Elobb robbantja fel az ETA a kaputR.M.C.F írta:Ha valaki megtudja fordítani....az a barca.....más biztosan nem tudná. Meg sem szabadna másnak próbálnia.
A bárszát csak a bárszá verheti meg.

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 15., szombat 11:26
Elobb robbantja fel az ETA a kaputR.M.C.F írta:Ha valaki megtudja fordítani....az a barca.....más biztosan nem tudná. Meg sem szabadna másnak próbálnia.
A bárszát csak a bárszá verheti meg.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 15., szombat 11:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. augusztus 15., szombat 11:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 15., szombat 10:41
Duncan Keith 30+ perceket játszott átlagban a szezonban meccsenkènt,tudod mi az?Annyiban azok a sportágak mások, hogy ott többnyire korlátlanul lehet cserélni, így a játékosok többsége max a meccsidő felét tölti a pályán. Persze ezzel szemben sokkal, intenzívebb is apályán töltött idő.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. augusztus 15., szombat 10:33
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 15., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 15., szombat 10:06
Igaz,azt csinálsz amit szeretnél,te dolgod,csak megkérdeztem.Remy írta:
Viccen kívül, miért ne lehetne benne az, hogy lesz piros vagy 11-es a meccsen? Valószínűleg nyom egy all-int a barca, azaz brutál módon fognak nyomni, és a 16-osnál egy szabálytalanság simán hozhatja...
Amúgy meg szerintem majd én eldöntöm, hogy mit csinálok egész évben. Kupameccsen szívott a Barca, had röhögjem már ki őket.Pont jók ezek az eredmények így szezon előtt, mert legalább látja az összes csapat, hogy lehet gólt lőni a barcának...
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 15., szombat 9:17
Viccen kívül, miért ne lehetne benne az, hogy lesz piros vagy 11-es a meccsen? Valószínűleg nyom egy all-int a barca, azaz brutál módon fognak nyomni, és a 16-osnál egy szabálytalanság simán hozhatja...miro írta:Te megint ezt fogod csinálni egész évben?Remy írta:
Szerintem meg is lehet tenni, hogy lesz piros a meccsen... vagy akár azt, hogy büntető.
Pont ezért utáljuk a Barca szurkolók nagy részét.
Amúgy meg a bajnokságba égjenek,vagy a BL-be,ne augusztus közepén,ez tök mindegy.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 15., szombat 9:12
Te megint ezt fogod csinálni egész évben?Remy írta:
Szerintem meg is lehet tenni, hogy lesz piros a meccsen... vagy akár azt, hogy büntető.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 15., szombat 8:52
Szerintem meg is lehet tenni, hogy lesz piros a meccsen... vagy akár azt, hogy büntető.hehe írta:Biztos vagyok benne, hogy megfordítják a visszavágón.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 15., szombat 8:35
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. augusztus 15., szombat 8:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. augusztus 15., szombat 8:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 15., szombat 7:49
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 15., szombat 1:28
Persze hogy nem lehet összevetni.Toky írta:Én kosarazom (persze nem az NBA-ben), de hidd el, nem érdemes összevetni a nagypályás focival. Körülbelül olyan, mintha a félmaratont vetnéd össze a 4x100 méteres sprinttel. Az ott kapott szerekről nem is beszélve. (Tudtommal több olyan szer van - nevet nem tudok -, ami EU-ban be van tiltva, de az USA-ban legális.)Bencze írta:...
HozzászólásSzerző: Toky » 2015. augusztus 15., szombat 0:49
Én kosarazom (persze nem az NBA-ben), de hidd el, nem érdemes összevetni a nagypályás focival. Körülbelül olyan, mintha a félmaratont vetnéd össze a 4x100 méteres sprinttel. Az ott kapott szerekről nem is beszélve. (Tudtommal több olyan szer van - nevet nem tudok -, ami EU-ban be van tiltva, de az USA-ban legális.)Bencze írta:...
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 15., szombat 0:45
Nem hinném, hogy váratlan dolog ez. Eddig sosem sikerült két sikeres évet egymásután produkálnia se a Barca-nak, se másnak az elmúlt 10-20 évben.R.M.C.F írta:Megint az FGY(nem a barcára értem,ez csak egy odavezető képlet).....tavaly erős volt.....idén összeesett......hogyan,ha valaki mentálisan erős,az nem esik össze.....aki fgy,az mindig az....akinek a lába büdös,annak mindig büdös,nincsen olyan hogy szombaton most nem büdös.....majd holnap lesz büdös.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. augusztus 15., szombat 0:41
HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. augusztus 15., szombat 0:37
Az elit jatekosok a 48 percbol 36-40 korul atlagolnak az NBA-ben. Az kicsit tobb a felenel, bar lehet en nem tudok szamolni. A rengeteg testi kontaktot se hagyjuk figyelmen kivul. Legtobb edzo 8-9 embernel nem jatszat tobbet egy meccsen.Matt009 írta:Annyiban azok a sportágak mások, hogy ott többnyire korlátlanul lehet cserélni, így a játékosok többsége max a meccsidő felét tölti a pályán. Persze ezzel szemben sokkal, intenzívebb is apályán töltött idő.Bencze írta:Sajnos nem tudtam mar szerkeszteni az elozo hozzaszolasomat.
Csapattol fuggetlenul sose ertettem a faradtsagra valo hivatkozast 2-3 nap szunet utan. Az NBA-ben es az NHL-ben gyakorlatilag minden masnap (neha 4 meccs 5 nap alatt) jatszanak oktobertol aprilis kozepeig es ott nem fogjak a veresegeket faradtsagra. Pedig eleg sok idozonan is at kell repulni... Na mindegy
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. augusztus 15., szombat 0:30
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem