Realista24 írta:Pár szót hozzáteszek.
Piké ebben az állapotban és ezzel a mentalitással nem tényező.
Ez így már közelebb áll az igazsághoz, habár a híres kiborulás előtt igazából nem volt vele sok gond ilyen téren (sem az elmúlt szezonban, sem idén nyáron). Viszont ez a piros lap tényleg elgondolkodtató dolog, ilyet nem kéne többször előadni. Remélem, gondolkodik majd egy kicsit a kényszerpihenő alatt, és a visszatérése után jóval higgadtabb lesz. Nem azt mondom, hogy legyen teljesen szótlan, kellenek olyan játékosok is, akik folyamatosan tüzelik a többieket, de egy bizonyos határt azért nem szabad átlépni.
rojiblanco írta:Én azért Piqué helyén mindenképpen Mathieu-nek adnék lehetőséget, mert Bartrát fizikálisan megeszi reggelire Aduriz, Cop és Jackson is. Mascheranót meg pláne. A Levante ellen mehetne Bartra, ott nincs tipikus erőcsatár.
Ahogy sokaknak, nekem sem a kedvencem Mathieu, de ezzel egyetértek.
Egyébként egy-két kivételtől eltekintve nem igazán követtem nyomon az Atlético tevékenységét az átigazolási piacon, úgyhogy pár perce, amikor ránéztem az aktuális csapatukra, eléggé meglepődtem. Nagyon jó keretnek tűnik, kellő bőséggel és minőséggel, tapasztaltabb és fiatal, de nagyon tehetséges futballistákkal, kiváló csapatjátékosokkal és egyénileg is kiemelkedő emberekkel. Szerintem meg fogok próbálni minél több Atleti-meccsre időt szakítani idén, már csak Vietto és Óliver Torres miatt is, őket nagyon kedvelem.