Csak elnézte.ziro4vr írta:Plusz kicsit fricskaként inkább Josét hozta fel, mint a mindenki (Remy) által kívánt Jesét.
Jesé Rodriquez vagy José Rodriguez. Nincs sok differencia.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 11:56
Csak elnézte.ziro4vr írta:Plusz kicsit fricskaként inkább Josét hozta fel, mint a mindenki (Remy) által kívánt Jesét.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 11:56
Volt hogy Modric helyett.Utott a Jose-Alonzo-Khedira-Ozil quartett.ziro4vr írta:Plusz kicsit fricskaként inkább Josét hozta fel, mint a mindenki (Remy) által kívánt Jesét.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 17., hétfő 11:53
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. augusztus 17., hétfő 11:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 11:44
Nem volt sztm oda èrte,csak berakta mikor már nem volt tètje semminek.Amolyan lutri,ha bejon a gyerek akkor az az o nagy felfedezèse,ha nem,akkor sem tortènt semmi.wZoLee7 írta:Pár éve még ez a gyerek is nagy tehetségnek volt kikiáltva, belőle se lett semmi. Annó még José volt oda érte.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 17., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 17., hétfő 11:38
Igen,ès o világ legjobb játèkosaRemy írta:José Rodriquez, a Galata jelenlegi, a Real volt játékosa:
"A Galatasaray a világ legjobb csapata, csak utána következik a Real Madrid"![]()
![]()
Na, Ő sem fog visszajönni.
Ezek a kijelentések amúgy mindig viccesek.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 17., hétfő 11:32
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 17., hétfő 11:29
José Rodriquez, a Galata jelenlegi, a Real volt játékosa:
"A Galatasaray a világ legjobb csapata, csak utána következik a Real Madrid"
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. augusztus 17., hétfő 11:00
Nagy tehetség, fiatal, de nagyon hullámzó a formája. Szerintem tipikus Modric, jó, de világklasszis csak 27-30 éves korára lesz, van olyan érzésem, hogy ezt mi nem várjuk meg.MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 17., hétfő 10:57
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 10:54
Nem.Kerlon írta:Ez nem a fizetése, hogy hanem aláírási prémium...ericco írta:Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 10:54
Ez nem a fizetése, hogy hanem aláírási prémium...ericco írta:Szerintem bruttó... a nettó baroimság lenne a vezetőség részéről, egy kapusnak. Ráadásul ott van Ramos új fizetése, nem is beszélve arról, hogy a keretből páran újra magasabb fizut szeretnének. Bár ott a Mendes-faktor... sosem lehet tudni. A nettó 12 millió egyszerűen bicskanyitogató.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 17., hétfő 10:52
21 éves. Mikor kellett volna nagy játékosnak lennie?MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 17., hétfő 10:51
Hát pedig többnyire sírnak utána... amúgy meg 21 éves, tehát ez a sose volt akkora játékos elég vicces kijelentés.MorataMartin írta:Srácok milyen játékos ez a Kovacic? Olvasgattam az inter fórumot és elég megoszlóak a vélemények. Valaki sajnálja, hogy eladják, más szerint sosem volt akkora játékos.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. augusztus 17., hétfő 10:49
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. augusztus 17., hétfő 10:39
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 17., hétfő 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 10:35
Magas persze, de nem ennyire. Én alapból 5-6 körül gondoltam, "ingyen" transzfer esetén 8-9-re...de a 12, az bruttó 24...és a reklámértéke elég csekély ehhez képest szerintem.Azt várni lehetett, hogy a fizuja magas lesz. Az említett büntetés pedig = az aláírási pénzzel.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem