Nem is lenne rossz.Realista24 írta:Real Madrid are interested in Sevilla's Krychowiak and are ready to include Illarra in the deal. [as]

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. augusztus 14., péntek 13:10
Nem is lenne rossz.Realista24 írta:Real Madrid are interested in Sevilla's Krychowiak and are ready to include Illarra in the deal. [as]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 13:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 14., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 14., péntek 12:15
Jaaaaa....sonic írta:Milyen problemat? En ezzel egyetertek. Hat nem figyeltel miket irogatok? Ejnye!R.M.C.F írta:Továbbra sem értem a problémát.....adja el a MU,mert most még PÉNZT kap érte,mégpedig nem is keveset.....ez valójában a lehető legjobb mind3 félnek.....az ár meg legyen korrekt,és megy tovább minden. A Mu elbukta DDG-t. A kérdés,hogy tovább játsszák e a blöffkirályt vagy leülnek és korrekten értékesítik ahogy kell.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. augusztus 14., péntek 10:10
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 14., péntek 10:01
Milyen problemat? En ezzel egyetertek. Hat nem figyeltel miket irogatok? Ejnye!R.M.C.F írta:Továbbra sem értem a problémát.....adja el a MU,mert most még PÉNZT kap érte,mégpedig nem is keveset.....ez valójában a lehető legjobb mind3 félnek.....az ár meg legyen korrekt,és megy tovább minden. A Mu elbukta DDG-t. A kérdés,hogy tovább játsszák e a blöffkirályt vagy leülnek és korrekten értékesítik ahogy kell.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. augusztus 14., péntek 10:00
sonic írta:Az jol hangzik. Figyelj, majd szeptembertol jatszok, mert nekem ugy tetszik, addig kapjatok be.Realista24 írta:Ettől hangos ma a zinternet. Az átigazolási szezon végéig nem akar játszani. Aztán ha marad, akkor folytatja profiként, ha nem akkor meg valóra válik az álma. Atmásként a Real egyese lehet![]()
Egeszen vallalhato.
![]()
Neeeeeeem....
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. augusztus 14., péntek 9:36
Az jol hangzik. Figyelj, majd szeptembertol jatszok, mert nekem ugy tetszik, addig kapjatok be.Realista24 írta:Ettől hangos ma a zinternet. Az átigazolási szezon végéig nem akar játszani. Aztán ha marad, akkor folytatja profiként, ha nem akkor meg valóra válik az álma. Atmásként a Real egyese lehet![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. augusztus 14., péntek 9:22
Mondom a francia válogatottban.Tènyleg ennyire nehèz?Tee nagy futballprofesszorBBeno írta:köze nincsen a kasszikus 9eshez. nem tud úgy helyetkedni nem érkezik úgy a beadvanyokra es zsák számra hagyja ki a helyzeteket. nem ő az akinek az utolsó éritést kell belevinni a támadásba.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 14., péntek 9:21
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. augusztus 14., péntek 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 8:57
A német nem hiszem, hogy jó lett volna, de Vidal...és inkább köcsög Pérez, ha ez így lesz. A portugálok csak csinálják amihez értenek. Bár szerintem zsarolják Pérezt valamivelAnthony írta:Az ügynöke természetesen Mendes..köcsög portugálok esküszöm. Minket mindig lehúznak...Akkor már inkább lett volna Pogba 100-ért. (pedig nem is csípem annyira).William Carvalho, 45 millióér lesz az utolsó érkező!
De egyébként igen, egy Vidal, egy Schweinsteiger kiváló opció lett volna.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. augusztus 14., péntek 8:56
Az ügynöke természetesen Mendes..köcsög portugálok esküszöm. Minket mindig lehúznak...Akkor már inkább lett volna Pogba 100-ért. (pedig nem is csípem annyira).William Carvalho, 45 millióér lesz az utolsó érkező!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 8:34
Ettől hangos ma a zinternet. Az átigazolási szezon végéig nem akar játszani. Aztán ha marad, akkor folytatja profiként, ha nem akkor meg valóra válik az álma. Atmásként a Real egyese lehetsonic írta:Realista24 írta:Van Gaal: “Frans Hoek, had a meeting with De Gea and he asked him: ‘Do you want to play?'
DDG: "No."Ez kicsit nehezen hiheto.
Ja, igen. Azért emeltem ki, mert élőben lehet látni azt is ugye, amikor nem körülette van a labda. Hogy mozog, mit csinál, stb.stb...és azért hogy ja.... :ĐFőnök rohadj meg, muszáj volt odaírni, hogy "ÉLŐBEN"??![]()
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 8:32
Főnök rohadj meg, muszáj volt odaírni, hogy "ÉLŐBEN"??Realista24 írta:Nekem elég volt, amit élőben az Audi kupán láttam belőle.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 8:29
Részegen levert valakit a stadion előtt?Realista24 írta: De Vidal nem megszerzéséért nagyobb kár. Nekem elég volt, amit élőben az Audi kupán láttam belőle.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. augusztus 14., péntek 8:26
Mármint Karim? Csak mert Cé több helyzetet hagy ki...aztán mellette feldughatja magának, hogy hogyan érkezik meg hogyan helyezkedik, és az évi 50 gólját is.BBeno írta:köze nincsen a kasszikus 9eshez. nem tud úgy helyetkedni nem érkezik úgy a beadvanyokra es zsák számra hagyja ki a helyzeteket. nem ő az akinek az utolsó éritést kell belevinni a támadásba.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. augusztus 14., péntek 8:14
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. augusztus 14., péntek 8:12
Úgy érzem ez egy újabb lehúzás lesz a Mendes és a portugál csapat részéről...dannen írta:nem rossz elképzelés, de mi van a sérülésével? felépült már?William Carvalho, 45 millióér lesz az utolsó érkező!
Jelenleg 27 játékos tartozik a felnőtt kerethez, ezt 25-re kell csökkenteni. Lucas Silva és Odegaard távozása (kölcsönbe) egyértelműnek látszik, azonban Benítez nem számol Illarrával, akinek a teljesítménye sosem ütötte meg a minimumot a Real Madridban. Ha távozik, a helyére a portugál válogatott karmestere, W. Carvalho (23 éves, 187 cm magas) érkezik, akinek az ügynökével (Jorge Mendes) már felvették a kapcsolatot. - írja az AS.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. augusztus 14., péntek 7:05
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem