HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 24., szerda 13:38
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 24., szerda 13:34
Ha csak ennyi van abban a csapatban,ahogy írod,felesleges lovagolni a szavakon, a barca flop volt. :-)Remy írta:Nem volt a barca flop, egyszerűen ennyit tudnak jelenleg. Ha megnézzük a kieséses szakaszt, akkor láthatjuk, hogy 1 jó meccsük volt csak az 5-ből, ez pedig nem véletlen. Nekik idén nem osztottak lapot, ennyi az egész. Vannak jobb csapatok is jelenleg, mint ők.morientes írta: remélem hogy mi ha eljutunk a döntőbe,nem leszünk olyan flop mint a tegnapi barca.Mert ez is kellett hozzá azért hogy a bayern hengerelt. :-)
Ha a Dortmundot kapták volna, akkor se jutottak volna a döntőbe. Ebben biztos vagyok.
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 24., szerda 13:34
Sokan a tegnapi bayernt állítják szembe a bajnoki meccseken lötyögő Real Madriddal,nem értem h miért. Ha kell akkor simán fel tudnak a fiaink pörögni,lásd a barca elleni idegenben elért 3:1-nél. Vagy amikor CR és Higu 20 perc alatt berámolt kettőt és ha nem Higu van ott akkor lehetett volna 4 is fél óra elteltével.ericco írta: kicsi arra az esély, hogy annyira jó napot fogjunk ki, hogy a hátrányaink velük szemben hip-hop eltűnjenek. De legyen úgy.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 24., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. április 24., szerda 13:25
Nem volt a barca flop, egyszerűen ennyit tudnak jelenleg. Ha megnézzük a kieséses szakaszt, akkor láthatjuk, hogy 1 jó meccsük volt csak az 5-ből, ez pedig nem véletlen. Nekik idén nem osztottak lapot, ennyi az egész. Vannak jobb csapatok is jelenleg, mint ők.morientes írta: remélem hogy mi ha eljutunk a döntőbe,nem leszünk olyan flop mint a tegnapi barca.Mert ez is kellett hozzá azért hogy a bayern hengerelt. :-)
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 12:59
Attól nem félek, hogy feltett kézzel fognak kimenni. Inkább Mourinhotol tartok ebből a szempontból. De azért legyünk RealistákRealista24 írta:És mi van, ha mi fogunk ki egy kivételesen jó napot? Amikor minden összejön? Nem szeretem aki előre feltartott kézzel megy ki a pályára. Remélem a játékosok nem így gondolkodnak, majd, ha odakerülnek.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 24., szerda 12:32
Természetesen,én is írtam hogy minden meccs más,valamint azért remélem hogy mi ha eljutunk a döntőbe,nem leszünk olyan flop mint a tegnapi barca.Mert ez is kellett hozzá azért hogy a bayern hengerelt. :-)És mi van, ha mi fogunk ki egy kivételesen jó napot? Amikor minden összejön? Nem szeretem aki előre feltartott kézzel megy ki a pályára. Remélem a játékosok nem így gondolkodnak, majd, ha odakerülnek.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 24., szerda 12:24
én is ezt mondom. :-)És mi van, ha mi fogunk ki egy kivételesen jó napot? Amikor minden összejön? Nem szeretem aki előre feltartott kézzel megy ki a pályára. Remélem a játékosok nem így gondolkodnak, majd, ha odakerülnek.
jogos :-)Nem felejtettem el, odaírtam :-)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. április 24., szerda 12:22
Nem felejtettem el, odaírtam :-)Victor írta:azért azt ne felejtsük el, hogy a döntő csak egy meccses. és ha sz.r napot fognak ki, akkor azért egy meccsen bármi megtörténhet
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. április 24., szerda 12:17
azért azt ne felejtsük el, hogy a döntő csak egy meccses. és ha sz.r napot fognak ki, akkor azért egy meccsen bármi megtörténhet :-)Minden mellettük szólna, de tényleg minden. Mellettünk talán csak az az elcsépelt klisé, hogy a labda gömbölyű, meg a fociban minden megtörténhet. Ennyi okunk van a hurráoptimizmusra. Nem több.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. április 24., szerda 12:12
én már olvastam véleményt.Kíváncsi lennék egyébként a Barcások véleményére Albáról.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. április 24., szerda 11:37
HozzászólásSzerző: Tarsi88 » 2013. április 24., szerda 11:29
Szóról-szóra ugyan ezen a véleményen vagyok. Annyival egészíteném ki, hogy nem az a baj, hogy Alves fennragad, hanem régebben már az ellenfél térfelén megkezdtük a letámadást a 3 csatár, Alves és a 3 kp. Ehelyett most azt látjuk, hogy Messi csípőre tett kézzel nézi ahogy a két szélső letámad, Alves besegít a letámadásba ezáltal viszont fent ragad, mögé kihúzódik az egyik középső hátvéd, akinek a helyére Busquets lép hátra, aki régebben úgyszintén letámadott már az ellenfél térfelén. A középpályánk így gyakorlatilag átjáró ház egy jobb csapat számára.Matt009 írta:A Barca idénre azért gyengült le, mert a híres letámadás már csak nyomokban figyelhető meg. Messi nem fut, szinte nem védekezik semmit, és ha egy ember kihúzza magát a munka alól, akkor az egész nem működik. Ráadásul ott van Alves. Ő legalább a nagy meccseken fegyelmezte magát, és nem ragadt fent rendszeresen, idén olyan fegyelmezetlen, mint egy első osztályos fogyatékos. Nem véletlen, hogy mi is idén a fos formánkkal is meg tudtunk verni titeket.Mounak évek és sok-sok meccs kellett ahhoz, ami nekik egyből ment.
Ha tavaly találkoztok a BM-mel, akkor sokkal kiegyenlítettebb meccs lett volna. Hogy ki jutott volna tovább, azt nem tudom, de nekik sem ment volna minden egyből.
Azt persze adom, hogy a Realnak nincs miért örülnie, max az esti meccs után lesz. Én azonban a BVB-től nem félek, tovább fogunk jutni, mert jobbak vagyunk. A döntő más kérdés. A BM toronymagas esélyes lesz, de személy szerint úgy gondolom, hogy jobbak a sanszaink, mint a Barcának, mert jobb edző ül a padunkon.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2013. április 24., szerda 11:14
A Barca idénre azért gyengült le, mert a híres letámadás már csak nyomokban figyelhető meg. Messi nem fut, szinte nem védekezik semmit, és ha egy ember kihúzza magát a munka alól, akkor az egész nem működik.
Az elejétől a végéig minden szavaddal...jobbak a sanszaink, mint a Barcának, mert jobb edző ül a padunkon.
Hülyeséget csinált, nem méltó egy elődöntőhöz. Az látszik, hogy nem a Xavi, Ini, Puyol vonal, még fiatal, meggondolatlan és nehezen kezeli az ilyen szituációkat.Kíváncsi lennék egyébként a Barcások véleményére Albáról.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. április 24., szerda 11:13
Ezzel sajnos teljes mértékben egyetértek; sőt mondjuk ki, nem csak őt, de mellette Özilt és Xabi Alonsot is simán pluszban--> mint ahogy azt az őszi csoportmeccseken is láttuk tőlük és amit most tavasszal a MU. is lazán lekopírozott!Lehet, ha nincs Cé, akkor itt van Lucas meg Falcao
De itt van és a Real támadásai, akciói, eredményessége 80-90%-ban tőle függnek. Ha pedig őt kiveszik a játékból, amire nem csak a Bayern,de a Dortmund is képes, akkor komoly gondok vannak.
HozzászólásSzerző: Realcsa » 2013. április 24., szerda 11:07
Amikor idejött José akkor is ezt mondtuk,h ö tudja h kell megverni a barcát... 0:5 lett a vége!kelemen.istvan írta: Jose knows hogy kell döntőt nyerni
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. április 24., szerda 10:55
Így van. Ha döntőzünk ott bármi megtörténhet. Ezer meg ezer variáció. A barca nem szint jelenleg pláne nem SérültKerlon írta:Ne dobjátok már el ennyire a fejetek a Bayerntől.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 24., szerda 10:54
Bazd ezt elfelejtettem...Realista24 írta:És? Csakaspanyolliga góljai számítanak ebben az évben.Amúgy egy jó hír: valószínűleg CR lesz a gólkirály idén a BL-ben.![]()
Kíváncsi lennék egyébként a Barcások véleményére Albáról.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 24., szerda 10:51
És? Csakaspanyolliga góljai számítanak ebben az évben.Amúgy egy jó hír: valószínűleg CR lesz a gólkirály idén a BL-ben.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem