CR és Karim sokáig sérült volt, Bale meg Bale... ez a 4 támadó posztból 3. Sokmindent nem tudott csinálni.Torquemada írta:Két gól, amit egy belső védő és egy balhátvéd szerzett. Ez jellemzi is az eddig végzett Rafa féle munkát.
Én nem aggódok.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. augusztus 19., szerda 10:16
CR és Karim sokáig sérült volt, Bale meg Bale... ez a 4 támadó posztból 3. Sokmindent nem tudott csinálni.Torquemada írta:Két gól, amit egy belső védő és egy balhátvéd szerzett. Ez jellemzi is az eddig végzett Rafa féle munkát.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 19., szerda 10:14
Ehhez azért Depay fiának is lenne pár szava.Realista24 írta: Ennél jobb keretet Beno sem rak össze FM-ben a realitások talaján maradva.
S Z E R I N T E M
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 19., szerda 10:13
Persze, ha nagyanyámnak ***** lett volna, akkor ő lenne a nagyapám...Bale
“Nagy csata lesz az övé Iscoval és Jamesszel. A megfelelő versengést keressük náluk. Isco a játékosok összekötésében jó, Gareth és James pedig a szabad területeket keresi, hogy berobbanhasson. Ha ma gólt szerzett volna azt mondanám, hogy kiválóan játszott. Elemezzék ki a játékát, mert nagy segítségére van a csapatnak.”
???Még egy támadó érkezése
“Én elégedett vagyok, ha a Sportingnak sok gólt lövünk nincs miről beszélni. Úgy vélem a játékosaim képessége megvan ehhez és nem kell ilyen kérdésekre válaszolnom a jövőben.”
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 19., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 10:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 19., szerda 10:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 10:04
Egyszer eljön ám az idő, amikor ő már nem kerül formába...sőt. Lehet nekem esni, de most Matt-tel értek egyet. A góljain kívül hosszú ideje nem tud mást felmutatni, csak 32 db selfiet. És ez továbbra is csapatsport.hogyha CR formába kerül
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 19., szerda 9:52
Mondjuk amikor Bale hagy ki ennyi ziccert, akkor ezt még soha nem látam felhozva pozitívumnak, hogy legalább helyzetbe került, csak kimaradt.Kerlon írta:Szerintem Bale szarabb volt, mert CR sokkal sűrűbben volt játékban és kihagyott mindent vagy lesen volt. Baletől jó megmozdulásra nem emlékszem és továbbra is elszomorító, hogy ő az egyetlen, aki csak egy pozícióban nyomatnak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 9:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 19., szerda 9:30
Abban igen, viszont Jesé megtette a magáét, arról már nem tehet, hogy Cé hét méterről nem találja el a kaput, vagy mert nem passzol, amikor szar helyzetben van, és inkább rálövi.És sok biztatót a tegnapi játékunk sem ígért. Abban igaza van az előttem szólónak, hogy két védő szerzett megint gólt. No Benzema, no party
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 19., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2015. augusztus 19., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 10., hétfő 21:22
Ja hát nyilván, nem is úgy értettem, hanem hogy mekkora profik, a nagyok meg megkajálják.Realista24 írta:A Porto ebben a legkevésbé hibas. Megadom Perez e-mail cimet, oda irj
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 10., hétfő 21:20
Nem akarok nagy vitát,volt elég,úgy is én húzom a rövidebbet....Abba bele is halnál csaszi ha mindenkinek tetszene
Egy világ omlana ossze benned![]()
Az is megtévesztő,hogy brazil válogatott,akkor már azt hihetjük alapól,hogy jó játékos,holott ma egy brazil válogatott hótközépszer csak.Realista24 írta:Danilo megérdemli az időt, az árától meg el kell vonatkoztatni. Az Pérez sara.
Fél szezon után többet fogunk tudni, hogy kiből mit hoz ki a verseny a kezdő tagságért.
Volna mit írni.....Realista24 írta:A Porto ebben a legkevésbé hibas. Megadom Perez e-mail cimet, oda irj
Ahogyan szól a proféta.....igazat beszélsz tezsvírem.Nem danilo a probléma, hanem az igazolási politika, aminek egy jó példája a brazil.
Martinnak tényleg kellene a játékperc....állandóan játszania kellene,a castilla nem pálya neki,ott nem tud fejlődni,kevés az ellenhatás......elsőoosztály kell neki,egy középcsapat.....ziro4vr írta:Nana, Lucas maradjon, taktikai fegyvernek jó lesz 10 percre. És ezzel tisztában van ő is, nem fog rinyálni. Kell ilyen ember is. Az orosz mehet jó pénzért, Asensioban van fantázia. Kicsi Martin még nem, majd igen. Másik Lucas mehet, nincs helye sem meg játéka sincs.
Ja igen, és Danilo. Ha ősszel is ennyit hoz, akkor személyesen írok egy gratuláló levelet a Portónak, hogy megint megcsinálták.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 10., hétfő 21:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 10., hétfő 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 10., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 10., hétfő 19:53
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem