fontos meccseken pedig továbbra is bújkálni fog, elgondolkodnék a PSG ajánlatán. Főleg ha az még mindig 100 millió körül lesz. Ha jól tudom, a marketingjogok sincsenek már nálunk...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 11:26
ericco írta:Ráadásul az ex is "beilleszkedett" Hollywoodba
Amúgy szerintem is lassan el kell kezdeni gondolkodni a post-Ronaldo időszakon, mert ha idén nem vesz 180 fokos fordulatot, inkább kolonc lesz. Ha a kiscsapatokat megszórja, de a fontos meccseken pedig továbbra is bújkálni fog, elgondolkodnék a PSG ajánlatán. Főleg ha az még mindig 100 millió körül lesz. Ha jól tudom, a marketingjogok sincsenek már nálunk...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 11:24
Ez a baja a MU nak is....elbukták...ezek már csak vergődések a részükről.Realista24 írta:Nincs olyan, hogy ingyen játékos. Főleg nem egy top3-as.Hungarokatalán írta:Helyetekben max. 10 milliót adnék DDG-ért. Jővő nyáron úgyis ingyen jöhetne, addig meg van 2 kiváló kapusotok. MU csak azzal tudna fenyegetőzni, h LVG nem játszatja idén, ha nem pengetitek ki a kívánt összeget.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 21., péntek 11:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 21., péntek 11:02
a térde miatt leszállóágban lévő, de ezt elfogadni nem képes, hisztiző, csapkodó, toporzékoló, csapatot hátráltató céronaldot.ericco írta:Cére azért még mindig figyelnek, szóval simán magára vonhat két védőt, amivel a többieknek több területe marad. Ehhez mondjuk nem ártana, ha CR ilyenkor lepasszolná, mert csak akor származik ebből előnyünk.
Kíváncsi vagyok, idén melyik Ronaldot látjuk majd. Amikor formában van, akkor is képes rágörcsölni a meccsekre addig, amíg nem rúg legalább egy gólt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 21., péntek 10:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. augusztus 21., péntek 10:11
az hogy kiveszem mindkettőt, vagy csak cé-t, az nem ugyanazVicces, de amikor eltűnt a két nagyágyú, akkor Isco és Jesé vezetésével a csikócsapat összehozott pár pofás támadást az előszezonban. Könnyebben alakítanánk ki támadásokat kreatív játékosokkal. Úgy gondolom, hogy jelenleg nem vagyunk elég élesek elől, ezért inkább arra kellene bazírozni, hogy sok helyzetet alakítsunk ki, és ezekből 1-2 berúgni, amivel nyerünk. Arra építeni, hogy majd 2 helyzetből 2-t bevágunk, jelenleg nem realitás. Ha meg ki tudunk meccsenként 10-15 helyzetet dolgozni, akkor azért valaki csak bevág egyet. De igen Benzema hiányában amúgy sem lenne racionális indok CR padoztatására.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 21., péntek 9:59
Mondjuk egy ilyen szavazáson ugye bárki szavazhat, te is es en is. A helyiek meg nem lázadnak. Neha fütyülnek mert divat, aztan ennyi.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 21., péntek 9:25
Ziro hozta fel Cilessent.Remy írta:
Cilessen eddig mit rakott le az asztalra? Csak, mert Keylor egy nulla Levantéban mutatta meg, hogy mire képes. És bizony ott tesztelve volt, nem is kicsit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 21., péntek 9:23
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 21., péntek 9:08
AS szavazásán Benzema maradt ki... Nagy ötlet lenne...A Marca olvasói nem számítanának Bale-lel a kezdőben
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem