+5 millió bónusz
+ 1 millió 20 mérkőzésenként
+ 5 millió a 100. meccs után. Tehát 100 meccs után 10 millió, ha jól értem.
Big deal, nagy üzlet.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 17., hétfő 21:27
Szerintem sincs vele baj, es eddig Milnerre se lehet sok panasz a Poolban. Nem Real szint a Pool, nem tudnak vilagklasszisokat igazolni, de ok eddig egesz jol mukodnek. Coutinhot meg egyenesen elmeny nezni..realistahuni írta:Mondjuk Henderson szerintem eléggé alulértékelt. Egyáltalán nem rossz kp-s ő.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 17., hétfő 21:03
Mondjuk Henderson szerintem eléggé alulértékelt. Egyáltalán nem rossz kp-s ő.Milner, Henderson középpálya![]()
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 17., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 17., hétfő 16:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 17., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 15:47
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 17., hétfő 15:21
Nem abba belekötve hogy mit akartál kifejezni, mindenkinek a szíve joga hogy látja, de azt tegyük hozzá a tisztánlátás végett, hogy Benitez-t nem osztotta ki közvetlenül (neki szóltak be teljesen alaptalanul..), Wengerrel hosszú évek óta megy az adok-kapok (oda-vissza), Pellegrini és Terry kapcsán pedig nem tudom mire gondolsz. Ha csak nem arra, hogy azzal indokolta a médiában Terry lecserélését, hogy gyorsabb belső védőt akart Agüero miatt.Anthony írta:Ne értsétek félre, nem akarom fikázni Mourinhot, de ismét elfogott az az érzés, hogy dejóhogyelment. Továbbra is nyomatja a cirkuszt ezerrel, alig kezdődött el a szezon már kiosztotta Benitezt, Wengert, Pellegrinit, a bírókat, a masszőr csajt, Terryt, stb. Szakmailag jót tett, amikor itt volt, de ez a hisztizés amit leművel egy cseppet sem hiányzik.
Innentől kíváncsi vagyok mi lesz a Chelseanél is, mert belépett a kritikus 3-ik évbe, ennél többet nem nagyon töltött el egy csapatnál.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 17., hétfő 15:10
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 14:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 13:58
Melyik kamu hírt?ziro4vr írta:A tiédre legalább még reagál, engem már arra se méltat. Pedig csúnyán megkaptam anno, hogy ne rakjak be kamuhíreket.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 17., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 13:56
Ahogy írtam: nem érdekel, csak egy észrevétel.BBeno írta:nem tudom mi benne az érdekes max josé érzi hogy mikor nem vagyok otthon és nem látom. arsenal elleni mekdonác kupát érdekes mód láttam. azr biztos nem figyelted meg eléggé. de elmondom előre hogy ezen a hetvegen sem fogom latni a meccset mert tovabbra sem leszek otthon addig. csak szolok elore
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 13:48
Te az ilyen meccseket sosem látodBBeno írta:nem láttam a meccset szóval nem is tudok róla nyilatkozni az meg nem az én szokasom hogy olyan meccsről írom az okosságokat amit nem is láttam de a szezonban még bőven fog botlani sajnos a chelsea is es a city is. idén is ezt a két csapatot várom az első két helyre. mindegy ki nyeri
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 17., hétfő 13:48
Oké, de mi a véleményed az új igazolásról?BBeno írta:nem láttam a meccset szóval nem is tudok róla nyilatkozni az meg nem az én szokasom hogy olyan meccsről írom az okosságokat amit nem is láttam de a szezonban még bőven fog botlani sajnos a chelsea is es a city is. idén is ezt a két csapatot várom az első két helyre. mindegy ki nyeri
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 17., hétfő 13:44
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 13:38
Az nem egy bajnoki volt.Nem vennèm ide.De pl pont egy chelsea vert meg egy jo formában lèvo arsenalt otthon tavaly.Már nyertek idén egyet a Chelsea ellen!De értem amúgy. Emlékszek a tavalyi MU elleni meccseikre. Ha van igazság nyerik mindkettőt, erre... De lehetne ezt sorolni hosszan, mert tényleg könnyen megremegnek a lábaik egy-egy rangadon
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem