palesz77 írta:De volt egy esernyője, talán emlékszel is rá, fuh az mekkora volt jesszusom..
Az nem, hogy őszinte legyek.

Főleg a löbbölése maradt meg amit az Augustin-nak, vagy kinek adott már a 2. félidőben, a jobb oldalon. Csak már kisodródott a srác és csak az oldalhálót találta el.
palesz77 írta:de pl ha csak Kroossal együtt lenne, az szerintem kicsit defenzívebb lenne, mint kéne.
Defenzívebb, de egy normális világban nem is lenne feltétlen gond belőle, mert előttük Isco varázsolna. Meg azért ha muszáj, akkor meg tud elég szépen indulni Kroos is. Legalábbis szerintem nem lenne semmi gond egy Kroos-Verratti duóval sem. Ha "csak" Kroos-Kovacic duóm lenne, akkor nekem mindenféleképp kéne melléjük egy ember középre, aki megadja a stabilitást.
palesz77 írta:akkor nálam egyértelműen Xavira hajazna, csak nála lényegesen több megindulással.
Igen, talán hasonlít a játéka az övére is. Csak több kockázatot vállal, meg ahogy írod te is, többet indul meg.
palesz77 írta:Ezt a videót szeretem. Bár nem olyan jó, mint az enyém..
Ha róla nézek videókat valahogy ez az első, amit meglesek.

De linkeld a tiéd is, azt szerintem még nem láttam.
palesz77 írta:Erre meg simán "rá lehet nevelni" szerintem úgy, hogy ne veszítsen az értékeiből. Mondom, nem sok kiindulási alapom van vele kapcsolatban, de ellenetek is hátrébb játszott, és egész sok olyan megindulása volt, amivel tök faszán kihozta a lasztit, és a passzai is rendre ültek. Nála szerintem annyi a kérdés, hogy tudja-e majd azt hozni, amit ellenetek is, vagy berosál-e, és Illarra 2.0 lesz. Ha hozza azt, akkor fejlődés nélkül is egész jó kiegészítő lehet belőle, nektek meg arra most égető szükségetek van.
Biztos lehet rajta csiszolni, Isco is rengeteget fejlődött ebben. Alap hangon amúgy örülök is, hogy jön, mert tehetséges. Csak ha most emiatt dobjuk a Verratti témát, akkor hülyét kapok, mert ahogy írtam, nálam sokkal inkább Ő lenne a "Modric utód" és vele stabilabbnak érezném a kp-t. Aztán lehet olyat fog mutatni a horvát mélyebben is, hogy majd csak lesek.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero