Ez nem fordítva van?KAG írta:12; Elkövetett szabálytalanságok
13; Elszenvedett szabálytalanságok
Ha valamelyik rossz akkor javítsatok nyugodtan

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 17., hétfő 19:57
Ez nem fordítva van?KAG írta:12; Elkövetett szabálytalanságok
13; Elszenvedett szabálytalanságok
Ha valamelyik rossz akkor javítsatok nyugodtan
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 19:41
1; GólR.M.C.F írta:Cső góré!Realista24 írta:Ha már Pogba és Kovacic
https://pbs.twimg.com/media/CMkHZiKWcAEgFtw.jpg
Nem tudod egy cigiszünetben leforditani a kifejezéseket?
Kifizetem....
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 17., hétfő 19:35
Cső góré!Realista24 írta:Ha már Pogba és Kovacic
https://pbs.twimg.com/media/CMkHZiKWcAEgFtw.jpg
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 19:31
Le.Csak Gagohoz kèpest Verratti egy Redondo.KAG írta:Gagonak is néha lecsúszott anno.
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 19:26
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 19:00
Akkor azèrt nem láttam mèg szabit rugni.Egyszer a válogatottban mondjuk kapcsibol raverte,kapaszkodott a kapus,szal nincs veszve mèg minden.Mondjuk ez nem is csoda, hogy ő nem áll oda, ebben sajnos nem az öregre ütött, a lövőkéje elég gyenge. Pont pár napja néztem meg, az utóbbi 2 bajnokságban 8-8 kapu felé tartó lövése volt - a blokkoltak nem voltak benne -, ez az egyetlen nagy hátránya a srácnak, egy átlagos középhátvéd veszélyesebb a kapura, mint ő.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 17., hétfő 18:49
Mondjuk ez nem is csoda, hogy ő nem áll oda, ebben sajnos nem az öregre ütött, a lövőkéje elég gyenge. Pont pár napja néztem meg, az utóbbi 2 bajnokságban 8-8 kapu felé tartó lövése volt - a blokkoltak nem voltak benne -, ez az egyetlen nagy hátránya a srácnak, egy átlagos középhátvéd veszélyesebb a kapura, mint ő.morientes írta:vezze mint Pirlo 10 ève...mondjuk szabadot nem láttam mèg rugni,merthogy Abrakaibra azt nem hagyja senkinek se nagyon
Mondjuk szerintem tegnap pont nem volt kiemelkedő meccse, én is néztem. És meg is állapítottam ismét, hogy nem Modric utód ő, nem sok megindulása volt tegnap sem. Baromi jó játékos, de inkább keresztben mozog a pályán, mint hosszában. Kovacic ellenetek inkább emlékeztetett Modricra, de az olasznál szerintem sem jobb - bár őt eleget nem láttam, de Verrattit igen -, nem nagyon van olyan fiatal középpályás, akinek nagyobb jövőt jósolnék, mint neki.M1Ö írta:Néztem tegnap a meccsüket. Megint Modric szerepkörében játszott, nem is akárhogy!
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. augusztus 17., hétfő 18:36
CR,Isco,Marcelo,Benz,Modric. Ők képesek erre. Kovacic egyel hátrébb, Modricék mellé jön. Hála istennek már nem illarákat kellesz nézegetni ott. Nagyon jó igazolás lesz, ha jön. Be kell nevelni, fokozatosan hátrébb hozni, mint Lukát. Bíztató a csapat jövője is, már csak valahogy Bale-től kellene megszabadulni.Sunsky írta:Nem rossz az, hogy végre valaki tempót tud váltani és feltud gyorsítani középpályán ha kell.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 17., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 18:21
Ezt a Jóslástgólvonal írta:Nagy tehetség, fiatal, de nagyon hullámzó a formája. Szerintem tipikus Modric, jó, de világklasszis csak 27-30 éves korára lesz, van olyan érzésem, hogy ezt mi nem várjuk meg.MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
De jelenleg rohadt jó igazolás lenne, remélem megússzuk 30 alatt. Technikás, gyors, fürge, lát a pályán, bátor, Modric cseréjének jobb se kell.
Most egy jó pont a vezetőségnek...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 18:21
Nem láttam tegnap a PSG-t,de valoban,ahogy megtartja,odateszi,kihozza,elinditja...vezze mint Pirlo 10 ève...mondjuk szabadot nem láttam mèg rugni,merthogy Abrakaibra azt nem hagyja senkinek se nagyonM1Ö írta:Szintén zenész. Én is jóval többet láttam Verratti-t, de az azért látszik, hogy az olasz jobb. Legalábbis én már most simán bedobnám Kroos meg Modric mellé/helyett, Kovacic-ot még nem.morientes írta:Hát nem sokat láttam a gyereket,de az olaszt annál inkább.Szal vannak kètsègeim
Néztem tegnap a meccsüket. Megint Modric szerepkörében játszott, nem is akárhogy!
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 17., hétfő 17:57
Szintén zenész. Én is jóval többet láttam Verratti-t, de az azért látszik, hogy az olasz jobb. Legalábbis én már most simán bedobnám Kroos meg Modric mellé/helyett, Kovacic-ot még nem.morientes írta:Hát nem sokat láttam a gyereket,de az olaszt annál inkább.Szal vannak kètsègeim
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 17:53
Hát nem sokat láttam a gyereket,de az olaszt annál inkább.Szal vannak kètsègeimJobb lesz mint Verratti sokkal
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. augusztus 17., hétfő 17:48
Főleg ez a része elég meredek nekem. Nem érzem nagyobb tehetségnek, nálam Verratti lenne az igazi kincs.Ronaldo da Lima írta:Jobb lesz mint Verratti sokkal,ha most nem is jobb.Kapura veszelyesebb,jobb fizikummal,Pogba az aki hozzá mérhető de ő 100milla Kovacic meg 35rt ajandek.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 17., hétfő 17:33
HozzászólásSzerző: Ronaldo da Lima » 2015. augusztus 17., hétfő 17:32
Azt szerintem nem lehet megmondani,csak Perez tudja,vagy ő se.:)Szószerint mindent elolvasok,most kicsit afele tendal,hogy nem,ezzel a karpotlasi penzes hírrel,de a józan ész és mindenki érdeke azt kivánná jöjjön,szoval szerintem fog(ha mindenkepp le akarjuk igazolni iden)tubatibi írta:A cikk azt is megemlíti, hogy elvileg ma véglegesítik az átigazolását és be is lesz jelentve hivatalosan.
Egyébként kétlem, hogy ma bejelentenék, mára Ramos volt, esetleg holnap. De Gea-ról milyen hírek vannak? Utolsó napon érkezni fog?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. augusztus 17., hétfő 17:25
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem