...és abban szezonben bajnokok lettünkSierra írta:Most néztem, hogy 2011-ben is a Galata ellen meccseltünk, és az is 2-1 lett.

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 19., szerda 13:41
...és abban szezonben bajnokok lettünkSierra írta:Most néztem, hogy 2011-ben is a Galata ellen meccseltünk, és az is 2-1 lett.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. augusztus 19., szerda 13:40
Realista24 írta:Navas, Nacho, Jesé, mint alapkezdő?Nekem úgy tűnt, hogy a tegnapi kezdő lesz a gálakezdő idén, amibe Danilo úgy tűnik helyet kap.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. augusztus 19., szerda 13:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 13:25
Navas, Nacho, Jesé, mint alapkezdő?Nekem úgy tűnt, hogy a tegnapi kezdő lesz a gálakezdő idén, amibe Danilo úgy tűnik helyet kap.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. augusztus 19., szerda 13:06
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 19., szerda 10:30
csabi87 írta:Hát igen.
Ez a keret ezért így már elég jónak mondható.
Az már másik kérdés hogy mi fog kisülni a szezonból.
Kiváncsi vagyok nagyon.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 19., szerda 10:29
Èn már az elejètol nem tudtam ezt az igazolást hova tenni.Persze sokan mondták,hogy ez majd versenyhelyzetre kèszteti Carvajalt,sot nèhányan azt is,hogy majd kiszoritja...hát nem hiszem.Danilo meg wtf, az alapképességeivel vannak nagy gondok, itt nem csak formáról van szó vagy beilleszkedéséről. Érthetetlen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 10:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 19., szerda 10:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 10:19
Ha így folytatja, akkor Carvajal mellett esélye nem lesz hogy ilyet csináljon. Amúgy sem Rafa "embere", aki ugye pluszban eléggé rá van feszülve a spanyolokra.Erre jön az, hogy majd mindenki recskázik egy-egy Kroos 40 méteres keresztlabdára, ami ott esik le Danilo lábára, aki belebotlik és kimegy bedobásra, aztán beüt a lankadás, hogy ő meg a ki a 'szom ebbe a csapatba?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 10:18
Erre jön az, hogy majd mindenki recskázik egy-egy Kroos 40 méteres keresztlabdára, ami ott esik le Danilo lábára, aki belebotlik és kimegy bedobásra, aztán beüt a lankadás, hogy ő meg a ki a 'szom ebbe a csapatba?ziro4vr írta:Ehhez azért Depay fiának is lenne pár szava.Realista24 írta: Ennél jobb keretet Beno sem rak össze FM-ben a realitások talaján maradva.
S Z E R I N T E M
A kerettel kapcsolatban egyetértek, megvagyunk 95%-ban, a sallangot kell már csak eladni, meg bónuszként esetleg DDG, de ezek a játékot nem befolyásolják. Lesz a padunkon egy James/Isco/Karim, egy Jesé, Kovacic, 10 percekre kiváló taktikai elem Vazquez stb. A padunkkal max egy BM padja konkurál, ha mindenki egészséges náluk.
Ami nagyon tetszett még tegnap, az a Kroos-Modric páros. Annyira jók együtt..oda teszik ahová akarják, ott vannak mindig, segítenek. Gyönyör.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 19., szerda 10:18
Nekem ez a legnagyobb bajom. Bale még rosszabb helyen van, mint volt. Nem tudom mi lesz a hétvégén, de nem lesz egyszerű...Anthony írta: Benitez munkájának eddigi eredménye: Bale ugyanolyan gyenge, mint eddig, és középen még károsabb a csapatra nézve.
Ennek egyik eredménye, hogy CR sem képes hasznos lenni, mert elveszi a helyet, összezavarja az egész támadást.
Fantasztikus
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 10:17
Felhozták neki, hogy kevés gólt lőtt a csapat, erre reagált úgy, hogy ha a Sportingot kitömik, akkor meg már mindenki elégedett lesz.Valaki segítsen értelmezni, tolmácsot kérek![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 19., szerda 10:16
CR és Karim sokáig sérült volt, Bale meg Bale... ez a 4 támadó posztból 3. Sokmindent nem tudott csinálni.Torquemada írta:Két gól, amit egy belső védő és egy balhátvéd szerzett. Ez jellemzi is az eddig végzett Rafa féle munkát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 19., szerda 10:14
Ehhez azért Depay fiának is lenne pár szava.Realista24 írta: Ennél jobb keretet Beno sem rak össze FM-ben a realitások talaján maradva.
S Z E R I N T E M
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 19., szerda 10:13
Persze, ha nagyanyámnak ***** lett volna, akkor ő lenne a nagyapám...Bale
“Nagy csata lesz az övé Iscoval és Jamesszel. A megfelelő versengést keressük náluk. Isco a játékosok összekötésében jó, Gareth és James pedig a szabad területeket keresi, hogy berobbanhasson. Ha ma gólt szerzett volna azt mondanám, hogy kiválóan játszott. Elemezzék ki a játékát, mert nagy segítségére van a csapatnak.”
???Még egy támadó érkezése
“Én elégedett vagyok, ha a Sportingnak sok gólt lövünk nincs miről beszélni. Úgy vélem a játékosaim képessége megvan ehhez és nem kell ilyen kérdésekre válaszolnom a jövőben.”
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 19., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 19., szerda 10:05
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem