Elso fordulóban remelem nem szomorit el minketdannen írta:halilovic a sportinghoz ment egy évre kölcsönbe. jó döntés, játszani is fog eleget.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 21., péntek 20:38
Elso fordulóban remelem nem szomorit el minketdannen írta:halilovic a sportinghoz ment egy évre kölcsönbe. jó döntés, játszani is fog eleget.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 21., péntek 12:32
Ezt most bem vágtad le.Nem bajR.M.C.F írta:Azt még szereti valaki? Remélem pár év és megy a kukába.....korcsosítja az embereket.Nem.Mindenhol olyan mintva faszbuk.Megoszto.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 21., péntek 12:24
Talán próbáld meg egy másik oldalról megközelíteni az egészet. Mert amúgy óriási előnye is van neki. Na, de ez itt már off.R.M.C.F írta:Azt még szereti valaki? Remélem pár év és megy a kukába.....korcsosítja az embereket.Nem.Mindenhol olyan mintva faszbuk.Megoszto.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 11:55
Azt még szereti valaki? Remélem pár év és megy a kukába.....korcsosítja az embereket.Nem.Mindenhol olyan mintva faszbuk.Megoszto.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 21., péntek 11:32
És akkor természetesen a heti 150 ezer font a nyerő, nem a havi.R.M.C.F írta:Kerlon.
Akkor én sem....:)
Mondjuk belsővédőjük csak 3 van, abból Cahill szerintem egy világi favágó, Terry kiégőben, Zouma még fiatal. Mondjuk szélső védők terén még rosszabbul állnak.hehe írta:vmi angol noname emberre meg pogbára akarnak most egy 120-at kitenni, kvádrádó mehet a másik irányba, igazi játékostemető, kilóra veszik a fullátlag embereket, hogy aztán ugyanazt a lófasz semmi duplanulla irtanivaló szart játszassa ez a szerencsétlen velük.Realista24 írta:Mou nem akarta Pedrot. Legalabbis tobb hir szerint. Abra viszont igen.
most is védőt akar igazolni, a védelemmel volt a baja, amikor leszopatta a sziti őket, ahelyett, hogy előrefele lennének jobbak és nem egy hull city szinten balfaszkodnának, talán akkor nem lenne ekkora nyomás a védelmen se.
de hát ugye ha sok gólt kapsz, az biztos csak a védelem hibája, fuck logic, ez murinnyó, ahogy a könyvből tanulta, mint egy százas szög
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 11:28
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 21., péntek 10:58
vmi angol noname emberre meg pogbára akarnak most egy 120-at kitenni, kvádrádó mehet a másik irányba, igazi játékostemető, kilóra veszik a fullátlag embereket, hogy aztán ugyanazt a lófasz semmi duplanulla irtanivaló szart játszassa ez a szerencsétlen velük.Realista24 írta:Mou nem akarta Pedrot. Legalabbis tobb hir szerint. Abra viszont igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 21., péntek 10:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 21., péntek 10:08
Nem.Mindenhol olyan mintva faszbuk.Megoszto.R.M.C.F írta:JM inkább csak mi itt utáljuk...máshol inkább elismerik.ferni írta:Őszinte leszek, elég vicces szitu ez a Pedro ügy is...
Már az is poénos volt, hogy Cesc eligazolt a Chelsea-be, magához a Barcelona antikrisztusához, Mourinhohoz, de hogy még Pedro is vígan megy oda és még ő is győzi meg Pedrot....
Értem hogy profi focisták, de több év távlatából elég vicces a történet...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 21., péntek 9:59
Mi is elismerjük, de attól még utáljuk. Illetve, ha havi 150ezer fontot kapnék, akkor lehet annyira már nem is utálnám. Amúgy meg versenyképes csapat és LvG sem szimpatikusabb figura. Ráadásul szerintem Fabregas személye is sokat számíthatott, mert én is inkább olyan helyre mennék, ahol van ismerős. Szakmailag is a Chelsea áll egy kicsit előrébb a MU-nál.R.M.C.F írta:JM inkább csak mi itt utáljuk...máshol inkább elismerik.ferni írta:Őszinte leszek, elég vicces szitu ez a Pedro ügy is...
Már az is poénos volt, hogy Cesc eligazolt a Chelsea-be, magához a Barcelona antikrisztusához, Mourinhohoz, de hogy még Pedro is vígan megy oda és még ő is győzi meg Pedrot....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 21., péntek 9:56
JM inkább csak mi itt utáljuk...máshol inkább elismerik.ferni írta:Őszinte leszek, elég vicces szitu ez a Pedro ügy is...
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 21., péntek 9:39
Ez elmúlt években egyszer volt valamiféle sérüléshullámjuk, két éve, Iniesta és Puyol esett ki hosszabb időre, és Messi sem volt 100%-os (ekkortájt rókázott minden második meccsen), nem is nyertek egy kupát sem.R.M.C.F írta:Mike írta:én is örülök Pedro távozásának, így még kevesebben lettek.
hogy is néz most ki a Barca keret az őszre? Nekem így hirtelen nem tűnik vmi bőnek.
Nem az,de nem is szokott nagyon bő lenni.....mégis végignyomják sok és súlyos sérülések nélkül. Tudnak valamit amit mi nem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. augusztus 21., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 20., csütörtök 17:01
Mike írta:én is örülök Pedro távozásának, így még kevesebben lettek.
hogy is néz most ki a Barca keret az őszre? Nekem így hirtelen nem tűnik vmi bőnek.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 20., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 20., csütörtök 16:32
Mondjuk ő sajnos pont nem, ugye nem lehet regisztrálni. Kár érte, hogy ősszel megy a Barca a Calderónba és nem tavasszal, szívesen hallgattam volna ahogy 50.000 ember ordítja, hogy "puta Arda"morientes írta:Dehogynem,majd figyel,ott lesz mindjárt Arda![]()
Habár...cipodobálásèrt sem járt neki semmi,szal...igazad van
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 20., csütörtök 14:46
Dehogynem,majd figyel,ott lesz mindjárt Ardarojiblanco írta:Barca játékost kiszórni az Atleti ellen? Azt én szerintem már nem érem megmorientes írta:Atma ellen ugy hs kiszorták volna
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 20., csütörtök 14:20
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. augusztus 20., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 20., csütörtök 13:01
A miért szerintem mindegy, én örülök, hogy elment. Közel sem azt mondom, hogy klasszis, de azért közel sem egy Casemiro vagy Illaramendi szintű csere, simán tud előrelépést jelenteni 20-25 percre, akkor meg inkább ne legyen náluk!Pedro miért akar minden áron lelépni Barcelonából? A Chelseanél sem hinném, hogy kezdő lesz. Nagyobb fizu?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem