http://www.ebay.com/sch/sinceritytradin ... c&LH_BIN=1csabi* írta: ez tuti? nem bacnak át? ebayel kicsit szkeptikus vagyok ezügyben
Több ismerős is tőle rendelt és eredetik , személyes tapasztalatom nincs vele.
HozzászólásSzerző: Bözsike765 » 2015. augusztus 20., csütörtök 18:10
http://www.ebay.com/sch/sinceritytradin ... c&LH_BIN=1csabi* írta: ez tuti? nem bacnak át? ebayel kicsit szkeptikus vagyok ezügyben
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 20., csütörtök 17:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 20., csütörtök 16:50
inkább vedd meg ezt:reeed_ati írta:Fényképezőgépet keresnék, gondoltam rákérdezek itt, hátha vannak hozzáértők, akik tudnak ajánlani valamit.
Nem profi gép kell nekem, több száz ezerért, csak annyit szeretnék, hogy a családi összejövetelek, meg mondjuk a kirándulások alkalmával, azért ne ótvar képek készüljenek, szóval hobbi célra kellene gép.![]()
Most első körben őt néztem ki: Nikon COOLPIX L340
Szerintetek ilyen célra, mint amit fentebb írtam, megfelelne? Vagy lenne hasonló áron jobb vétel is? +10-20ezer még beleférne.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 20., csütörtök 16:45
Ebaycsabi* írta:telefonba memóriakártyát honnan érdemes rendelni?
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. augusztus 18., kedd 15:35
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. augusztus 18., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. augusztus 17., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 14., péntek 21:35
Én nem értem mit akarsz, de ha olyat, hogy:Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
Ugy szeretnem h van mondjuk egy ket perces video azt belevagnam de a video kepresze csak az elso fel percre kene utana kepek de a video alatt levo hang meg menne tovabb? Ez megvalosithato? Aztan mondjuk a video vegere meg ismet visszajonne a video hangjahoz a videohoz tartozo keo?!
Tudom kicsit hulyen fogalmaztam de na
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. augusztus 14., péntek 20:19
A videót nem tudod szétszedni ,,elemeire", ergo nem tudod kivenni belőle a zenét... a videót lenémítani tudod, felhangosítani, kettéosztani és levágni belőle részeket, amiket ki akarsz hagyni... de elemeire bontani nem tudod, hogy a videó alatti zene menjen, viszont a kép meg ne... csak olyat tudsz még, hogy a hangot leveszed a videóról és csak a kép fog menni... valami komolyabb filmszerkesztőt keress ehhez, vagy kísérletezz hátha összehozol valamit.Galacticos írta: De az a baj h nem teljesen zene megy a video alatt.
Es vhogy azt nem lehet szetszedni? Es akkor kulon betenni hogy peldaul megvagom a videot berakok fel percet utana hangkent berakom a video alatti hangot es aztan hangot offolom es a vegere megint a videot?
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. augusztus 14., péntek 18:17
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 14., péntek 18:00
@Sonny írta:Honor 4C tulaj van köztünk esetleg? Érdekelnének a tapasztalatok, épp telefon vásárlás előtt állok mert a mostani kezdi kilehelni a lelkét és ár-érték arányban elég best-buy-nak tűnik a Honor. Sokat nem akarok telefonra áldozni nekem annyira nincsenek nagy elvárásaim csak legyen viszonylag stabil a rendszer meg egy elfogadható kamera aztán ennyivel be is érem.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 14., péntek 17:49
Frissítést írt minden esetben, mert magyarul indul el, és folyamatosan változik ukránra majd oroszra.dodi írta:arra nem válaszoltál, tiszta telepítéssel próbálkozol vagy frissítéssel?
ments le minden adatot, és nyomj egy tiszta win10-es telepítést.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. augusztus 14., péntek 17:49
De az a baj h nem teljesen zene megy a video alatt.L.Miki írta:Valamennyire értem...de nem nem lehet. A Movie maker nem olyan okos, tehát olyat nem tudsz vele csinálni, hogy amit beakarsz tenni videót az elkészítendő videóba az megálljon félpercnél de a benne levő zene tovább menjen... zenét külön tegyél be hozzá és úgy klappolni fog... remélem erre voltál kíváncsi.Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
Ugy szeretnem h van mondjuk egy ket perces video azt belevagnam de a video kepresze csak az elso fel percre kene utana kepek de a video alatt levo hang meg menne tovabb? Ez megvalosithato? Aztan mondjuk a video vegere meg ismet visszajonne a video hangjahoz a videohoz tartozo keo?!
Tudom kicsit hulyen fogalmaztam de na![]()
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2015. augusztus 14., péntek 17:30
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. augusztus 14., péntek 16:51
Valamennyire értem...de nem nem lehet. A Movie maker nem olyan okos, tehát olyat nem tudsz vele csinálni, hogy amit beakarsz tenni videót az elkészítendő videóba az megálljon félpercnél de a benne levő zene tovább menjen... zenét külön tegyél be hozzá és úgy klappolni fog... remélem erre voltál kíváncsi.Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
Tudom kicsit hulyen fogalmaztam de na
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. augusztus 14., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: dodi » 2015. augusztus 14., péntek 14:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. augusztus 14., péntek 13:31
Pontosabban setuperr.txt, ezt írja:lordgabi írta:Természetesen 0 siker USB és Avast nélkül is, most nem a hibát jelezte elõször hanem, hogy újraindítás szükséges, utána pedig jött az oldal, hogy nem sikerült, még mindig nem a hibaüzenetes, újraindult, kiírta, hogy visszarakja a Win7-et, hamar megcsinálta, gyorsabb lett a gép ugyan, de továbbra sem Windows 10...![]()
Találtam talán a Windows mappában egy regerr.txt nevû fájlt, fél1 körül tudom majd bemásolni a tartalmát, korábban is ezeket tartalmazta, hátha fontos dolgok, és még van rá valami esély, hogy megoldhatom.
A Windows 10 beszerzése alkalmazás ugyanazt mûveli mint ezelõtt, semmit, hibakódos oldal ugyan nem volt, de a Windows Update felület ugyanazt írta, és a regerr fájl is, mint korábban, kicsivel délután tehát jelzek.
Kód:
2015-08-14 02:01:18, Error [0x08085f] MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::LoadAndRegisterServerInThreadContext: LoadLibraryExW(C:\$WINDOWS.~BT\Sources\ReplacementManifests\Microsoft-Windows-RasServer-MigPlugin\RasMigPlugin.dll, LOAD_WITH_ALTERED_SEARCH_PATH) failed gle=0x7f.[gle=0x0000007f]
2015-08-14 02:01:18, Error [0x080863] MIG MigHost: CMigPluginSurrogate::COMGenericThreadingHostThreadProc: LoadAndRegisterServerInThreadContext() failed hr=0x8007007f.[gle=0x0000007f]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 14., péntek 8:55
Realista24 írta:Egyik szabályom: ismerősnek ne adj el semmit.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem