Köszönöm!Anyaka írta:Itt mindig megtalálod.KAG írta:Valaki tud esetleg egy HD linket a mai mérkőzéshez?
Én csak szemcséset találtam![]()
Nézhető, de azért nem hd.

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 22:17
Köszönöm!Anyaka írta:Itt mindig megtalálod.KAG írta:Valaki tud esetleg egy HD linket a mai mérkőzéshez?
Nézhető, de azért nem hd.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 17., hétfő 22:13
Itt mindig megtalálod.KAG írta:Valaki tud esetleg egy HD linket a mai mérkőzéshez?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. augusztus 17., hétfő 22:10
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 17., hétfő 18:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 17., hétfő 15:37
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 17., hétfő 15:34
Arsenaltemető pontosabb szerintem, de az tényleg elég keményen passzol..tucsoki írta:Játékostemető...
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:39
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:13
Aha, hivatalosan Barca játékos elvileg 2017-ig. Csak nevezve se lesz sehova, megy valahova kölcsönbe vagy most, vagy januárban - bár mivel elvileg októberre felépül, azért szerintem még most valahova lepasszoljuk.Kerlon írta:De meg el a szerzodese?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:07
Nem, de sérült is most, ezért sincs csapata. Nagyon bejött neki a Barcás kaland..Kerlon írta:Songgal mi van? Enrique sem szamol vele?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 16., vasárnap 11:04
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 16., vasárnap 10:22
Ja,Tbilisziben volt,sztalin elvtars szulofoldjènsebydani írta:Ti Grúziában, mi Cardiffban, Walesben toltuk tavaly.palesz77 írta: Kedd este, azt se tudom hol, de valahol a világ végén, elég sokat kellett utazni, annyi megvan belőle. Lehet tavaly ti is ott toltátok, aztnem tudom.
Semmit sem csinált....jöttek a gólok sorra.....ő meg csak nézte a meccset mint a bérletesek.Annyi hogy a góloknál nem ugrott fel.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2015. augusztus 15., szombat 22:45
a világ végén? egy oroszországi túra esetében többet kell utazni, és kb olyan messze van mintha egy török csapat ellen játszanánakpalesz77 írta:Kedd este, azt se tudom hol, de valahol a világ végén, elég sokat kellett utazni, annyi megvan belőle. Lehet tavaly ti is ott toltátok, aztnem tudom.R.M.C.F írta: Nem hétfőn játszottak?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 15., szombat 21:46
Ti Grúziában, mi Cardiffban, Walesben toltuk tavaly.palesz77 írta: Kedd este, azt se tudom hol, de valahol a világ végén, elég sokat kellett utazni, annyi megvan belőle. Lehet tavaly ti is ott toltátok, aztnem tudom.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 15., szombat 21:45
Kedd este, azt se tudom hol, de valahol a világ végén, elég sokat kellett utazni, annyi megvan belőle. Lehet tavaly ti is ott toltátok, aztnem tudom.R.M.C.F írta: Nem hétfőn játszottak?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 15., szombat 20:52
palesz77 írta:Mondjuk az sem elhanyagolható tény, hogy 3 napja 120 percet játszottak a srácok úgy, hogy még van hiányosság kondi terén.. Inkább ennek volt köszönhető ez a kezdő.
Semmit sem csinált....jöttek a gólok sorra.....ő meg csak nézte a meccset mint a bérletesek.Annyi hogy a góloknál nem ugrott fel.Ezt Lucho is benézte.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. augusztus 15., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 15., szombat 17:08
Szezon kezdet elott azt gondolta LE hogy megoldják igy is.Hát nem...Kerlon írta:Anthony írta:Kb. az történt, mint velünk februárban. Meccs a Sevilla ellen, majd B csapattal mentünk az Atleti ellen a kupába, ahol jól megraktak minket. Annyi, hogy az Atma kicsit erősebb csapat elvileg, mint a Bilbao.[/qoute]kis különbség, hogy mi kényszerből álltunk ki a B csapattal...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 15., szombat 16:45
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem