A sörökkel egyre inkább úgy vagyok, hogy inkább szánok rájuk többet, de legyen finom. Mivel most kocsmában dolgozom, ezért van lehetőségem kóstolgatni

Csapoljuk a Staropramennek a félbarna sörét, a Granátot, az valami iszonyatosan finom, de mondhatnám ugyanakkor a szűretlen félbúza sörüket is. A Kronenbourg búzáját imádom a fűszeres íze miatt, de egyszer-kétszer, ha kényeztetem magam, akkor rámegyek egy Hoegaardenre, szigorúan naranccsal. Egyébként egyre inkább búzás vagyok, Edelweiss, Erdinger, stb.
Ha meg leszarom a dolgot, akkor jöhetnek a lagerek, élen a Kőbányaival. Mondjuk újabban ez a legritkább
Nyílt most itt Szegeden egy kézműves sörkert, a Maláta, na oda érdemes betérni 1-2 pohár/korsó sörre, iszonyat finom cuccokat árulnak.