http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... eo-kovačić
HozzászólásSzerző: Wecker » 2015. augusztus 18., kedd 15:32
HozzászólásSzerző: füst » 2015. augusztus 18., kedd 15:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 18., kedd 15:29
Ha mindhárom teljesül egy hónapig az lesz az avatarom amit BBeno akar.tubatibi írta:A Marcán van egy cikk, ha jól értelmeztem, akkor Kovacic zsebben van és hamarosan hivatalos, De Gea idén nyáron fog érkezni, amiben Keylor Navas lehet a kulcs és Benitez nem mondott le Llorente-ről sem.
Támogatom mind a 3 érkezőt.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 18., kedd 15:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 15:21
Szerdára tervezték a bemutatását, de ahhoz ma be kéne jelenteni. Elvileg arra vár a játékos, hogy utazhasson az orvosira.kupak17 írta:lehet tudni mik a legújabb hírek Kovacic-ról?:)
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. augusztus 18., kedd 15:19
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 18., kedd 15:12
Ördögimorientes
Posztok: 6666
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 18., kedd 14:27
Mondjuk azt irta hogy szerinte,de benne van kulonben amit kerlon ir.De ha tènyleg megfeleloen rotál Rafa,akkor tuzben lehet tartani a srácot.Alap ember nem lesz emiatt attol nem kell tartani hogy elkènyelmesedik,de ha csak perceket kap majd,akkor elkèpzelheto az amit R24 is ir,hogy egy ido után beleszarik.Remy írta:Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 18., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 18., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 12:41
Real Madrid have released their squad list for the Bernabéu Trophy against Galatasaray that will be played tonight.tubatibi írta:Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 12:23
Szerintem ez az olcsobb megoldás.madridronie írta:Szerintem is. A legfrissebb pletykák szerint tegnap volt egyeztetés az ügyben a vezetőségen belül, hogy akkor mi legyen az átigazolással; hozzák De Gea-t már idén vagy várjanak vele még 1 évet (?); nos a pletykák szerint Perez apó döntött, még idén hozni akarja a kapust!Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 18., kedd 12:22
Szerintem is. A legfrissebb pletykák szerint tegnap volt egy egyeztetés az ügyben a vezetőségen belül, hogy akkor mi legyen az átigazolással; hozzák De Gea-t már idén vagy várjanak vele még 1 évet (?); nos a pletykák szerint Perez apó döntött, még idén hozni akarja a kapust!Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 18., kedd 12:19
23 47 50 51 86Remy írta:Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi
Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.[/quotemagát...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 12:11
Úgy írnám, hogy az egész csapat leeresztett. Legalábbis én az Audi kupa első félidőt leszámítva nem láttam már értelmes focit nagyon.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 18., kedd 12:09
Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 18., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 11:54
Nem volt kerethirdetés, se nyilatkozat.tubatibi írta:Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 18., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 11:50
Nem tudom. Nekem az idei Jesé úgy tűnik, mint aki harcol és küzd. Ez volt az első évében is, aztán a sérülés után látta, hogy nincs esélyes és szarik bele stílusban tolta.Kerlon írta:Jesét agresszív... Mesélj valamit még.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem