Tavaly előtt is nyomattam, akkor is bejött ? Vagy igazam lett ?lesliejr írta:Nem támadás, félre ne érts, de nyomasd csak, ha még nem unod. Tőled tavaly óta ilyeneket olvasok. Eddig szerencsét hozott, hátha idén is bejöndzsi91 írta:Jelen pillanatban nem igazán érdekel a barca, erősek de közel sem annyira mint egy 6 kupás csapat szokott lenni.Most magunkal kell foglalkozni.
Tudom hogy most megint kurva nagy etalon hogy fél év focira is járnak trófeák de én nem értek dominanciát mégha a trófeák száma ezt támasztja alát.Főleg nem ellenünk volt egy sima 3-1 meg egy 2-1 nektek na bumm.
Most viszont előrébb vagytok sokkal mert mi jó szokás szerint megint új projektbe kezdtünk.
Amúgy meg nézzél szét a saját portádon előbb hogy a torzszülött szzrkolórársaid hogy viselkedtek amikor mi byertük a decimát és hogy most. Se ceszíteni se nyerni nem tudtok se ti se a csapatotok(tisztelet a kuvételbek).
Azt hiszem mindenki számára nyilvánvaló mennyire ben csípem katalánékat, de elég korrektül fratuláltam és erősnek predesztináltam őket. De vak nem vagyok, bem fogom őket magasabbra emelni mint amik akkor sem ha magad alá hugyozol.