HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2015. augusztus 14., péntek 23:42
HozzászólásSzerző: Bencze » 2015. augusztus 14., péntek 23:38
HozzászólásSzerző: mila » 2015. augusztus 14., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. augusztus 14., péntek 23:26
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. augusztus 14., péntek 23:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 23:23
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 14., péntek 23:21
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. augusztus 14., péntek 23:19
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 14., péntek 23:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 23:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 14., péntek 23:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 14., péntek 17:08
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 14., péntek 17:03
Tavaly előtt is nyomattam, akkor is bejött ? Vagy igazam lett ?lesliejr írta:Nem támadás, félre ne érts, de nyomasd csak, ha még nem unod. Tőled tavaly óta ilyeneket olvasok. Eddig szerencsét hozott, hátha idén is bejöndzsi91 írta:Jelen pillanatban nem igazán érdekel a barca, erősek de közel sem annyira mint egy 6 kupás csapat szokott lenni.Most magunkal kell foglalkozni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 14., péntek 11:42
Kètèrtelmu odaszurkálások,rejtett sèrtettsèg,megvillano pokhendisèg,mindez ugy csomagolva mintha ez egy objektiv,elfogulatlan logikusnak tuno,(mar attol fugg ki honnan nèzi),hsz-ben...de már megszoktam.ziro4vr írta:Az, hogy neked mindenki gyenge aki nem a csapatodban játszik, aztán fellengzős példákkal kiegészítetted, hogyan szopattatok le mindenkit. És ezzel megcáfolhatatlanul bizonyítottad, hogy ők nincsenek az elitben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 9:28
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. augusztus 14., péntek 2:26
Igen, Ramoshoz még én sem emelném oda.De ilyen fiatalon szerintem senkitől sem lehet elvárni hogy vezér legyen(védők kozött,támadóknál más a helyzet). Viszont az adottságai bőven vannak olyan jók ha nem jobbak mint Ramosnak.Aztán majd az évek során ragadnak rá dolgok és akkor vezér lesz.Ha a térde bírja biztos vagyok benne,hogy az elkövetkezendő évtized legnagyobb kh-járól beszélunk.MesQueUnClub írta:Amúgy érdekes, hogy sokan Varane-t már most Ramos szintjére emelik, de azért szerintem még nem releváns. Kétségtelen nagyon ügyes és tehetséges, de még azt a szerepet amit Ramos röhögve megtesz mégpedig hogy a védelem vezére, azért azt Varane még nem hozza.
Nekem pl ezért hiányzik Puyol, ő tényleg vezér volt.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 23:06
De ki állítja be erősebbnek mint ami? Értem, hogy madridista oldal, mindig tiszteletbe is tartom, de szerintem ez nem jogosít fel senki arra, hogy Barca-val kapcsolatban hülyeségeket írjon.nmate írta:Ismét elnézést kérek, nyomjad csak tovább ezt a stílust.
Barcát meg nem gyengének titulálják te is tudod. Csak gyengébbnek, mint aminek be van állítva. Aztán meg egy madridista oldalon hadd legyen már ilyen vélemény.
Jóccakát.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 13., csütörtök 23:04
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. augusztus 13., csütörtök 22:59
Szerinted. Szerintem meg nem. Mást se olvasok, mint, hogy a Barca igy xar, úgy xar, minden játékosunk a megye 2-be való, egyedül az első 3as focizik, a többi csak csocsó bábu. Ehhez jön, mikor itt vki nekünk esik, hogy egy Real-os mindig elismeri ha a másik nyer vagy jobb. Hát most is pont az ellenkezője bizonyosodik be. Persze nekem ezzel a részével semmi gondom, egyszerű szurkolóként az érdekel, hogy a csapat milyen játékot mutat, nem az, hogy a másik szurkoló vagy játékos mit mond. Főleg a játékosok. Agyon vannak fizetve, jó dolgukban már azt se tudják mit csináljanak.nmate írta:Piké mentalitása visszajön a drukkereken keresztül is, nem para.
Igen tudom, hogy többször szerepel ott, ebben igazad van. De ő egy tehetség szerintem továbbra is mert ideje sem volt megmutatni, amit tudhat. Ezért nincs helye szerintem a top listán. (még)Mi sem bizonyítja, hogy többször berakják jobbhátvédnek is, mert középen játszatni kell Luizt.
Vagy ilyen csak Madridban fordulhat elő?
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem