Erről a "mi lesz télen" kérdésről épp reggel beszélgettem a párommal.
ericco írta:Az is érdekes, hogy mi lesz a menekültekkel, mikor beköszönt a tél? A legtöbbjük sátrakban lakik, vagy éppen szédeleg valahol Európában. Lehet, az első fagy megoldja ezt a problémát
Ilyen biztos nem lesz.. Majd melóból hazaérvén azzal fogad, hogy "hello, bizonyára neked is feltűnt, hogy kint milyen cudar idő van, ezért mától én és 20 haverom is itt lakik egy darabig."
Remy írta:1 - Csak nem...
2 - Könnyen beszélsz, hogy pusztuljanak... te lövöd le őket? Valószínűleg nem. És ez azért kurva sokat számít.
Én nagyon nem szeretem ezt a helyzetet, félelmetes az egész, de ha elkezdődik egy tűzharc, akkor ki tudja mi lesz a vége.
Majd ha megerőszakolják édesanyád,testvéred, vagy a lányod, kisfiad, vagy "csak" beköltöznek hozzátok, akkor fújhatod te és a társaid az álhumánumod...
"Lehetünk aranyosak, kedvesek, széplelkűek, hordhatjuk a vizet a Keletibe, moshatjuk a menekültek fáradt lábait Szegeden, és ez mind csodálatos,de ha minden így marad Európának befellegzett." És azt látatlanba garantálhatom, hogy nem szép halál lesz.