Ez most tőled is egyfajta trollkodás vagy a nap poénjának szántad?Tudom, hogy trolkodsz (mint a Bigliás hírekkel), de azért leírom: Isco a legnagyobb közönségkedvenc, spanyol, az új Iniestának tartják, nincs az az elnök, aki eladná.

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. augusztus 17., hétfő 10:14
Ez most tőled is egyfajta trollkodás vagy a nap poénjának szántad?Tudom, hogy trolkodsz (mint a Bigliás hírekkel), de azért leírom: Isco a legnagyobb közönségkedvenc, spanyol, az új Iniestának tartják, nincs az az elnök, aki eladná.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 17., hétfő 10:12
Tudom, hogy trolkodsz (mint a Bigliás hírekkel), de azért leírom: Isco a legnagyobb közönségkedvenc, spanyol, az új Iniestának tartják, nincs az az elnök, aki eladná.Realista24 írta:Calma, Isco kezdő lesz.
A Juvéban.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. augusztus 17., hétfő 10:11
Januar vegen jott a srac 12-ben, a portugaliai eve nyilvan nem szamit bele. Egyelore 1,5 evet toltott az orszagban.Kerlon írta:Mondjuk Casemiro lehúzott 2 évet már egyszer és most kezdi a 3-akat, vagy megszakítással nem számít?
Kovacic meg elég sűrűn váltotta pont Modricot a válogatottban vagy épp a helyén kezdett. Ő is tud előrébb is játszani, de a legtöbb esetben inkább btb volt az Interben is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. augusztus 17., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 10:04
Ezt lesd meg n1.numberone1 írta:Nekem nem igazan tunik olyannak aki labdakat tud szerezni. A valogatottban is Modric es Rakitic elott jatszi,de mindegy ha kis szint tud varazsolni a sablonos jatekunkba mar megerte.Gerr90 írta:
Van is egy cikk a Marcan errôl. Ráadásul ott vannak a videók, amik szintén erre engednek következtetni (bár manapság már a védôk kisfilmjeibe is a góljaikat vágják be). Remélem egy sorral hátrább terveznek vele, fiatal még, formálható, plusz ugye Modric is elôrébb kezdte...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 17., hétfő 10:03
Nekem nem igazan tunik olyannak aki labdakat tud szerezni. A valogatottban is Modric es Rakitic elott jatszik(jatszott a VB-n),de mindegy ha kis szint tud varazsolni a sablonos jatekunkba mar megerte.Gerr90 írta:
Van is egy cikk a Marcan errôl. Ráadásul ott vannak a videók, amik szintén erre engednek következtetni (bár manapság már a védôk kisfilmjeibe is a góljaikat vágják be). Remélem egy sorral hátrább terveznek vele, fiatal még, formálható, plusz ugye Modric is elôrébb kezdte...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 10:01
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2015. augusztus 17., hétfő 9:59
Van is egy cikk a Marcan errôl. Ráadásul ott vannak a videók, amik szintén erre engednek következtetni (bár manapság már a védôk kisfilmjeibe is a góljaikat vágják be). Remélem egy sorral hátrább terveznek vele, fiatal még, formálható, plusz ugye Modric is elôrébb kezdte...numberone1 írta:Hat nem tudom, nekem a videok alapjan nagyon is tamadonak tunik. A valogatottban es az Interben is a csatar mogot jatszik(jatszott)....persze javitsatok ki ha ez nem igy van. De ha igen, es ez a posztja, akkor ugyanaz mint Iscoe es Jamese eredetileg.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. augusztus 17., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 17., hétfő 9:57
Kovacic középső középpályás. Pont. A csatár mögött van, az igaz, de Ramos is ott van, még se konkurenciája Iscoéknak.numberone1 írta:Hat nem tudom, nekem a videok alapjan nagyon is tamadonak tunik. A valogatottban es az Interben is a csatar mogot jatszik(jatszott)....persze javitsatok ki ha ez nem igy van. De ha igen, es ez a posztja, akkor ugyanaz mint Iscoe es Jamese eredetileg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 9:55
Navasnak van már spanyol papírja, szerintem Jamesét intézik jövőre. Casemironak nincs még Danilo mellett.Realista24 írta:Navas már nem lesz itt, Danilo szerintem kettős állampolgár lesz, vagy James. (vagy ő már az?)ziro4vr írta:Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
Illarra meg azért egy fix 20-25 millió lehet most is.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. augusztus 17., hétfő 9:55
Navas mintha az elozo szezon soran kapta volna meg a spanyol papirokat, nem? Elvileg 2 ev utan kapnak allampolgarsagot a jatekosok, szoval James is megkapja hamarosan a szukseges eu-s utlevelet.Realista24 írta:Navas már nem lesz itt, Danilo szerintem kettős állampolgár lesz, vagy James. (vagy ő már az?)ziro4vr írta:Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 17., hétfő 9:54
Egyrészt, másrészt pedig ez a nyilatkozat tökéletesen bemutatja a mai olasz bajnokság lemaradását a többi bajnoksághoz képest. Sajnos igen... a pénz hatalom lett a fociban.RealMadridFanatic írta:Alberto Cerruti: “Olaszországban egyszerűen nem értjük azt, hogy a Real Madrid hogyan képes ennyi pénzt kifizetni egy ilyen fiatal játékosért, aki még nem bizonyított semmit.”
Igen, mert Morata, Dybala, de akár Kondogbiát is mondhatnám, egytől egyig befutott sztárként érkeztek hasonló összegekért.
Én Jamest alapból szélen, Bale helyén nyomatnám. Szóval a horvát harcolna az Isco, Kroos, Modric hármassal.akkor ugyanaz mint Iscoe es Jamese eredetileg.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 17., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. augusztus 17., hétfő 9:52
Alberto Cerruti: “Olaszországban egyszerűen nem értjük azt, hogy a Real Madrid hogyan képes ennyi pénzt kifizetni egy ilyen fiatal játékosért, aki még nem bizonyított semmit.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 9:50
Navas már nem lesz itt, Danilo szerintem kettős állampolgár lesz, vagy James. (vagy ő már az?)ziro4vr írta:Kérdés jövőre lesz-e egyel több eu-n kívüli hely, hogy beférjen, bár szerintem jövőre sem lesz attól függetlenül sem neki sok helye. Mondjuk tény, hogy egy jó kölcsönév után, vagy valami opciós üzlettel többet is kisajtolhatnánk belőle.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 17., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 9:49
De adtunk is el keményen az elmúlt években, én nem aggódok. Szerintem "100 milláig" bőven jók vagyunk eladás nélkül is.Jó, persze, hogy 6 évre oszlik le az a pénz, de épp úgy a tavalyi, meg az előtti igazolások is számítanak és akkor is elherdáltunk egy rakat pénzt pl Bale-re meg Illarrara.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem