Vagy a Ferencváros!!!!!!Ferencváros írta: Ahonnan már csak egy ugrás a Leverkusen-Dortmund-Wolfsburg-Schalke.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:33
Vagy a Ferencváros!!!!!!Ferencváros írta: Ahonnan már csak egy ugrás a Leverkusen-Dortmund-Wolfsburg-Schalke.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:28
Ahonnan már csak egy ugrás a Leverkusen-Dortmund-Wolfsburg-Schalke. De nagycsapatok nem a Bursasporból fognak igazolni. Ő is lassan 30, úgy néz ki ennyi volt, a pénz lett a végleges döntés. Pedig most még lehetett volna benne 3-4 jó év.wxyz írta:csak egy hertha
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:28
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:21
Ez tuti, vagy legalábbis remélem. Pedig többre vihette volna, mint Gera, csak hát fejben nem mindenki erős. Egy jól felépített karrierrel már rég egy Poolban vagy Valenciában, Schalkéban vagy Leverkusenben focizhatna...Kerlon írta: Soha a budoa eletbe nem lesz egy lapon emlegetve Geraval.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:19
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 16., vasárnap 15:14
És úgy néz ki folytatja is...holnap elméletileg aláír a Bursasporhoz.Kerlon írta: Inkabb mentalitasban. Dzsudzsi nagyon jo lenne, de o nem a karriert, hanem a penzt hajtotta...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:37
Inkabb mentalitasban. Dzsudzsi nagyon jo lenne, de o nem a karriert, hanem a penzt hajtotta...numberone1 írta:Durva, h a legjobb jatekosunk mar 36 eves....Dzsudzsak is csak fizikalisan jobb, de jatek tudasaban kanyarban nincs hozza kepest.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 15., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 15., szombat 22:27
De + kapott hozzá egy Lindácskát,mondjuk Ő szerintem minuszosra tudta hozni a bulit..R.M.C.F írta:
Szerintem már az anzsinál elkúrta,ott a pénz döntött,.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 15., szombat 21:54
Köszi neked is a véleményt, nem csak Fradi szurkolók véleménye érdekel csak természetesen, csak gondoltam ők többször láthattákÉn nem vagyok fradista, de múltkor pont elkaptam egy meccset, ahol játszott és én is teljesen így láttam, a beállása után a fradi legjobbja volt.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. augusztus 15., szombat 21:50
Én nem vagyok fradista, de múltkor pont elkaptam egy meccset, ahol játszott és én is teljesen így láttam, a beállása után a fradi legjobbja volt.Mivel sok Fradi szurkoló van errefelé, valaki elmondaná nekem mi a véleménye Nagy Ádámról? Mert én mostanában külön őt figyelgettem, élőben is láttam, és nagyon dinamikusnak tűnt, mindkét lábát használja, gyorsan gondolkodik, kéri a labdát, jók a passzai és korához képest nagyon éretten játszik. Én látok bele többet, vagy tényleg érdemes odafigyelni a srácra hosszabb távon is? Engem eddig eléggé meggyőzött.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 15., szombat 21:44
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 15., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. augusztus 15., szombat 20:23
Én edzőbuktatásra gyanakszomsebydani írta:Casonit meddig tűrik még?Nagyobb vicc az az ember mint Bognár meg Pintér együttvéve.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 15., szombat 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 13., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 12., szerda 21:50
Remy írta:Dzsudzsák Balázs megérkezett Isztambulba
Fasza... megint egy semmi csapatba igazol, egy nulla bajnokságba. Egyszerűen hihetetlen, hogy az elmúlt X év legjobb magyar játékosa így el tudja cseszni a saját karrierjét.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 12., szerda 18:01
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem