Galacticos írta:Olyat lehet csinalni movie makerrel (vagy vmi egyszeru szerkeszto programmal) hogy egy videot szeretnek csinalni sok sok videobol es kepbol na es most jon a kerdesesebb resz:
Ugy szeretnem h van mondjuk egy ket perces video azt belevagnam de a video kepresze csak az elso fel percre kene utana kepek de a video alatt levo hang meg menne tovabb? Ez megvalosithato? Aztan mondjuk a video vegere meg ismet visszajonne a video hangjahoz a videohoz tartozo keo?!
Tudom kicsit hulyen fogalmaztam de na

Én nem értem mit akarsz, de ha olyat, hogy:
Videó kép+hang fél perc
Más Képek+ videó hangja
Videó kép+hang
Azt butább programok is meg tudják oldani, talán még a youtube is.
Van a képsáv, és a hangsáv. Benyomod a videót, hogy az menjen fél percig, vagy ameddig akarod, előtte leszeded róla a hangot. Majd beteszed alá a hangsávba külön a hangfájlt, ez végig tart. Aztán rárakod a képsávra a többi képet, beállítod milyen csili-vili módon vetítse stb. A végére meg berakod a videót újra, de beállítva, hogy onnan játssza le, ahol éppen a hangsáv tart, szóval, ha 1:41-nél akarod újra betenni a videóanyagot, akkor onnan indítod el. De akár azt is ketté vághatod, aztán nem kavarodsz bele, és csak egymás mellé kell pakolni a dolgokat.
Ha meg a hang nem kell, akkor fordítva csinálod értelemszerűen, és a hangot teszed be az elejére és a végére, a videó meg megy egybe.