Ördögimorientes
Posztok: 6666

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 18., kedd 15:12
Ördögimorientes
Posztok: 6666
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 18., kedd 14:27
Mondjuk azt irta hogy szerinte,de benne van kulonben amit kerlon ir.De ha tènyleg megfeleloen rotál Rafa,akkor tuzben lehet tartani a srácot.Alap ember nem lesz emiatt attol nem kell tartani hogy elkènyelmesedik,de ha csak perceket kap majd,akkor elkèpzelheto az amit R24 is ir,hogy egy ido után beleszarik.Remy írta:Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 18., kedd 14:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 18., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 12:41
Real Madrid have released their squad list for the Bernabéu Trophy against Galatasaray that will be played tonight.tubatibi írta:Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 12:23
Szerintem ez az olcsobb megoldás.madridronie írta:Szerintem is. A legfrissebb pletykák szerint tegnap volt egyeztetés az ügyben a vezetőségen belül, hogy akkor mi legyen az átigazolással; hozzák De Gea-t már idén vagy várjanak vele még 1 évet (?); nos a pletykák szerint Perez apó döntött, még idén hozni akarja a kapust!Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. augusztus 18., kedd 12:22
Szerintem is. A legfrissebb pletykák szerint tegnap volt egy egyeztetés az ügyben a vezetőségen belül, hogy akkor mi legyen az átigazolással; hozzák De Gea-t már idén vagy várjanak vele még 1 évet (?); nos a pletykák szerint Perez apó döntött, még idén hozni akarja a kapust!Most azt írják, hogy jövőhét végén fog érkezni. Sztem továbbra is ő lesz az augusztus 31-ei transzferünk.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 18., kedd 12:19
23 47 50 51 86Remy írta:Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi
Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.[/quotemagát...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 12:11
Úgy írnám, hogy az egész csapat leeresztett. Legalábbis én az Audi kupa első félidőt leszámítva nem láttam már értelmes focit nagyon.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 18., kedd 12:09
Esetleg a hétvégi nyerő lottószámokat is tudod? Nincs kizárva, de így szezon elején ezt kijelenteni, amikor új edző érkezett a csapathoz. Kissé meredek.Kerlon írta:Szerintem meg Jesé leeresztett az utolsó edző meccsekre. Ő akkor is el fog kényelmesen, ha nyeregben érzi magát...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 18., kedd 12:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 11:54
Nem volt kerethirdetés, se nyilatkozat.tubatibi írta:Asensio keretben van? Kíváncsi lennék a játékára, remélem fog játszani egy fél órát minimum.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 18., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 18., kedd 11:50
Nem tudom. Nekem az idei Jesé úgy tűnik, mint aki harcol és küzd. Ez volt az első évében is, aztán a sérülés után látta, hogy nincs esélyes és szarik bele stílusban tolta.Kerlon írta:Jesét agresszív... Mesélj valamit még.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 18., kedd 11:48
Küzd a labdákért ahogy kell. Kicsit sokat akartok már mindenkitől, máskor meg ha valakit tud kettő egyeneset rúgni nagy király...Kerlon írta:Jesét agresszív... Mesélj valamit még.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 18., kedd 11:45
Beadja magának!ziro4vr írta:Carlo elment már sajna, az ígéretnek annyi, mondjuk ha Benitez arc, akkor első meccsen rögtön benyomja cenyónak.![]()
Bale meg nem mehet középre, akkor ki adja be azokat a forintos labdákat?![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 18., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. augusztus 18., kedd 11:41
Arra ott van Ramosziro4vr írta:Mondjuk én Benitezhez hasonlóan támogatnám Llorrentét, apróért elhoznánk, Cherysev mehet el 20 körül, Jesé meg egyel hátrébb lenne opció. Egy ilyen magas, tankszerű arc kéne, aztán akkor már mehetnének az ívelgetések tényleg, mikor gáz van.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. augusztus 18., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 18., kedd 11:37
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem