Húúú de jó is lenneh3x0r írta:A 2 Kroost azert rendesen lehetne rotalni.wZoLee7 írta:Nem esnék kétségbe a Modric,Kroos,Casemiro,Kroos kp-tól, ők ezt rotálva le kell, hogy hozzák.

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 14., péntek 22:01
Húúú de jó is lenneh3x0r írta:A 2 Kroost azert rendesen lehetne rotalni.wZoLee7 írta:Nem esnék kétségbe a Modric,Kroos,Casemiro,Kroos kp-tól, ők ezt rotálva le kell, hogy hozzák.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. augusztus 14., péntek 21:59
A 2 Kroost azert rendesen lehetne rotalni.wZoLee7 írta:Nem esnék kétségbe a Modric,Kroos,Casemiro,Kroos kp-tól, ők ezt rotálva le kell, hogy hozzák.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 14., péntek 21:50
Nagyon kevés.....Ha oda tudja adni a labdát Modricnak vagy Kroosnak, és ők közben fele annyit kell melózzanak védekezésben az már szerintem bőven nyereség
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. augusztus 14., péntek 21:40
Hát nekem is kb egyből az jutott eszembe hogy miiiik? Az utolsó akit valaki tanácsára igazoltunk, mert egy ideje követte a karrierjét és a játékát az Varane. Tudjuk ki tanácsolta, azóta is bőven segíti ha kell. Mostanság jó pár fiatal került az utánpótlásba is, kíváncsi leszek mi lesz belőlük.tucsoki írta:Vannak?nmate írta:Játékosmegfigyelőink nem tom mi a fasznak vannak.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. augusztus 14., péntek 21:33
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. augusztus 14., péntek 21:26
Utkozo ember ilyen csapatok ellen, lehet de a teknikasabb fajtabol. Lathattuk, h Ramos mennyit ert az Atletico v a Juve ellen a kp-n.Remy írta: de például egy Atletico vagy Sevilla ellen nem rossz,
Azok a porgetesek...Remy írta:. Pörgetheti James is a ***** a labdát, nyilván jó dolog
Na ez meg a masik, h az ilyen alibi passzoktol szornyu annyira a mai foci.Az, hogy odaadjak egy labdát a két méterre tőlem álló társnak, még talán nem okoz problémát.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 21:24
Modric?miro írta:Az öreg 35 éves Pirloba 2 meccsen több volt mint a mi csodaskillesszuperceleb játékosainkba..
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 14., péntek 20:58
Pontosan,mindenhova kell melós.tucsoki írta:Lehet nem pörgeti a f...án a labdát, de oda tudja rúgni ahova kell és nagyon jó mezőnymunkája van. Egy ilyen emberre igényt tartanék Casemirok, Lucas Silvák, meg Illarrák helyett, akik papíron ügyesebbek, a pályán meg haszontalanok.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 20:52
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 14., péntek 20:50
Vannak?nmate írta:Játékosmegfigyelőink nem tom mi a fasznak vannak.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. augusztus 14., péntek 20:49
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. augusztus 14., péntek 20:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 20:42
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. augusztus 14., péntek 20:36
Ebből látszik, hogy a fórumozók sem tanulnak. Majd előjön a szokásos, alibi passzok, egy cselt nem tud megcsinálni, látni nem lát a pályán.. aztán nézegethetünk.. Essünk bele ugyanabba a hibába, hozzunk tucatembert ismét, igaza van Pereznek. Persze tudom, hogy nem biztos ez, de az elmúlt évekből kiindulva majd úgyis jön valami szokásos vészmegoldás. Egy Real Madridban azért elvárná az ember, hogy középpályán - akár rombolás, akár támadásépítés a feladata a játékosnak - kreatív játékosok játszanak, akiknek nem okoz gondot az 1v1, vagy két ember között elpasszolni egy labdát... Illarra is amit itt eddig mutatott, azt fél év edzéssel (kondihiány miatt) én is lehozom... Az, hogy odaadjak egy labdát a két méterre tőlem álló társnak, még talán nem okoz problémát.R.M.C.F írta:Ha a gyerek csak rombolni tud,építeni nem,akkor köszi de felesleges....azt a 3 éves fiam is megtudja csinálni a homokozóban.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. augusztus 14., péntek 20:08
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 14., péntek 16:26
Ha oda tudja adni a labdát Modricnak vagy Kroosnak, és ők közben fele annyit kell melózzanak védekezésben az már szerintem bőven nyereség, de mit is szólok én bele a nagyok dolgábaR.M.C.F írta:dannen írta:tipikus romboló kp a védelem előtt, jól szerez labdát, nem nagyon jár fel a támadásokkal eszetlenül khedira módra. nem fogok halál pontosan idézni de talán 1 hete láttam egy statot, ő szerezte tavaly a ligában a 3. legtöbb labdát, valami 75%os szerelési rátával. volt valami nagy szám arról is, hogy mennyi párbajt nyer levegőben.
amúgy én eddig úgy tudtam, hogy az arsenal érdeklődik iránta erősen
Illaráról is remek statok voltak.....aztán![]()
![]()
![]()
Ha a gyerek csak rombolni tud,építeni nem,akkor köszi de felesleges....azt a 3 éves fiam is megtudja csinálni a homokozóban.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 14., péntek 15:38
dannen írta:tipikus romboló kp a védelem előtt, jól szerez labdát, nem nagyon jár fel a támadásokkal eszetlenül khedira módra. nem fogok halál pontosan idézni de talán 1 hete láttam egy statot, ő szerezte tavaly a ligában a 3. legtöbb labdát, valami 75%os szerelési rátával. volt valami nagy szám arról is, hogy mennyi párbajt nyer levegőben.
amúgy én eddig úgy tudtam, hogy az arsenal érdeklődik iránta erősen
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem