Hát van egy gyanúm, hogy a Chelseabe/PL-ben is csak a mélytorkos jut neki, de majd kiderül.R.M.C.F írta: Akkor menjen a kék osztrigába ott ott kipróbálhat mást is.
Legalább a Barcának eggyel kevesebb cseréje marad.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 20., csütörtök 12:57
Hát van egy gyanúm, hogy a Chelseabe/PL-ben is csak a mélytorkos jut neki, de majd kiderül.R.M.C.F írta: Akkor menjen a kék osztrigába ott ott kipróbálhat mást is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 20., csütörtök 12:30
Akkor menjen a kék osztrigába ott ott kipróbálhat mást is.wZoLee7 írta:Máshol is kiakarja magát próbálni...Anthony írta:Pedro miért akar minden áron lelépni Barcelonából? A Chelseanél sem hinném, hogy kezdő lesz. Nagyobb fizu?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 20., csütörtök 12:27
Máshol is kiakarja magát próbálni...nekünk ez csak jó, hogy nem az MU viszi el...remélem ő nekik Bale kell még mindigAnthony írta:Pedro miért akar minden áron lelépni Barcelonából? A Chelseanél sem hinném, hogy kezdő lesz. Nagyobb fizu?
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 20., csütörtök 12:21
Barca játékost kiszórni az Atleti ellen? Azt én szerintem már nem érem megmorientes írta:Atma ellen ugy hs kiszorták volna
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 20., csütörtök 11:34
Mondjuk egy Willian helyett bármikor kezdhet Pedro. Veszélyesebb a kapura a spanyol. José jól fog szerintem járni vele.Anthony írta:Pedro miért akar minden áron lelépni Barcelonából? A Chelseanél sem hinném, hogy kezdő lesz. Nagyobb fizu?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 20., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 19:41
Atma ellen ugy hs kiszorták volnaBFC írta:Négy meccses eltiltást kapott. Kihagyja ezekete a meccseket: Atletic Bilbao idegenben, Malaga hazai, Atletico Madrid idegenben, Levante hazai.wZoLee7 írta:Én úgy felrúgtam volna hogy még büszke is lettem volna a piros lapra![]()
Hány meccset kapott Pique? Lemaradtam
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 19., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: BFC » 2015. augusztus 19., szerda 18:11
Négy meccses eltiltást kapott. Kihagyja ezekete a meccseket: Atletic Bilbao idegenben, Malaga hazai, Atletico Madrid idegenben, Levante hazai.wZoLee7 írta:Én úgy felrúgtam volna hogy még büszke is lettem volna a piros lapra![]()
Hány meccset kapott Pique? Lemaradtam
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 19., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 17:04
Asszem baszk bironak szolt be akkor.Realista24 írta:Egyébként akik sokallják Piké eltiltását, azoknak írják, hogy Ramos ugyanilyen nemes cselekedetért 2013-ban öt meccsre lett elmeszelve és ő is megkapta a néhány ezer eurós büntetését.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 16:57
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 16:49
Vègul is ja,a walesi ment egy kort a világ korul mire Bartra èszbe kapott,de onnantol a spanyol utemkèsèsben volt.Ha ott elkaszálja az piros.Persze egy rutinosabb vèdo lehet hogy megoldja,de nagyon hirtelen volt ez...Realista24 írta:Rosszul emlékszel.Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
https://www.youtube.com/watch?v=3QMTnnBUnqM
Amúgy Bale
Háromszor rúghatta volna fel kb. De Pinto se piskóta :Đ
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 19., szerda 16:23
Milyen sután vezette a labdát már itt isRealista24 írta:Rosszul emlékszel.Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
https://www.youtube.com/watch?v=3QMTnnBUnqM
Amúgy Bale
Háromszor rúghatta volna fel kb. De Pinto se piskóta :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 16:21
Rosszul emlékszel.Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 19., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 16:20
Hát azért elég nagy kerülővel futotta le Bartrát a walesi, csak nem magától kocogott el a technikai zóna felé.. Jól csinálta azt Bale baromira, ezt nem vitatom, de az a gól ugyan annyira Bartra bizonytalanságán is múlt, egy Puyi úgy taccsra tette volna, hogy csak nyekken - de mondhatnám Ramost, Pepét, Godínt, bárkit, aki rutinosabb.morientes írta:Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 16:02
Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.palesz77 írta:Azt tudom, hogy 5-ször gyorsabb volt, de ha Bale megtolása után alácsúszik mint a szemét, vagy ráugrik, akkor Bartrával a hátán nem tudott volna kapuig elfutni. Ehelyett ő csak lökni próbált rajta egyet. Viszont tanult belőle, mert ez után az eset után amint hasonló szituba keveredett, szabálytalan eszközökkel megakadályozta, hogy egyáltalán kialakuljon a versenyfutás.morientes írta:Nem.Ott akkora sebessèg kulonbsèg volt,hogy Bartra egy pillanat alatt max a Hubble teleszkoppal èszlelhette volna a számot a vadlo hátán.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 15:52
Azt tudom, hogy 5-ször gyorsabb volt, de ha Bale megtolása után alácsúszik mint a szemét, vagy ráugrik, akkor Bartrával a hátán nem tudott volna kapuig elfutni. Ehelyett ő csak lökni próbált rajta egyet. Viszont tanult belőle, mert ez után az eset után amint hasonló szituba keveredett, szabálytalan eszközökkel megakadályozta, hogy egyáltalán kialakuljon a versenyfutás.morientes írta:Nem.Ott akkora sebessèg kulonbsèg volt,hogy Bartra egy pillanat alatt max a Hubble teleszkoppal èszlelhette volna a számot a vadlo hátán.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 15:48
Nem.Ott akkora sebessèg kulonbsèg volt,hogy Bartra egy pillanat alatt max a Hubble teleszkoppal èszlelhette volna a számot a vadlo hátán.palesz77 írta:Az simán a rutintalansága miatt volt szerintem, nem akart szabálytalankodni, azt hitte megoldja anélkül is, és elég lesz egy ekkora lökés, sajna nem.. De azóta volt 3 olyan esete is, mint Balenél, mindhárom ember a földön végezte, tanult belőle ő is hál istennek.rojiblanco írta: Például a Bale vs. Bartra eset, ha erősebb, simán fellökhette volna Bale-t. Vagy csak nem akarta? Nem tudom, de Godín tuti akkorát lökött volna rajta, hogy beesik a kispadhoz
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem