Realista24 írta:Most átmentem az eb-re a tavalyi bl győzelmünk idejére, mondanom sem kell, nincs olyan, akit hasonlók miatt tiltottak volna ki. Legalábbis kiírva nincsen. Itt meg a legutóbbi 10 regisztrált ...

Ezen nem kell csodálkozni a Real Madrid mindig is a közutálat célpontja volt. Ha nem megy nekünk belénkrúg a média még kettőt, ha összejön nekünk valami, pl tavaly BL, akkor megpróbálnak rossz képet festeni rólunk.
A Barcába van az a kis mag akiket tisztelek és ennek a magnak a jórésze, a Rivaldo féle időkből vagy azelöttről való.
Persze megértem hogy napjainkba a sok tizen,huszon éves inkább Barca drukker mint Madrid drukker, most a Barca éli a fénykorát, mint a Milan 20 éve, vagy mint a Liverpool 30 éve.
Most gondoljatok bele egy 18 éves srác aki nézi a focit hogy tudja eldönteni hogy melyik klub lesz a szimpatizáns a számára?
Az más kérdés, hogy én 22 vagyok mégis Madrid drukker, viszont a Ronaldinho féle Barcával még én is elég erőteljesen szimpatizáltam.
De a mostani tili-toli focitól hányhatnékom van, igaz a csúcs még mindig a 2010-es Spanyol válogatott. (azt a focit meglátom rendesen okádok

).
Na de összeségében azt kell hogy elmondjam, az a dinamikus foci amit tol a Madrid az a pörgés ami megy a pályán, na az a foci nálam vagy a Klopp féle Dortmund, amikor még ott tolta Götze,Reus,Lewa.
Ezt a tiki-takát számomra rossz nézni. Ezért is sajnálom a BM-et, hogy odavitték Gárdiolát, az edző istent, aztán azt a jó német mentalitást totálisan kiölte a bajorokból, erre kaptunk egy Barca2-t.