Rosszul emlékszel.Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
https://www.youtube.com/watch?v=3QMTnnBUnqM
Amúgy Bale

Háromszor rúghatta volna fel kb. De Pinto se piskóta :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 16:21
Rosszul emlékszel.Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 19., szerda 16:20
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 16:20
Hát azért elég nagy kerülővel futotta le Bartrát a walesi, csak nem magától kocogott el a technikai zóna felé.. Jól csinálta azt Bale baromira, ezt nem vitatom, de az a gól ugyan annyira Bartra bizonytalanságán is múlt, egy Puyi úgy taccsra tette volna, hogy csak nyekken - de mondhatnám Ramost, Pepét, Godínt, bárkit, aki rutinosabb.morientes írta:Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 16:02
Ezzel az a baj,hogy mire Bartra felismer e hogy Bale megtolja,a walesi már ott sem volt.palesz77 írta:Azt tudom, hogy 5-ször gyorsabb volt, de ha Bale megtolása után alácsúszik mint a szemét, vagy ráugrik, akkor Bartrával a hátán nem tudott volna kapuig elfutni. Ehelyett ő csak lökni próbált rajta egyet. Viszont tanult belőle, mert ez után az eset után amint hasonló szituba keveredett, szabálytalan eszközökkel megakadályozta, hogy egyáltalán kialakuljon a versenyfutás.morientes írta:Nem.Ott akkora sebessèg kulonbsèg volt,hogy Bartra egy pillanat alatt max a Hubble teleszkoppal èszlelhette volna a számot a vadlo hátán.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 15:52
Azt tudom, hogy 5-ször gyorsabb volt, de ha Bale megtolása után alácsúszik mint a szemét, vagy ráugrik, akkor Bartrával a hátán nem tudott volna kapuig elfutni. Ehelyett ő csak lökni próbált rajta egyet. Viszont tanult belőle, mert ez után az eset után amint hasonló szituba keveredett, szabálytalan eszközökkel megakadályozta, hogy egyáltalán kialakuljon a versenyfutás.morientes írta:Nem.Ott akkora sebessèg kulonbsèg volt,hogy Bartra egy pillanat alatt max a Hubble teleszkoppal èszlelhette volna a számot a vadlo hátán.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 15:48
Nem.Ott akkora sebessèg kulonbsèg volt,hogy Bartra egy pillanat alatt max a Hubble teleszkoppal èszlelhette volna a számot a vadlo hátán.palesz77 írta:Az simán a rutintalansága miatt volt szerintem, nem akart szabálytalankodni, azt hitte megoldja anélkül is, és elég lesz egy ekkora lökés, sajna nem.. De azóta volt 3 olyan esete is, mint Balenél, mindhárom ember a földön végezte, tanult belőle ő is hál istennek.rojiblanco írta: Például a Bale vs. Bartra eset, ha erősebb, simán fellökhette volna Bale-t. Vagy csak nem akarta? Nem tudom, de Godín tuti akkorát lökött volna rajta, hogy beesik a kispadhoz
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 15:45
Legutóbb talán MU ellen volt ilyen, de amúgy simán belépett eléjük, és még lökött is egy isteneset rajtuk. Sima sárga lap, de legalább megálltak..dannen írta:mondjuk nem tudom kik ellen volt ilyen eset, de bale ebben az egyik legjobb a világon, másnak elég lett volna az a lökés is, hogy elessen, őt csak felrúgni lehet, testtel esélytelen ha lendületben van.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 15:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 15:37
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 15:36
Az simán a rutintalansága miatt volt szerintem, nem akart szabálytalankodni, azt hitte megoldja anélkül is, és elég lesz egy ekkora lökés, sajna nem.. De azóta volt 3 olyan esete is, mint Balenél, mindhárom ember a földön végezte, tanult belőle ő is hál istennek.rojiblanco írta: Például a Bale vs. Bartra eset, ha erősebb, simán fellökhette volna Bale-t. Vagy csak nem akarta? Nem tudom, de Godín tuti akkorát lökött volna rajta, hogy beesik a kispadhoz
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 19., szerda 15:33
Az tény, h nem egy favágó. Ez nem neked szól, de vele kapcsolatban mindenki a Bale elleni esetre gondol, és sokan őt hibáztatják, h elbuktuk azt a kupát, de mindenki elfelejti, h ő hozott vissza minket abba a meccsbe.rojiblanco írta: Nekem mindig is kicsit gyengébbnek tűnt a kelleténél, bár tény, hogy nem viszem túlzásba a Barca meccsek nézését. Például a Bale vs. Bartra eset, ha erősebb, simán fellökhette volna Bale-t. Vagy csak nem akarta? Nem tudom, de Godín tuti akkorát lökött volna rajta, hogy beesik a kispadhoz
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 19., szerda 15:24
Nekem mindig is kicsit gyengébbnek tűnt a kelleténél, bár tény, hogy nem viszem túlzásba a Barca meccsek nézését. Például a Bale vs. Bartra eset, ha erősebb, simán fellökhette volna Bale-t. Vagy csak nem akarta? Nem tudom, de Godín tuti akkorát lökött volna rajta, hogy beesik a kispadhozHungarokatalán írta:Bartra szerintem nem rossz fizikálisan. Rendkivűl jól fejel, neki inkább a felelőtlen kirohanásaival szoktak gondjai lenni, illetve a helyezkedése se a legjobb. Viszont a labdakihozatalokban fényévekkel jobb Matyinál, valamint az ellenfél letámadása se tudja annyira zavarba hozni, és akkor a rendkívűl pontos hosszú labdáiról nem is beszéltem. Bilbao ellen Mathieu nem játszhat eltiltás miatt, tehát ott valszeg Bartra fog kezdeni.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 19., szerda 15:02
Gyenge az a baja, ennek ellenére a fejpárbajokat ugyan olyan %-ban nyeri, mint Matyi. Akiről kaptuk is a gólt a visszavágón, mert képtelen volt a nagy testével elnyomni a felugró embert, aki így gólpasszt adhatott fejjel Aduriznak.. Szóval Matyi a böszme erejével nem megy sokra, ha fejben kicsit meg van csúszva, akkor nagyon könnyű hibára kényszeríteni sajnos. Pedig alapból kiegészítőnek nem lenne rossz ő, csak sokszor elizgulja - meg nagyobb meccseken kijönnek mégjobban a hiányosságai ugye.Hungarokatalán írta:Bartra szerintem nem rossz fizikálisan.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 19., szerda 14:58
Bartra szerintem nem rossz fizikálisan. Rendkivűl jól fejel, neki inkább a felelőtlen kirohanásaival szoktak gondjai lenni, illetve a helyezkedése se a legjobb. Viszont a labdakihozatalokban fényévekkel jobb Matyinál, valamint az ellenfél letámadása se tudja annyira zavarba hozni, és akkor a rendkívűl pontos hosszú labdáiról nem is beszéltem. Bilbao ellen Mathieu nem játszhat eltiltás miatt, tehát ott valszeg Bartra fog kezdeni.rojiblanco írta:
Én azért Piqué helyén mindenképpen Mathieu-nek adnék lehetőséget, mert Bartrát fizikálisan megeszi reggelire Aduriz, Cop és Jackson is. Mascheranót meg pláne. A Levante ellen mehetne Bartra, ott nincs tipikus erőcsatár.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. augusztus 19., szerda 14:37
Ez így már közelebb áll az igazsághoz, habár a híres kiborulás előtt igazából nem volt vele sok gond ilyen téren (sem az elmúlt szezonban, sem idén nyáron). Viszont ez a piros lap tényleg elgondolkodtató dolog, ilyet nem kéne többször előadni. Remélem, gondolkodik majd egy kicsit a kényszerpihenő alatt, és a visszatérése után jóval higgadtabb lesz. Nem azt mondom, hogy legyen teljesen szótlan, kellenek olyan játékosok is, akik folyamatosan tüzelik a többieket, de egy bizonyos határt azért nem szabad átlépni.Realista24 írta:Pár szót hozzáteszek.
Piké ebben az állapotban és ezzel a mentalitással nem tényező.
Ahogy sokaknak, nekem sem a kedvencem Mathieu, de ezzel egyetértek.rojiblanco írta:Én azért Piqué helyén mindenképpen Mathieu-nek adnék lehetőséget, mert Bartrát fizikálisan megeszi reggelire Aduriz, Cop és Jackson is. Mascheranót meg pláne. A Levante ellen mehetne Bartra, ott nincs tipikus erőcsatár.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 14:28
Nem hát.Mentálisan a faszi teljesen out eddig.Ez egy bizalmi poszt,ez nem fèr bele,volt egy határ amit nagyon átlèpett a ficko,de most annyira kulcs ember most,hogy kb bezáthatja az oltozot...vagy inkább legutobb kinyithatta.Realista24 írta:Pár szót hozzáteszek.
Piké ebben az állapotban és ezzel a mentalitással nem tényező.
HozzászólásSzerző: rojiblanco » 2015. augusztus 19., szerda 13:59
Én azért Piqué helyén mindenképpen Mathieu-nek adnék lehetőséget, mert Bartrát fizikálisan megeszi reggelire Aduriz, Cop és Jackson is. Mascheranót meg pláne. A Levante ellen mehetne Bartra, ott nincs tipikus erőcsatár.Hungarokatalán írta:Pique valóban hiányozni fog a csapatnak, hiába sokszor felelőtlen hülye gyerek képét kelti, attól még a védelem vezére, és tavasszal ott volt top 7-8 védő között a világon. Nagy kérdéd, h Bartra hogyan tudja őt potólni, mert a nyagyobb meccseken beszokott csúszni neki 1-2 hiba. Én ennek ellenére inkáb őt erőltetném, mint Matyit v Vermát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 13:53
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. augusztus 19., szerda 13:52
Ebben a csapatban jelenleg az, ő az az ember, aki összefogja és irányítja a védelmet, arról nem is beszélve, hogy a pontrúgások levédekezésénél és az ellenfél felívelt labdáinál is ő a legfontosabb játékosunk. Szerintem elég nagy érvágás a kiesése, pláne, hogy így az Athletic és az Atlético elleni idegenbeli meccseken is nélküle kell játszanunk, nem lennék meglepve, ha sem Bilbaóból, sem Madridból nem tudnánk elhozni a három pontot.Realista24 írta:Piké nem tényező.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. augusztus 19., szerda 13:21
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem